Prva liga FBiH 2015./2016.
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2015./2016.
Tabela gost/domaćin (+/-):
1. Metalleghe +6
2. Orašje +4
3. Bosna +3
4. Radnički +2
5. Zvijezda +2
6. Goražde +1
7. Čapljina +1
8. Bratstvo +1
9. Budućnost -1
10. GOŠK -2
11. Novi Travnik -3
12. Branitelj -4
13. Rudar -4
14. Podgrmeč -4
15. Jedinstvo -6
16. Sloga -10
Sloga već "jednom nogom" drugoligaš
1. Metalleghe +6
2. Orašje +4
3. Bosna +3
4. Radnički +2
5. Zvijezda +2
6. Goražde +1
7. Čapljina +1
8. Bratstvo +1
9. Budućnost -1
10. GOŠK -2
11. Novi Travnik -3
12. Branitelj -4
13. Rudar -4
14. Podgrmeč -4
15. Jedinstvo -6
16. Sloga -10
Sloga već "jednom nogom" drugoligaš
Daj nek neko otvori temu za 9 kolo, sta ste stali sa tim, ni proslo nije bilo postavljeno
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Prva liga FBiH: 9. kolo
U vikendu iza nas odigrane su utakmice 8. kola Prve nogometne lige FBiH u kojima je bilo dosta iznenađenja. Senzaciju kola napravili su fudbaleri Goražda koji su na gostovanju savladali lidera na tabeli, ekipu Orašja te samim tim napravili borbu za vrh tabele dosta zanimljivijom nego što je to do sada bio slučaj.
VIDEO PREGLED 8. KOLA
[youtube][/youtube]
TABELA NAKON 8. KOLA
1. ORAŠJE 19
2. BRATSTVO 16
3. METALLEGHE 15
4. BUDUĆNOST 14
5. GORAŽDE 13
6. ČAPLJINA 13
7. BOSNA V. 12
8. ZVIJEZDA 11
9. RADNIČKI 11
10. GOŠK 10
11. N. TRAVNIK 9
12. BRANITELJ 8
13. RUDAR K. 8
14. PODGRMEČ 8
15. JEDINSTVO 6
16. SLOGA LJ. 5
Raspored 9. kola
SUBOTA, 03.10.2015. u 15:30 sati
ČAPLJINA: Čapljina - Budućnost
GORAŽDE: Goražde - Bratstvo
GRADAČAC: Zvijezda - Podgrmeč
VISOKO: Bosna - Jedinstvo
NEDJELJA, 04.10.2015. u 15:30 sati
GABELA: GOŠK - Branitelj
TRAVNIK: N. Travnik - Orašje
JAJCE: Metalleghe BSI - Sloga
LUKAVAC: Radnički - Rudar
Čapljina se pokazala kao veoma dobra i čvrsta ekipa. Nakon lošeg starta kada su na domaćem terenu poraženi od N. Travnika, a nakon toga i na gostovanju u Lukavcu, Čapljinci su zabilježili niz od 5 utakmica bez poraza, od čega su iz 4 susreta izašli kao pobjednici. Niz im je prekinut u prošlom kolu u Gračanici gdje su poraženi od Bratstva iako su postigli vodeći pogodak. Budućnost, koja je u dvije vezane utakmice na domaćem terenu osvojila "tek" 4 boda, će zasigurno imati težak zadatak u ovom susretu.
Najveće iznenađenje 8. kola napravila je ekipa Goražda, koja je u Orašju nanijela prvi ovosezonski poraz "Labudovima sa Save". U euforičnom raspoloženju Goraždani dočekuju ekipu Bratstva iz Gračanice, koja bi pobjedom u ovom susretu mogla doći u situaciju da dijeli lidersku poziciju na tabeli s Orašjem. Biće ovo svakako zanimljiva utakmica u kojoj ne treba očekivati puno golova jer obje ekipe krasi odlična odbrana.
Zvijezda na svom terenu dočekuje neuvjerljivi Podgrmeč i sve osim pobjede Gradačačana bilo bi ravno senzaciji. Izabranici Nedima Jusufbegovića ovdje moraju ostvariti pobjedu kako bi održali tempo koji bi ih mogao priključiti ekipama iz vrha tabele.
U Visokom će snage odmjeriti Bosna i Jedinstvo. Bosna ima mladu i razigranu ekipu koja uz par iskusnih pojedinaca zaista igra lijep nogomet. Forma Jedinstva je čini se u usponu, tako da bi utakmica na "Lukama" mogla ponuditi zanimljivu predstavu.
Hercegovački derbi odigrat će se u Gabeli, a sastaju se GOŠK i Branitelj. GOŠK je ostao neporažen u Banovićima, dok je Branitelj na svom terenu u prošlom kolu deklasirao Radnički. GOŠK svakako ima prednost domaćeg terena i blagi je favorit u susretu.
Teška utakmica očekuje ekipu Novog Travnika, jer u goste im dolazi Orašje, koje je "na papiru" svakako favorit. Međutim, i pored toga što su relativno dobro ušli u prvenstvo danas je u Novom Travniku napravljena smjena trenera. Na klupu je zasjeo Valentin Plavčić, ambiciozan trener koji je iz ovog ranga ekipu Viteza uveo u Premijer ligu. Da li će ova promjena pozitivno utjecati na fudbalere N. Travnika - vidjećemo u nedjelju.
Standardno dobra ekipa Metalleghe BSI će ugostiti fenjeraša i glavnog kandidata za ispadanje iz Prve lige - Slogu Ljubuški. Gosti nikako da nađu pravu formu, što se najbolje vidi i pogledom na tabelu, dok su Jajčani jaka i iskusna ekipa koja sigurno neće dozvoliti iznenađenje na svom terenu.
Najveće razočarenje svojim navijačima priredili su fudbaleri Radničkog koji su u Mostaru deklasirani od Branitelja sa 4-1. Bila je ovo druga uzastopna prvenstvena utakmica u kojoj je tim iz Lukavca primio 4 gola, što je u velikoj mjeri poljuljalo samopouzdanje u ekipi. U nedjelju će na "Jošiku" gostovati Rudar iz Kaknja, a utakmice između ove dvije ekipe su uvijek bile tvrde, neizvjesne i sa malo pogodaka. Ni u narednoj utakmici ne treba očekivati pretjerano lijepu nogometnu predstavu, niti puno golova.
Vaše prognoze?
VIDEO PREGLED 8. KOLA
[youtube][/youtube]
TABELA NAKON 8. KOLA
1. ORAŠJE 19
2. BRATSTVO 16
3. METALLEGHE 15
4. BUDUĆNOST 14
5. GORAŽDE 13
6. ČAPLJINA 13
7. BOSNA V. 12
8. ZVIJEZDA 11
9. RADNIČKI 11
10. GOŠK 10
11. N. TRAVNIK 9
12. BRANITELJ 8
13. RUDAR K. 8
14. PODGRMEČ 8
15. JEDINSTVO 6
16. SLOGA LJ. 5
Raspored 9. kola
SUBOTA, 03.10.2015. u 15:30 sati
ČAPLJINA: Čapljina - Budućnost
GORAŽDE: Goražde - Bratstvo
GRADAČAC: Zvijezda - Podgrmeč
VISOKO: Bosna - Jedinstvo
NEDJELJA, 04.10.2015. u 15:30 sati
GABELA: GOŠK - Branitelj
TRAVNIK: N. Travnik - Orašje
JAJCE: Metalleghe BSI - Sloga
LUKAVAC: Radnički - Rudar
Čapljina se pokazala kao veoma dobra i čvrsta ekipa. Nakon lošeg starta kada su na domaćem terenu poraženi od N. Travnika, a nakon toga i na gostovanju u Lukavcu, Čapljinci su zabilježili niz od 5 utakmica bez poraza, od čega su iz 4 susreta izašli kao pobjednici. Niz im je prekinut u prošlom kolu u Gračanici gdje su poraženi od Bratstva iako su postigli vodeći pogodak. Budućnost, koja je u dvije vezane utakmice na domaćem terenu osvojila "tek" 4 boda, će zasigurno imati težak zadatak u ovom susretu.
Najveće iznenađenje 8. kola napravila je ekipa Goražda, koja je u Orašju nanijela prvi ovosezonski poraz "Labudovima sa Save". U euforičnom raspoloženju Goraždani dočekuju ekipu Bratstva iz Gračanice, koja bi pobjedom u ovom susretu mogla doći u situaciju da dijeli lidersku poziciju na tabeli s Orašjem. Biće ovo svakako zanimljiva utakmica u kojoj ne treba očekivati puno golova jer obje ekipe krasi odlična odbrana.
Zvijezda na svom terenu dočekuje neuvjerljivi Podgrmeč i sve osim pobjede Gradačačana bilo bi ravno senzaciji. Izabranici Nedima Jusufbegovića ovdje moraju ostvariti pobjedu kako bi održali tempo koji bi ih mogao priključiti ekipama iz vrha tabele.
U Visokom će snage odmjeriti Bosna i Jedinstvo. Bosna ima mladu i razigranu ekipu koja uz par iskusnih pojedinaca zaista igra lijep nogomet. Forma Jedinstva je čini se u usponu, tako da bi utakmica na "Lukama" mogla ponuditi zanimljivu predstavu.
Hercegovački derbi odigrat će se u Gabeli, a sastaju se GOŠK i Branitelj. GOŠK je ostao neporažen u Banovićima, dok je Branitelj na svom terenu u prošlom kolu deklasirao Radnički. GOŠK svakako ima prednost domaćeg terena i blagi je favorit u susretu.
Teška utakmica očekuje ekipu Novog Travnika, jer u goste im dolazi Orašje, koje je "na papiru" svakako favorit. Međutim, i pored toga što su relativno dobro ušli u prvenstvo danas je u Novom Travniku napravljena smjena trenera. Na klupu je zasjeo Valentin Plavčić, ambiciozan trener koji je iz ovog ranga ekipu Viteza uveo u Premijer ligu. Da li će ova promjena pozitivno utjecati na fudbalere N. Travnika - vidjećemo u nedjelju.
Standardno dobra ekipa Metalleghe BSI će ugostiti fenjeraša i glavnog kandidata za ispadanje iz Prve lige - Slogu Ljubuški. Gosti nikako da nađu pravu formu, što se najbolje vidi i pogledom na tabelu, dok su Jajčani jaka i iskusna ekipa koja sigurno neće dozvoliti iznenađenje na svom terenu.
Najveće razočarenje svojim navijačima priredili su fudbaleri Radničkog koji su u Mostaru deklasirani od Branitelja sa 4-1. Bila je ovo druga uzastopna prvenstvena utakmica u kojoj je tim iz Lukavca primio 4 gola, što je u velikoj mjeri poljuljalo samopouzdanje u ekipi. U nedjelju će na "Jošiku" gostovati Rudar iz Kaknja, a utakmice između ove dvije ekipe su uvijek bile tvrde, neizvjesne i sa malo pogodaka. Ni u narednoj utakmici ne treba očekivati pretjerano lijepu nogometnu predstavu, niti puno golova.
Vaše prognoze?
Zadnja izmjena: Zoom088, dana/u 01 okt 2015, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Re: Prva liga FBiH: 9. kolo
REZULTATI 9. KOLA
ČAPLJINA: Čapljina - Budućnost 2-0
GORAŽDE: Goražde - Bratstvo 1-0
GRADAČAC: Zvijezda - Podgrmeč 5-2
VISOKO: Bosna - Jedinstvo 2-1
GABELA: GOŠK - Branitelj 3-0
TRAVNIK: N. Travnik - Orašje 1-1
JAJCE: Metalleghe BSI - Sloga 0-0
LUKAVAC: Radnički - Rudar 0-0
ČAPLJINA: Čapljina - Budućnost 2-0
GORAŽDE: Goražde - Bratstvo 1-0
GRADAČAC: Zvijezda - Podgrmeč 5-2
VISOKO: Bosna - Jedinstvo 2-1
GABELA: GOŠK - Branitelj 3-0
TRAVNIK: N. Travnik - Orašje 1-1
JAJCE: Metalleghe BSI - Sloga 0-0
LUKAVAC: Radnički - Rudar 0-0
Zadnja izmjena: Zoom088, dana/u 04 okt 2015, 22:22, ukupno mijenjano 3 puta.
Ko zna zna 
Ovaj zadnji par je tip 1, ostali kako god

Ovaj zadnji par je tip 1, ostali kako god
Čapljina - Budućnost 1 (sudije lijepo pripremile goste za poraz u Hercegovini)
Goražde - Bratstvo X2 (navijački
)
Zvijezda - Podgrmeč 1 (zicer kola)
Bosna - Jedinstvo 1 (Bosna u dobroj formi i trebali bi iskoristit prednost domaćeg terena)
GOŠK - Branitelj 1X (Hercegovački derbi)
N. Travnik - Orašje 2 (gosti kvalitetnija momčad)
Metalleghe BSI - Sloga 1 (kec ko kuća)
Radnički - Rudar 1 (navijački,komšije peru obraz od teškog poraza iz prošlog kola)
Goražde - Bratstvo X2 (navijački

Zvijezda - Podgrmeč 1 (zicer kola)
Bosna - Jedinstvo 1 (Bosna u dobroj formi i trebali bi iskoristit prednost domaćeg terena)
GOŠK - Branitelj 1X (Hercegovački derbi)
N. Travnik - Orašje 2 (gosti kvalitetnija momčad)
Metalleghe BSI - Sloga 1 (kec ko kuća)
Radnički - Rudar 1 (navijački,komšije peru obraz od teškog poraza iz prošlog kola)
ČAPLJINA: Čapljina - Budućnost 1 (nemaju sta komsije traziti u capljini)
GORAŽDE: Goražde - Bratstvo X (nema sta da se puno kaze,utakmica sa malo golova,0:0 ili 1:1 )
GRADAČAC: Zvijezda - Podgrmeč 1 (Barceloni je pripao tip1 samo radi domaceg terena,mada bi volio da se podgrmec trgne)
VISOKO: Bosna - Jedinstvo 2 (Mora se Jedinstvo cupati,iako je Bosna tvrda ekipa kod kuce)
GABELA: GOŠK - Branitelj 2 (prizeljkujem pobjedu branitelja nad ovim seljackim klubom,Branitelj bi Realu odradio bodove u gostima
)
TRAVNIK: N. Travnik - Orašje 1 (u Novom Travniku pocinje raspad takozvanih Labudova)
JAJCE: Metalleghe BSI - Sloga 1 (metalleghe puno kvalitetnija ekipa)
LUKAVAC: Radnički - Rudar x (Moramo po pobjedu ovu utakmicu,ali kako smo navikli da tesko igramo sa ovim rudarom,plus puno kiksamo kod kuce,nekako mi realno X)
GORAŽDE: Goražde - Bratstvo X (nema sta da se puno kaze,utakmica sa malo golova,0:0 ili 1:1 )
GRADAČAC: Zvijezda - Podgrmeč 1 (Barceloni je pripao tip1 samo radi domaceg terena,mada bi volio da se podgrmec trgne)
VISOKO: Bosna - Jedinstvo 2 (Mora se Jedinstvo cupati,iako je Bosna tvrda ekipa kod kuce)
GABELA: GOŠK - Branitelj 2 (prizeljkujem pobjedu branitelja nad ovim seljackim klubom,Branitelj bi Realu odradio bodove u gostima

TRAVNIK: N. Travnik - Orašje 1 (u Novom Travniku pocinje raspad takozvanih Labudova)
JAJCE: Metalleghe BSI - Sloga 1 (metalleghe puno kvalitetnija ekipa)
LUKAVAC: Radnički - Rudar x (Moramo po pobjedu ovu utakmicu,ali kako smo navikli da tesko igramo sa ovim rudarom,plus puno kiksamo kod kuce,nekako mi realno X)
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ljubusaci najavljivali borbu za PL, a gledaj sad situacije. Istuk otvoreno govori da nemaju kvaliteta u timu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ma ovdje nikad ne mozes prognozirat ko ce biti prvak.Na pocetku kao glavni kandidati su se prognozirali Zvijezda,Jedinstvo,Metalleghe i Sloga a pazi gdje su ova tri osim Metalleghe-a.Tako je svake sezone i uvijek ce tako i bitisamo_lijevo je napisao/la:Ljubusaci najavljivali borbu za PL, a gledaj sad situacije. Istuk otvoreno govori da nemaju kvaliteta u timu.

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- samo_lijevo
- Kontakt:
Uz duzno postovanje, ali jedino su navijaci Zvijezde smatrali da su favoriti. Tacno su smorili sa pricom. Ocigledno su zaboravili kako to ide u ovom rangu takmicenja. Za mene jedini kandidat je Metaleghe.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
-
- Moderator
- Kontakt:
Video 8. kola....
ČAPLJINA: Čapljina - Budućnost 1 (čapljina dobra ove sezone)
GORAŽDE: Goražde - Bratstvo 1 (ocekujem tesku utakmicu i minimalnu pobjedu 1:0)
GRADAČAC: Zvijezda - Podgrmeč 1 (zvijezda lagano)
VISOKO: Bosna - Jedinstvo 1 (bosna jaka ekipa)
GABELA: GOŠK - Branitelj 1 (gosk uzima hercegovacki derbi)
TRAVNIK: N. Travnik - Orašje x2 (orasje nakon poraza, trazi pobjedu)
JAJCE: Metalleghe BSI - Sloga 1 (metaleghe solidan)
LUKAVAC: Radnički - Rudar x (najblizi remi)
GORAŽDE: Goražde - Bratstvo 1 (ocekujem tesku utakmicu i minimalnu pobjedu 1:0)
GRADAČAC: Zvijezda - Podgrmeč 1 (zvijezda lagano)
VISOKO: Bosna - Jedinstvo 1 (bosna jaka ekipa)
GABELA: GOŠK - Branitelj 1 (gosk uzima hercegovacki derbi)
TRAVNIK: N. Travnik - Orašje x2 (orasje nakon poraza, trazi pobjedu)
JAJCE: Metalleghe BSI - Sloga 1 (metaleghe solidan)
LUKAVAC: Radnički - Rudar x (najblizi remi)
- theboss_RD07
- Kontakt:
ČAPLJINA: Čapljina - Budućnost - 1 - domacinska ekipa. Buducnost u gostima tu i tamo
GORAŽDE: Goražde - Bratstvo - 1x - komsije odlicne, ali bodovi tesko napustaju gorazde
GRADAČAC: Zvijezda - Podgrmeč - 1 - Zvijezda dobila sve kod kuce, podgrmec nikakav u gostima
VISOKO: Bosna - Jedinstvo - 1x - jedinstvo moze do boda ako se potrudi. Bosna je jaka tako da ce biscani tesko moc odnijeti 3 boda
GABELA: GOŠK - Branitelj - 1 - bez komentara
TRAVNIK: N. Travnik - Orašje - x - Orasje pocinje da pada. Da je neka jaca ekipa stavio bih 1 al et..
JAJCE: Metalleghe BSI - Sloga - 1 - zicer
LUKAVAC: Radnički - Rudar - 1 - Rudar nema sta traziti ovdje
GORAŽDE: Goražde - Bratstvo - 1x - komsije odlicne, ali bodovi tesko napustaju gorazde
GRADAČAC: Zvijezda - Podgrmeč - 1 - Zvijezda dobila sve kod kuce, podgrmec nikakav u gostima
VISOKO: Bosna - Jedinstvo - 1x - jedinstvo moze do boda ako se potrudi. Bosna je jaka tako da ce biscani tesko moc odnijeti 3 boda
GABELA: GOŠK - Branitelj - 1 - bez komentara
TRAVNIK: N. Travnik - Orašje - x - Orasje pocinje da pada. Da je neka jaca ekipa stavio bih 1 al et..
JAJCE: Metalleghe BSI - Sloga - 1 - zicer
LUKAVAC: Radnički - Rudar - 1 - Rudar nema sta traziti ovdje
⭐
Dokad ce ova "tegla" snimat utakmice iz Banovica...GracanicaAA je napisao/la:Video 8. kola....

NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Orasje ?????GracanicaAA je napisao/la:Video 8. kola....
ČAPLJINA: Čapljina - Budućnost 1 Capljina domacinska ekipa
GORAŽDE: Goražde - Bratstvo X Zanimljiva utakmica moze Brtastvo ovdje do boda
GRADAČAC: Zvijezda - Podgrmeč 1 No coment, Bosanska Barcelona "od milja" ovo gazi kao plitak potok i ide u PL
VISOKO: Bosna - Jedinstvo X Vrijeme je za prvi bod Jedinstva mislim da je ovo remi na kraju
GABELA: GOŠK - Branitelj 1 Komsijski derbi uzece ovo Gosk lagano
TRAVNIK: N. Travnik - Orašje 1 Orasje posustaje Novi Travnik solidna ekipa
JAJCE: Metalleghe BSI - Sloga 1 Domacini dosta kvalitetniji sa ambicijama za PL tako mi tetka rekla
LUKAVAC: Radnički - Rudar 1 Jos jedna zanimljiva utakmica, Rudar igra lose ove sezone mislim da ovdje domaci uzimaju minimalno 1-0
GORAŽDE: Goražde - Bratstvo X Zanimljiva utakmica moze Brtastvo ovdje do boda
GRADAČAC: Zvijezda - Podgrmeč 1 No coment, Bosanska Barcelona "od milja" ovo gazi kao plitak potok i ide u PL
VISOKO: Bosna - Jedinstvo X Vrijeme je za prvi bod Jedinstva mislim da je ovo remi na kraju
GABELA: GOŠK - Branitelj 1 Komsijski derbi uzece ovo Gosk lagano
TRAVNIK: N. Travnik - Orašje 1 Orasje posustaje Novi Travnik solidna ekipa
JAJCE: Metalleghe BSI - Sloga 1 Domacini dosta kvalitetniji sa ambicijama za PL tako mi tetka rekla

LUKAVAC: Radnički - Rudar 1 Jos jedna zanimljiva utakmica, Rudar igra lose ove sezone mislim da ovdje domaci uzimaju minimalno 1-0
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Moderator
- Kontakt:
Rinuka je napisao/la:..
Kada dajes prognoze moras i dati razlog zasto si stavio 1, x ili 2....

Nisma znao brate, halaliGracanicaAA je napisao/la:Rinuka je napisao/la:..
Kada dajes prognoze moras i dati razlog zasto si stavio 1, x ili 2....

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
ČAPLJINA: Čapljina - Budućnost 1 Capljina beton ekipa kuci, dok ne pocne prodavati.
GORAŽDE: Goražde - Bratstvo 1 Gorazde ovjerava pobjedu iz Orasja.
GRADAČAC: Zvijezda - Podgrmeč 1 Podgrmecu previdjam potop, ako budu ovi iz Gradacca napadacki raspucani.
VISOKO: Bosna - Jedinstvo 1 Kako je prosao Radnicki u Visokom, mislim da Jedinstvo nema teoretske sanse da sta ostvari.
GABELA: GOŠK - Branitelj 1 Kakvi su talovi ovdje, ne znam, ali ipak mislim da je GOSKova ekipa kvalitetnija i da ovo uzima lagano.
TRAVNIK: N. Travnik - Orašje x2 Orasje ako misli sta dalje da postize, i na ovakvim utakmicama moraju da uzimaju bodove
JAJCE: Metalleghe BSI - Sloga 1 Metalleghe beton ekipa, Sloga nema sanse, a ni kvaliteta da im se suprostavi u Jajcu.
LUKAVAC: Radnički - Rudar 1 Dobiva ovo Radnicki, samo ako Rudar nesto pretjerano ne izmajmunise, ali cisto sumnjam.
GORAŽDE: Goražde - Bratstvo 1 Gorazde ovjerava pobjedu iz Orasja.
GRADAČAC: Zvijezda - Podgrmeč 1 Podgrmecu previdjam potop, ako budu ovi iz Gradacca napadacki raspucani.
VISOKO: Bosna - Jedinstvo 1 Kako je prosao Radnicki u Visokom, mislim da Jedinstvo nema teoretske sanse da sta ostvari.
GABELA: GOŠK - Branitelj 1 Kakvi su talovi ovdje, ne znam, ali ipak mislim da je GOSKova ekipa kvalitetnija i da ovo uzima lagano.
TRAVNIK: N. Travnik - Orašje x2 Orasje ako misli sta dalje da postize, i na ovakvim utakmicama moraju da uzimaju bodove
JAJCE: Metalleghe BSI - Sloga 1 Metalleghe beton ekipa, Sloga nema sanse, a ni kvaliteta da im se suprostavi u Jajcu.
LUKAVAC: Radnički - Rudar 1 Dobiva ovo Radnicki, samo ako Rudar nesto pretjerano ne izmajmunise, ali cisto sumnjam.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.