Real Madrid
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Real Madrid
Pa Cachu sviraju korake na prodoru koji radi uvijek,Luku bace pod kosem pa nema nista.Udarat se moze sa normalnim sudijama.Sa ovim bi citava ekipa bila u bonusu na pocetku svake cetvrtine.Bilo je egal 3/4 maltene uz sve te zajebancije.Da je pogodio svaku rotaciju u zadnjoj tesko bi se izvadila egal utakmica svakako.Problem pod kosem se ima i tu il treba do kraja isforisirati Ndoura/Wilia ili dovesti Limu vec u feb.Al budi uvjeren da idu bolji dani.Ovaj kompletan mjesec cemo provesti u Madridu sto ce omoguciti > vise odmora,vise treninga,uskoro se vraca Ljulj i ekipa ce fizicki rasti.Ovo je danas bila zadnja utakmica za koju se skoro pa znalo da je izgubljena.Moglo se malo bolje,moglo malo losije.(svakakva sranja i de colo pogodi).
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
A jbg De Colo je dosta otvorenih šuteva s poludistance imao i to su više bile one dvice s lakta nego klasične duge dvice. Ja sam prvi za to da se zatvaraju trice a puštaju duge dvice al ne baš takve da ti lik bukvalno na slobodno naskoči. Uglavnom nešto se j.e.b.e.n.o mora mijenjat po pitanju odbrane reketa, nedopustivo je da primamo redovono 90+ poena od svake ozbiljnije ekipe. Jbt čak nas je i Zvezda s 2 i po ozbiljna igrača napunila ko budale ...
Lima ce ipak doci.Vrlo slican Ayonu.208 cm/jak/pokretljiva stopala , moze biti napast , vjerujem da bi mogli cak zajedno.
Nije dobar kao Ayon naravno al ima potencijala.
Nije dobar kao Ayon naravno al ima potencijala.
[youtube][/youtube]
Nakon bukvice od Lasa.Izlazi na teren i pogadja 3 trojke.
Eh , karakter.
Nakon bukvice od Lasa.Izlazi na teren i pogadja 3 trojke.
Eh , karakter.
Dosao Lima.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Veceras el clasico.
Jel se Llul vraca veceras?
Prije da nece , tako da ce biti tesko doci do W.MElloo je napisao/la:Veceras el clasico.
Jednog dana cu svojoj djeci pricati da sam imao tu cast zivjeti u eri kad je doktor Chaco Rodriguez igrao kosarku. Majko moja kakva lakoca, elegancija i umjetnost igre ridjobradog carobnjaka

Jel Satoranskog maloprije izbaci iz ravnoteze 
Strasna utakmica Chacha , zasad bez promasaja ,4-5 asistencija
Ljulj isto nakon povrede evo odlican
Cini mi se najbolja utakmica Reala ove sezone , nisu mi odavno ovako ozbiljno izgledali
Cini mi se najbolja utakmica Reala ove sezone , nisu mi odavno ovako ozbiljno izgledali
Satoranskog polomio ko Steph CurrySema1988 je napisao/la:Jel Satoranskog maloprije izbaci iz ravnoteze
Najbolji playmaker u Euroligi definitivno. Umjetnik i maestro.
Re: Odg: Real Madrid
Nije sve sto dolazi iz Madrida najbolje, ti cini mi se u EL gledas samo Real.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jedini koji je s Chacom moze ko playmaker poredit je Milos al on ima jedan problem zvani final four i sposobnost da steti timu kad pocne divljat. Delaney i slicni su bolji scoreri od Chaca ali ko sto se tice cistog playmakinga i sigurnosti lopte mu ne mogu prismrdit.
Chaco + Llull=najbolji combo na jedinici u Europi.
Chaco + Llull=najbolji combo na jedinici u Europi.
Najbolji ste u svemu, samo nas nikad ne mozete dobit 
E hajte svi u p.i.c.k.u maternu nesposobnu, 15 razlike imate i izgubite tekmu.
Oni idu na jeb.enog Reyesa da prima loptu a znaju da ce ovi faul pravit
16 razlike imali 
-
Harisharis
- Kontakt:
Karanje sportskog drustva Real Madrid se nastavlja.....
Ladno nakon 5-0 sezone , se daju ovakve izjave 
Evidentno je da odredjeni problemi postoje u Realu, ali je i dalje Real daleko najveci favorit u Spaniji, a u Euroligi ipak se mora reci da Fener izgleda mocno, ali...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
-
Harisharis
- Kontakt:
Kad pogledas sportska drustva,i pored toga sto govoris,**** je karindjanje 
Ja ja, k.a.r.a.j.u nas a prosle sezone se sprdali s njima gdje god smo htjeli, u finalu lige ih pomeli ko da su Igokea 
Raule kakve su sanse da se Rudy vrati ove sezone uopce ? Taylor mi vise lici na flopinu nego na monstruma kakvog smo ocekivali. Pod kosem je promaja cim Ayon izadje, a Reyes u ovim jacim utakmicama izgleda tragikomicno u odbrani. Samo me Chaco iz utakmice u utakmicu impresionira, covjek vodi napade sa nevidjenom lakocom.
Raule kakve su sanse da se Rudy vrati ove sezone uopce ? Taylor mi vise lici na flopinu nego na monstruma kakvog smo ocekivali. Pod kosem je promaja cim Ayon izadje, a Reyes u ovim jacim utakmicama izgleda tragikomicno u odbrani. Samo me Chaco iz utakmice u utakmicu impresionira, covjek vodi napade sa nevidjenom lakocom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.