Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Marseille
koda ce to ikad da bude...reds je napisao/la:sta bude kad marseille osvoji francusku ligu ???
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- rob do bagro
- Kontakt:
probudis se iz snareds je napisao/la:sta bude kad marseille osvoji francusku ligu ???
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA fakat tebi nikada nije dosadno ni kada si sam u kuci .. Imas sebe , otvoris konverzaciju i udri .. BOZE BOZE , sam se sa sobom dopisuje
odakle ti da navijas za marsej,ozbiljno,bas me zanima kako dode do te ljubavi,jel na prvi pogled ili..?fanatique 1899 je napisao/la:Bude krivo ovima iz Liona i Parizam i jos nekim van Francuske...reds je napisao/la:sta bude kad marseille osvoji francusku ligu ???
Zadnja izmjena: kenoo, dana/u 13 nov 2009, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
- TheManiacs
- Kontakt:
kenoo je napisao/la:odakle ti da navijac za marsej,ozbiljno,bas me zanima kako dode do te ljubavi,jel na prvi pogled ili..?fanatique 1899 je napisao/la:Bude krivo ovima iz Liona i Parizam i jos nekim van Francuske...reds je napisao/la:sta bude kad marseille osvoji francusku ligu ???
Hahahahaahaha
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
@fanatique: zulu army! 
-
marseille13
- Kontakt:
ljudi ja sam iz marseilla !!
bijo sam na gostovanje u lyonu
samo da zante da je bilo prava ludnica !!!
nisam mogo navijati za naseg pjanica a **** drugi put kad ce za bih igrati !!!
- TheManiacs
- Kontakt:
marseille13 je napisao/la:ljudi ja sam iz marseilla !!
Evo Emira
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- marseille_unique
- Kontakt:
ljudi marseille je vako slab na tablici jer ima utakmicu manje, jao sto se ljudi na ovo m forumu mislim na ovoj temi provaljuju samo tako, marseille igra zaostalu utakmicu protiv psga sljedeceg petka jer je utakmica bila odgodena radi svinjske gripe, sto s eba mijestae tamo gdje vam nije mjesto, idite i pricajte o klubovima koji imaju bolju medijsku popracenost i okojima znate neke osnovne stavria i prestanite se balmirati majek vam zalosni ste previse
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
nova vijest u taboru marseillea, lucho ce da igra u petak protiv psga i u srijedu protiv milana u gostima
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Zatvor za huligane iz Marseja
Petorica navijača Olimpika iz Marseja osuđeni su kazne zatvora do 18 meseci zbog sukoba sa navijačima Pari Sen Žermena i policije krajem oktobra.
U tim sukobima povređeno je 20 osoba, od kojih 11 policajaca.
Sud je petoricu navijača Marseja, starosti od 18 do 25 godina, osudio na uslovne kazne zatvora od tri do 18 meseci.
Nisu objavljeni drugi detalji izrečene kazne.
Sukobi u Marseju izbili su nakon što je prvenstveni meč Olimpika i PSŽ-a odložen zbog toga što su trojica igrača pariskog kluba obolela od novog gripa.
Petorica navijača Olimpika iz Marseja osuđeni su kazne zatvora do 18 meseci zbog sukoba sa navijačima Pari Sen Žermena i policije krajem oktobra.
U tim sukobima povređeno je 20 osoba, od kojih 11 policajaca.
Sud je petoricu navijača Marseja, starosti od 18 do 25 godina, osudio na uslovne kazne zatvora od tri do 18 meseci.
Nisu objavljeni drugi detalji izrečene kazne.
Sukobi u Marseju izbili su nakon što je prvenstveni meč Olimpika i PSŽ-a odložen zbog toga što su trojica igrača pariskog kluba obolela od novog gripa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- marseille_unique
- Kontakt:
nesto govore da ce ovi iz psga bojkotovati i nece doci na gostovanje a vala nije me ni briga, nesto kontam mozda se i boje vise
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
-
fanab XXL
Jel i to provala, da znam, da se počnem smijatiGerrard je napisao/la:Ako imas probleme sa mokracnim kanalima , kazu da je Uvin caj dobar za to i onda neces pisatifanab XXL je napisao/la:Joj al ovaj Gerrard provaljuje, nemoj više, upišah se...
- marseille_unique
- Kontakt:
eh valjda ode sada ovaj selektor pa da i ja mogu rahat navijat opet za svoju zemlju i ici na tekme, samo da ne ostane i dalje selektor kako cu opet izdrazti dvije godine da ne navijam za zemlju svoju, neka mu je setno u njegovoj hrvatskoj i amo odakle je govorio o nama svasta dok smo zivili pod agresijom, samo neka ode da i ja rahat ponovo navijam za svoju zemlju, nemam nista protiv njega, ali imam kada trenira moju zemlju jer mu tu nije mjesto, valjda sam i ja zasluzio da nakon dvije godine opet mogu navijat za svoju zemlju, teska srca sam dvije godine navijo protiv bih, radi selektora i svih ti h lopova iz upravnog odbora i saveza koji su ga doveli i koj eboli briga za obraz ove nam nase odbranjene zemlje, samo u nas narod moze lsaviti cojka koji nas je kad nam je bilo pitanje zivota i smrti blatio i pricao svasta o nama i druzio se s onim i podrzavo one kako kazu koji su htjeli da da dijele nasu zemlju koje da su se oni pitali kao taj vas slavljeni selektor danas ne bi ni gledali niti bi j ebilo na mapi svijeta, NADAM SE DA CE DATI OTKAZ ILI DA CE NAPOKON OVI IZ SAVEZA UCINITI NESTO DOBRO I DATI MU OTKAZ
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Kakve to veze ima sa temom na kojoj pises 
Il je ovo private pa se moze pisati sve vezano i nevezano za Marseille
Il je ovo private pa se moze pisati sve vezano i nevezano za Marseille
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- marseille_unique
- Kontakt:
zato sto mi se ne pise tamo gdje pisu sve zaludene glave bez obraza i ponosa, a to sto je on prico u ratu sami saznajte sta cu vam ja sada pricati kada se bez obraza i ne postujete ovu zemlju, ja vas ne krivim jer se po meni ljudi koji ne znate sta radite pa vam se ne moze zamjeriti
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:

Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
smijesan si dijete
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.