Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ma kakav Nalic, ko bi ga slusao, opra na ruke.
Manje bi ga slusali da postane selektor.MMA075 je napisao/la:Ma kakav Nalic, ko bi ga slusao, opra na ruke.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Nemamo mi materijal za kapitena od odlaska Spahe.Maestro je napisao/la:Mi realno igramo bez kapitena od kad je Spahic se povukao nakon SP-a.DrFilgud je napisao/la:Moramo realno pogledati faktor kapitena, koji se najmanje trudi, seta po terenu i demonstrira defetizam.
On nije dobar kapiten, naravno besmisleno je ocekivati da ga neko zmijeni, ali treba ovo spomenuti.
Dzeko je igracki naravno vece ime od Spahe ali Spaha je bio lider na terenu. To Edin nije ni blizu. A vjerovatno Pjanic poslje nasljeduje Edina koji kao Edin isto nema nesto u sebi da bude kapiten. Dugo cemo mi jos traziti stopera i lidera kao sto je Spaha bio.
Lulic ali oprostio se i on, Begovic kojeg nismo ni pozivali, i Vranjes koji je konjina mi padaju napamet da tim karakteristikama na terenu mogu biti materijal za kapitena. Dakle nemamo nikog.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Nala bi ih toliko smorio pričom o borbi i zalaganju da bi oni svi 'poginuli' na terenu samo da ga ne slušaju kako vazi 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovako ga na mute stavim.mirgerr je napisao/la:Manje bi ga slusali da postane selektor.MMA075 je napisao/la:Ma kakav Nalic, ko bi ga slusao, opra na ruke.

Diferencijale/linije/čak štaviše/Džeko
Može Nala.
Može Nala.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ekstremno i tranzicija.Osim13 je napisao/la:Diferencijale/linije/čak štaviše/Džeko
Može Nala.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Kako bi nas tek Amar opro sa svojim izjavama, samo zbog toga bi volio da on dodje barem ne bi bilo dosadno 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- robertkosar
- Kontakt:
Nemoj dzukca za selektora eto ti odma onog majmuna zakrpica u repciDevilsAdvocate je napisao/la:Kako bi nas tek Amar opro sa svojim izjavama, samo zbog toga bi volio da on dodje barem ne bi bilo dosadno

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
A kako ono kaže za manje reprezentacije? Upotrijebi neki izraz, baš je to spominjao 20 puta sad za Lihtenštajn i ArmenijuMMA075 je napisao/la:Ekstremno i tranzicija.Osim13 je napisao/la:Diferencijale/linije/čak štaviše/Džeko
Može Nala.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Novi selektor Ericsson
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Stavice mladog Zukanovica da igraRaonffa je napisao/la:A kako ono kaže za manje reprezentacije? Upotrijebi neki izraz, baš je to spominjao 20 puta sad za Lihtenštajn i Armeniju
Vucevich je napisao/la:Stavice mladog Zukanovica da igraRaonffa je napisao/la:A kako ono kaže za manje reprezentacije? Upotrijebi neki izraz, baš je to spominjao 20 puta sad za Lihtenštajn i Armeniju

Zamisli kako se obraća seu dok ovaj od bosanskog zna reć sudžukaOsim13 je napisao/la:Diferencijale/linije/čak štaviše/Džeko
Može Nala.
Nisam bas pratio desavanja.. znam da se neka sjednica trebala odrzati, kao zvanicno ostaje li Robi ili ne? Pa me zanima sta se rijesilo? Ko je privremeno rijesenje ili konacno ili se jos nista ne zna?
Jel to zvanicno ima ko je novi selektor pa je tema zakljucanje?Osim13 je napisao/la:Ključaj temu
Dali su Robiju podrsku,sto znaci da najvjerovatnije ostaje selektorFliX je napisao/la:Nisam bas pratio desavanja.. znam da se neka sjednica trebala odrzati, kao zvanicno ostaje li Robi ili ne? Pa me zanima sta se rijesilo? Ko je privremeno rijesenje ili konacno ili se jos nista ne zna?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
30 milja mjesečno + veliki bonusi ako se plasiramo na europsko/svjetsko a vodio bi sa klupe nešto što voliš najviše, zar nije makar solidno?DamirT je napisao/la:Vaha je zadnji koga bi stavio da vodi reprezentaciju.Stalno kao voli reprezentaciju,ovo ono...Pa sto je ne preuzmes i ne das da ti se iko mijesa u posao.Isto kao da bi dzaba radio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ostaje zuti jbg...valjda raja pocne bojkotovati tekme da se obracuna sa savezom....kakav je ovo kriminal ljudi dragi...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.