Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019
Kakav doktor je Ingles
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Nece Ameri ni doc do Srbije.Tracy3McGrady je napisao/la:Nisu najbolja ekipa turnira, kad i ako dođe do okršaja sa amerima, raznijeti ce ih budi siguran.Epidaurus je napisao/la:Dobro su prosli Italijani, samo -15 protiv najbolje ekipe turnira.
Nadam se da ce jedna od ovih repki doci do neke medalje.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
IstoPuma je napisao/la:Nadam se da ce jedna od ovih repki doci do neke medalje.
- invincible1921
- Kontakt:
Znaci sreca pa mi je Telemah jer hrvati su nepodnosljivi...narocito onaj sto kaze "Fina akcija i naravno to ce XYigrac zabiti" ...ovaj fuli on se lud napravi i tako jedno 10 puta za vrijeme utakmiceMElloo je napisao/la:Od jutros na moja tv sve hrvatski komentatori haha
=\_1921_/=
Il kad krene govorit "rutiner"invincible1921 je napisao/la:Znaci sreca pa mi je Telemah jer hrvati su nepodnosljivi...narocito onaj sto kaze "Fina akcija i naravno to ce XYigrac zabiti" ...ovaj fuli on se lud napravi i tako jedno 10 puta za vrijeme utakmiceMElloo je napisao/la:Od jutros na moja tv sve hrvatski komentatori haha
I na Telemachu je meni ovaj "i to će on zabiti", jedino ako gledaš na analognoj možda pa ti srpski SK šalju.invincible1921 je napisao/la:Znaci sreca pa mi je Telemah jer hrvati su nepodnosljivi...narocito onaj sto kaze "Fina akcija i naravno to ce XYigrac zabiti" ...ovaj fuli on se lud napravi i tako jedno 10 puta za vrijeme utakmiceMElloo je napisao/la:Od jutros na moja tv sve hrvatski komentatori haha
Wandelanoite je napisao/la:Kakav doktor je Ingles
Gledamo li istu tekmu
invincible1921 je napisao/la:Znaci sreca pa mi je Telemah jer hrvati su nepodnosljivi...narocito onaj sto kaze "Fina akcija i naravno to ce XYigrac zabiti" ...ovaj fuli on se lud napravi i tako jedno 10 puta za vrijeme utakmiceMElloo je napisao/la:Od jutros na moja tv sve hrvatski komentatori haha
ovaj sto trenutno prenosi litva-austalija je užas,sve kao nesto zna a lupa nebuloze,vlado radičević,utuši,unisti cejf gledanja kosarke
- invincible1921
- Kontakt:
Ma eto uglavnom kec dvica SK mozed prebacit na srbinakovacic je napisao/la:I na Telemachu je meni ovaj "i to će on zabiti", jedino ako gledaš na analognoj možda pa ti srpski SK šalju.invincible1921 je napisao/la:Znaci sreca pa mi je Telemah jer hrvati su nepodnosljivi...narocito onaj sto kaze "Fina akcija i naravno to ce XYigrac zabiti" ...ovaj fuli on se lud napravi i tako jedno 10 puta za vrijeme utakmiceMElloo je napisao/la:Od jutros na moja tv sve hrvatski komentatori haha
=\_1921_/=
Litvanci godinama nikad postenog beka izbacit
Dvije trica Baynesa i dvije Landalea
Valančiunas i Sabonis pored njih izgledaju kao ABA2 centri
Valančiunas i Sabonis pored njih izgledaju kao ABA2 centri
Srbiju može zaustaviti samo glava, tj. kada se balkanac ufura da je najjači onda mu se to obično obije o glavu. Od drugih zasada samo Australija djeluje ozbiljno dok amere ne treba nikada otpisivati, ostatak tanko.Epidaurus je napisao/la:Nece Ameri ni doc do Srbije.Tracy3McGrady je napisao/la:Nisu najbolja ekipa turnira, kad i ako dođe do okršaja sa amerima, raznijeti ce ih budi siguran.Epidaurus je napisao/la:Dobro su prosli Italijani, samo -15 protiv najbolje ekipe turnira.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Francuzi su jaki
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Litvanci zabili 1 tricu za poluvrijeme.Yebem te kosarko haha
- invincible1921
- Kontakt:
Jel moguce da Webster ne moze igrat u boljoj ligi pa covjek svako takmicenje izdomimira
=\_1921_/=
- Barbarossa
- Kontakt:
Gdje gledate vi utakmice
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Srbi da su dobili protivnike Amera ne bi dosli do polufinala. Smijesno kako su imali srece na izvlacenju. Sve jace reprezentacije u drugom dijelu.Epidaurus je napisao/la:Nece Ameri ni doc do Srbije.Tracy3McGrady je napisao/la:Nisu najbolja ekipa turnira, kad i ako dođe do okršaja sa amerima, raznijeti ce ih budi siguran.Epidaurus je napisao/la:Dobro su prosli Italijani, samo -15 protiv najbolje ekipe turnira.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kad neko pocne da me ubjedjuje da ovi azijati mogu igrati ozbiljno neki sport...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- BosniaBoston
- Kontakt:
Giannis se uozbiljio
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.