pravopis je i dalje na vasoj stranifedeltafrotta je napisao/la:uvijek su bile fine radodajkezeljo1974 je napisao/la:Tuzlanke spremi te se dolaze age
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
pravopis je i dalje na vasoj stranifedeltafrotta je napisao/la:uvijek su bile fine radodajkezeljo1974 je napisao/la:Tuzlanke spremi te se dolaze age
Upućen si dečko izgleda ko Koštunicafedeltafrotta je napisao/la:uvijek su bile fine radodajkezeljo1974 je napisao/la:Tuzlanke spremi te se dolaze age
za razliku od sarajki koje su VAZDA bile poznate kao moralne vertikale....i to sirom bivse drzavefedeltafrotta je napisao/la:uvijek su bile fine radodajkezeljo1974 je napisao/la:Tuzlanke spremi te se dolaze age
Znači, brdoProbisvjet je napisao/la:Djaba kenjaju jer nece policija dozvoliti da udju. Na zapad ne mogu, ako to urade, bice to za policiju pocetnicka greska. Otice sve u PM.
Alipasino je napisao/la:Ja kao stari navijac apelujem na fer i korektnom navijanje.Nemorate ba ginut da bi pobjedili valja i dalje zivit a za video pusti tekmu Slavija Sloboda nek se vidi koji ste vi misevi niste smjeli gola dat Slaviji.
Mislim da tamo pogotov nije sigurno. Tamo su vec snage rasporedjenje. Ipak je to tacka sa koje se kontrolise D sektor.zlajci je napisao/la:Znači, brdoProbisvjet je napisao/la:Djaba kenjaju jer nece policija dozvoliti da udju. Na zapad ne mogu, ako to urade, bice to za policiju pocetnicka greska. Otice sve u PM.![]()
[youtube][/youtube]
da se pamti,opominje i ne zaboravi....ovo pustiti prije tekme na semaforuGorki je napisao/la:[youtube][/youtube]
sta te briga...ti si svakako na Tusnju a mi vec od sutra vrsimo pripreme za evakuacijuterabajt je napisao/la:Ko ce prenostiti utakmicu ?
ne morate se evakuisati samo stanite na crtu i bice dovoljno od vas.staragarda je napisao/la:sta te briga...ti si svakako na Tusnju a mi vec od sutra vrsimo pripreme za evakuacijuterabajt je napisao/la:Ko ce prenostiti utakmicu ?
Probisvjet je napisao/la:od 1:30
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.