Smail Prevljak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Smail Prevljak
Ako ostane u RB, dogodine bi mogao dogurati i do pozicije treceg napadaca. 
Petog, ako ima srecu.DrFilgud je napisao/la:Ako ostane u RB, dogodine bi mogao dogurati i do pozicije treceg napadaca.
Evo dobice 1.5 minut, taman za crvenog.Vucevich je napisao/la:Petog, ako ima srecu.DrFilgud je napisao/la:Ako ostane u RB, dogodine bi mogao dogurati i do pozicije treceg napadaca.
Najvažnije je da je dobio 30 sekundi na kraju utakmice, očigledno trener vjeruje u njegaDrFilgud je napisao/la:Evo dobice 1.5 minut, taman za crvenog.Vucevich je napisao/la:Petog, ako ima srecu.DrFilgud je napisao/la:Ako ostane u RB, dogodine bi mogao dogurati i do pozicije treceg napadaca.
- Goalgetter
- Kontakt:
Napredak, svakako 
Ne treba ga više porediti sa Džekom, upitno je hoće li napraviti i karijeru Ibiševića koji je sa 24 godine odigrao onu polusezonu sa 18 golova u prvih 17 utakmica Bundeslige.
Tako to bude sa svim našim perspektivnim talentima... (primjer 1: Armin Hodžić koji se ne može izboriti za mjesto startera u Mađarskoj i ima samo 3 gola ove sezone)Drape je napisao/la:Ne treba ga više porediti sa Džekom, upitno je hoće li napraviti i karijeru Ibiševića koji je sa 24 godine odigrao onu polusezonu sa 18 golova u prvih 17 utakmica Bundeslige.
Inače ne mislim da je upitno već se neće desiti
Ibisevic je u top 5 napadaca sa teritorije ex Yu , u posljednjoj decenij. 119 golova u BL dovoljno govori.Drape je napisao/la:Ne treba ga više porediti sa Džekom, upitno je hoće li napraviti i karijeru Ibiševića koji je sa 24 godine odigrao onu polusezonu sa 18 golova u prvih 17 utakmica Bundeslige.
Pitanje je kada, i da li cemo uopste, imati takvog napadaca u narednim decenijama.
Prevljak ako napravi karijeru Muslimovica bice dobro, iako je jos uvijek potencijal.
Da li je moguce da pocinje utakmicu 
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dade ga iz penala 
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 21 apr 2019, 15:14, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Bazinga12345
- Kontakt:
Jeste ga brzo izvadio, evo...Ponos Torina je napisao/la:Dade ga iz penala
- Ponos Torina
- Kontakt:
Bio sam 100% siguran da ce ga izvaditi na poluvremenu ak one i prije zbog crvenog,sigurno nece miljenika bradonju..Vucevich je napisao/la:Jeste ga brzo izvadio, evo...Ponos Torina je napisao/la:Dade ga iz penala
Napravio je ogromnu gresku sto je produzio ugovor..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Od pocetka danas, i on i Todorovic 
I sramota je da će i Kodro dalje biti pozvan, a taj lik u zadni 3 tekme nije ni na klupi bio! Drago mi je da se Todorovic nakon povrede se vratio. Isto tako da poćeni Prevljak u prvi 11! Nadamo se da će i naših dvojca igrati (Edin Višća i Riad Bajić) danas protiv Galatasaray kao tandem i osvojit u naredno kolo naslov prvaka Turske!
Izgubili su njih dvojica titulu,nabit ce ih Galata... onoliko bodova prokockat...Harise je napisao/la:I sramota je da će i Kodro dalje biti pozvan, a taj lik u zadni 3 tekme nije ni na klupi bio! Drago mi je da se Todorovic nakon povrede se vratio. Isto tako da poćeni Prevljak u prvi 11! Nadamo se da će i naših dvojca igrati (Edin Višća i Riad Bajić) danas protiv Galatasaray kao tandem i osvojit u naredno kolo naslov prvaka Turske!
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)