Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
11.10.2016Jiestifo je napisao/la:Srecko Katanec ne bi bio los selektor.Sa Slovenačkom reprezentacijom je imao dobre rezultate protiv ekipa sa kojima se mi mučimo posljednih godina Kipar,Izrael i slični a protiv Engleske nije gubio sa velikom razlikom 2-3 i 1-0
0:0
http://www.nzs.si/reprezentanca/?id_sel ... id_menu=12
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- MocMahale444
Od Mese nista, neka je ziv i zdrav. Sretno mu dalje.emil02in je napisao/la:Znači neće niko osim Meše i Amara!
Znaci samo Gosp. Amar
To se gospodo desilo jednom i nikad vise
Opcenito mi ide na zivac prica kako nemamo kvalitet, evo i Pape i Mesa i Osim, pa eto nek Island ima kvalitet ili Grcka, pa bolan priznam Portugalu i Engleskoj da imaju boljeg prvog spica, ostalo ne priznam.
Pjanic je u top 5 veznjaka u evropi, Kolasinac veoma dobar, imas Besica koji se vraca, Begovica, Lulica koji je kapiten Lazia koji trci ko navijen.
Postavio bi ovim velemajstorima koji se razumiju u fudbal pitanje, kakav smo kvalitet imali 96 kada smo dobili Italiju, 97 kada smo deklasirali Dance, pa 2002 kada smo sa Dzemom Berberovice, Beslijom, Bukijem, Hrgovicem razbucali Dance na Parkenu.
Kakav kvalitet ima Lihtenstajn ili Luksemburg koji uzme bod Francuskoj u Parizu?
Kakav kvalitet je imao Ciro koji je masakrirao Belgiju?
Fudbal nije vaga kvaliteta da kazes da kvalitet odlucuje, kvalitet je jedan od puno faktora koji uticu na krajnji rezultat, a mnogo vazniji su priprema, motivacija i taktika, a toga mi nemamo, nemamo igre, nama treba neko ko ce nas kvalitet koji imamo da igramo na SP i na EP da ukomponuje na terenu, treba nam trener a ne levat.
Ipak da su ove ex-yu legende na celu sa Osimom realne, izjava postena bi bila, nemamo selektorski kvalitet, selektor je taj koji kod 2-0 treba zatvoriti tekmu i protiv Kipra, uvesti nekoga ko zna stati na loptu, smiri tekmu, a ne ici na tribine da pije pivo.
Obicni diletanti, vi od profesionalaca pravite amatere. Bagro nesposobna.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da. Pisao sam već, Katanec je mlad, a zadnji trenerski uspjeh mu je bio prije 15 godina. Dovoljno za zaobilazak u širokom luku, frajer 15 godina drka kuratz na račun plasmana 2000. i 2002.Vucevich je napisao/la:Katanec je Bazdarevic u drugom obliku, frajer nije uspio dobiti **** Skotsku 2 puta.
Veliko trenersko ime ne garantira ništa, a anonimus može napraviti velike stvari - primjer sa sjevera - islandski zubar je sjajno nastavio raditi Lagerbackov posao, rekao bih još bolje, a taj isti Lagerback se osramotio s Norveškom nakon fantastičnih stvari s Islandom i dobrih rezultata sa Švedskom.
Da me se pita, dao bih reprezentaciju u ruke nekom švapskom treneru s A licencom, može i početniku. Novac ne bi bio problem, nitko nema što izgubiti, a dobiti bi mogle obje strane. Domaćeg kadra nemamo jer se sve radi na uništavanju istog, prije će kokoš progovoriti nego neki naš "stručnjak" odraditi dvije-tri sezone u komadu u domaćem klubu.
P.S. Prvi pick bi bio gospodin "Kažem ja", ali mislim da on nekako nema u planu raditi s čobanima iz Saveza.
A nasi hoce da zadrze covjeka koji nas upropastio
Dajte nam Muslina.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Samo ga voditeemir79 je napisao/la:Evo Srbija hoce da nogira covjeka koji je Srbiju odveo na SP![]()
A nasi hoce da zadrze covjeka koji nas upropastio![]()
Dajte nam Muslina.
Amar foler!MocMahale444 je napisao/la:Od Mese nista, neka je ziv i zdrav. Sretno mu dalje.emil02in je napisao/la:Znači neće niko osim Meše i Amara!
Znaci samo Gosp. Amar
Nadam se da babo to neće dozvoliti, on ga najbolje poznaje
Kombinacija za ubiti:Brko,Čovićev badžo Perić ma kud dalje...Bože sačuvaj...Trigger je napisao/la:Amar foler!MocMahale444 je napisao/la:Od Mese nista, neka je ziv i zdrav. Sretno mu dalje.emil02in je napisao/la:Znači neće niko osim Meše i Amara!
Znaci samo Gosp. Amar![]()
- MocMahale444
Ne znam sto tako mislis ali grijesis, Amar je (trenutno) najbolja moguca opcija.Trigger je napisao/la:Amar foler!MocMahale444 je napisao/la:
Od Mese nista, neka je ziv i zdrav. Sretno mu dalje.
Znaci samo Gosp. Amar![]()
Sve bi bilo pod kontrolom vjerovao ili ne
Trenutno korisnika/ca: ajdekuci, al87, Atlanta, BiH26, Bosnjo22, CHR, Confiance, cutura, DjaniTarik, Drum, Edincapitano, Frankie, Goalgetter, GrbavicaHrammm, guillermo, Hajdeee, HariTz, HZbec, jasmin10, JohannWolfgang, komax, legendarnadruga, Marokanci58, MikiPirs, MostarNeretva, Nakata, napapijri1987, NazorUso, NEZALAGANJE, PeppermintSA, rishovski, Riziko, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Shevko, Shogun, signalidunapark, soccerfan, TofiTofita, Uprava, Varta, Wolffire i 336 gostiju.