FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 14 jan 2011, 22:57

muamer10 je napisao/la:Ne znam je li neko objavio reakcije iz borca, ali po ovome smo im preoteli jako, jako bitnog igraca. :)

Stančeski u Želji
G. Karać - 14.01.2011 18:28

Perici Stančeskom ove zime je istekao ugovor sa FK Borac i dok su na Gradskom stadionu očekivali da s njim produže saradnju, makedonski vezista navodno je postigao dogovor sa Željezničarem.

Kako prenose neki mediji, Stančeski je sa čelnicima "plavih" dogovorio dvogodišnju saradnju i ostaje još samo da potpiše ugovor.

U Borcu su iznenađeni, jer kažu da im je Stančeski obećao da će produžiti ugovor i ostati u jesenjem prvaku.

"Zatečeni smo, jer smo sa njim dogovorili nastavak saradnje. Međutim, ako se i predomislio, trebalo je makar da nazove nekog iz kluba i javi nam da je odustao od dogovora", rekao je Radmilo Šipovac, direktor Borca.

Trener Vlado Jagodić kaže da su prevareni ako je istina da Stančeski ide u Željezničar.

"Ljudi iz Uprave su mi rekli da će Stančeski 17. januara potpisati ugovor, jer je trenutno jedini naš igrač bez ugovora. To je za mene tako, a informacije koje dolaze iz Sarajeva po mom mišljenju su nedovoljno provjerene. Moj stav je da nikoga ne treba da molimo i tjeramo da igra u Borcu. Želim da vjerujem da će Stančeski ostati u Borcu. Sve drugo znači da smo prevareni", kaže Jagodić.

Stančeski je za Borac u jesenjem dijelu Premijer lige odigrao 14 utakmica, a postigao je jedan pogodak. Prije banjalučkog kluba nastupao je za Čukarički, Bežaniju, Teleoptik i beogradski Hajduk. Karijeru je počeo u Partizanu.

(nezavisne n.....)
Šta reći, osim izvolite:

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 14 jan 2011, 23:00

Pokusajte ga prodati odmah za tih 400 000 eura kolika mu je tamo vrijednost :D :D

Onda cete vidjeti da niko ne daje ni desetinu od toga,znaci ni 40 000,pa cete i vi prestati vjerovati tom sranju od stranice,kao sto sam i ja prestao jos prije nekoliko godina.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 jan 2011, 23:08

Odrekose ga se u Borcu, oni ipak dovode "provjerena" pojacanja .. ;)

ŠIPOVAC: OVAKAV STANČESKI NE TREBA BORCU

8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 14 jan 2011, 23:12

Stvara se polako ekipica, jedna sasvim solidna za Europu 8-) . Šteta što nas je Kerla izradio i nije produžio ugovor, on je extra stoper, ali imamo dosta kvalitetnih štopera koji ga mogu zamijeniti. Još 2-3 odlična igrača i možemo mnogo u Europi. Pod ta dva igrača mislim na jednog/dva napadača i po beka na obje strane, za solidnu zamjenu.
Ali, ja bi dovodio samo extra napadače, jer imamo dosta svojih u omladinskom pogonu
Zadnja izmjena: Omar500, dana/u 14 jan 2011, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 14 jan 2011, 23:12

Stančeski je anonimus iz Makedonije kao i ovaj

slika
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 jan 2011, 23:15

Dule 078 je napisao/la:Pokusajte ga prodati odmah za tih 400 000 eura kolika mu je tamo vrijednost :D :D

Onda cete vidjeti da niko ne daje ni desetinu od toga,znaci ni 40 000,pa cete i vi prestati vjerovati tom sranju od stranice,kao sto sam i ja prestao jos prije nekoliko godina.

ma ne vjeruje niko bolan da toliko vrijedi beze se ubjedjujes,doso djaba i kod vas i kod nas...opusteno momak ti je izbacio sliku zbog onog FK Željeznicar...opusteno
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2011, 23:22

nick je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:Pokusajte ga prodati odmah za tih 400 000 eura kolika mu je tamo vrijednost :D :D

ma ne vjeruje niko bolan da toliko vrijedi beze se ubjedjujes,doso djaba i kod vas i kod nas...opusteno momak ti je izbacio sliku zbog onog FK Željeznicar...opusteno
I ne treba toliko dizati prasinu igrac ko igrac i meni je bilo drago kada sam cuo da je tu sad treba pokazati na terenu i najbolje da sacekamo do tad.... za koji dan krecu pripreme :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 jan 2011, 23:26

pile87 je napisao/la:
nick je napisao/la:

I ne treba toliko dizati prasinu igrac ko igrac i meni je bilo drago kada sam cuo da je tu sad treba pokazati na terenu i najbolje da sacekamo do tad.... za koji dan krecu pripreme :D

Messi je pojacanje ovaj je nuzno zlo :mrgreen:

mahalali se o kakvom spicu, mislim da sa ovakvom sredinom jedan golgeter bi imo bruku posla...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2011, 23:29

nick je napisao/la:

mahalali se o kakvom spicu, mislim da sa ovakvom sredinom jedan golgeter bi imo bruku posla...
Neka bolan ne trci pred rudu cekamo :mrgreen:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 jan 2011, 23:32

pile87 je napisao/la:
nick je napisao/la:

Eh da je sad jutro .. :)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 jan 2011, 23:35

pile87 je napisao/la:
nick je napisao/la:

hajde bar smo u neizvjesnosti... mada nesto kontam pa vala lazo bi nam mogo stopera (ima sve potrebne karakteristike, dobro se gradi jak :D ? igrat samo da je kakvog spica nafatat

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 14 jan 2011, 23:46

Ja ne znam šta će tek biti kad počne prelazni rok :) , a po ovim kezovima @Pileta i @Stoleta (jbt, ovo ko crtani film) naslućujem da će biti veselja uskoro...
Nego i to za Stančeskog, ne treba ga odmah dizati u zvijezde nikako.. Na proljeće je bio jedan od najboljih u Borcu, jesenas u dosta slabijoj formi.. Po meni je on veznjak dostojan Željinog dresa, ali to mu neće biti dovoljno ako ne bude davao sve od sebe pa čak i više od toga.. :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 14 jan 2011, 23:47

Da pogađam , Vukelja ? :P

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 jan 2011, 23:47

Sta je ovo u Borcu placu za Stanceskim:) pa ko im je kriv,covjeku nisu mogli ponuditi redovnu platu,bolje uslove i izabrao je Zeljeznicar..pametan momak! Stanceski je jedan od najboljih igraca lige i bice veliko pojacanje Zelji! odlican potez uprave!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2011, 23:48

nick je napisao/la:

hajde bar smo u neizvjesnosti... mada nesto kontam pa vala lazo bi nam mogo stopera (ima sve potrebne karakteristike, dobro se gradi jak :D ? igrat samo da je kakvog spica nafatat
opet on o Lazi nemoj bolan znas da sam posebo osjetljiv na Lazu.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 15 jan 2011, 00:43, ukupno mijenjano 2 puta.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 14 jan 2011, 23:51

Gledao sam Stanceskog nekoliko puta na tv i uzivo, ono sto sam pozelio jeste da vidim na njemu plavi dres i evo docekao. Imam jos 2 zelje ali necu da ih kazem jer kazu nece se ispuniti, ali kako sam cuo mogle bi :D.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2011, 23:56

tm8782 je napisao/la:Gledao sam Stanceskog nekoliko puta na tv i uzivo, ono sto sam pozelio jeste da vidim na njemu plavi dres i evo docekao. Imam jos 2 zelje ali necu da ih kazem jer kazu nece se ispuniti, ali kako sam cuo mogle bi :D.
Ako sad kazes koja jos dva igraca i pri tom pogodis dobices status proroka na forumu iskoristi sasnsu dok jos mozes

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 14 jan 2011, 23:58

nek nam daju još Stevu i Puzija kad su već razmahali...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 14 jan 2011, 23:58

pile87 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Gledao sam Stanceskog nekoliko puta na tv i uzivo, ono sto sam pozelio jeste da vidim na njemu plavi dres i evo docekao. Imam jos 2 zelje ali necu da ih kazem jer kazu nece se ispuniti, ali kako sam cuo mogle bi :D.
Ako sad kazes koja jos dva igraca i pri tom pogodis dobices status proroka na forumu iskoristi sasnsu dok jos mozes
Tako je,
iskoristi je :mrgreen: :mrgreen:

dzumbastiko
Kontakt:

Post Postao/la dzumbastiko » 15 jan 2011, 00:02

Eto dodje i subota ! Nova prinova u timu Zelje je ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1, BarbareZeljin, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Levin, MostarReds22 i 72 gosta.