@neznalica - Tacno, naucna fantastika
BiH - Turska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Turska
Ne postoji mogucnost za prvi sesir , a vjerovatno ni drugi, jer se grupe izvlace prije nego sto ce se odigrati SP 2010, tako da samim time i kad bi osvojili SP 2010 ne mozemo, a ne samo pobjedili ove 3 tekme, kao i obje u barazu, jer mnogo kasnimo za najboljima
. Treci je vrlo vjerovatan, a sad-zasad i najrealniji.
A ionako kao sto smo vec skontali FIFA/UEFA nista jos nije odluceno o baraz sistemu, da li ce to biti po bodovima u grupi, po plasmanu na FIFAinoj listi, ili uopste nece biti nosioca, samo Bog i naravno celni ljudi ovih organizacija znaju.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Evo vidim da turci vjerovatno planiraju igrat bez klasicnog zadnjeg veznog. Nema Mehmeta Aurelia pa ce izgleda igrat Emre i Nuri Sahin. To znaci da ce Miske dobit dosta prostora. Tu bi im mogao bit i kraj 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne vjerujem iskreno da bi se Terim uputio u takav vid samoubistva, lisac je on kao i Ciro, plasirat ce hrpu nekakvih kvazi-informacija, a ko ce zapravo izaci na teren i u kojem sistemu znati cemo tek u srijedu navecer.Cartman je napisao/la:Evo vidim da turci vjerovatno planiraju igrat bez klasicnog zadnjeg veznog. Nema Mehmeta Aurelia pa ce izgleda igrat Emre i Nuri Sahin. To znaci da ce Miske dobit dosta prostora. Tu bi im mogao bit i kraj
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ne znam, tako barem prognoziraju turci...Genghis je napisao/la:Ne vjerujem iskreno da bi se Terim uputio u takav vid samoubistva, lisac je on kao i Ciro, plasirat ce hrpu nekakvih kvazi-informacija, a ko ce zapravo izaci na teren i u kojem sistemu znati cemo tek u srijedu navecer.Cartman je napisao/la:Evo vidim da turci vjerovatno planiraju igrat bez klasicnog zadnjeg veznog. Nema Mehmeta Aurelia pa ce izgleda igrat Emre i Nuri Sahin. To znaci da ce Miske dobit dosta prostora. Tu bi im mogao bit i kraj
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- miralem444
- Kontakt:
slazem se...zna on da bi mu bila propas kad bi misketu dao dosta prostora..Genghis je napisao/la:Ne vjerujem iskreno da bi se Terim uputio u takav vid samoubistva, lisac je on kao i Ciro, plasirat ce hrpu nekakvih kvazi-informacija, a ko ce zapravo izaci na teren i u kojem sistemu znati cemo tek u srijedu navecer.Cartman je napisao/la:Evo vidim da turci vjerovatno planiraju igrat bez klasicnog zadnjeg veznog. Nema Mehmeta Aurelia pa ce izgleda igrat Emre i Nuri Sahin. To znaci da ce Miske dobit dosta prostora. Tu bi im mogao bit i kraj
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
ma nebitno je šta terim baljezga bitno je da momci u srijedu odigraju onako kako znaju,kako to rade u montpelieru,lyonu,wolfsburgu,hoffenheimu itd da daju sve od sebe i aBd pobijede da se malo radujemo , dosta mi je više komentara poslije tekmi tipa "bili smo dobri ali nam je sreća okrenula leđa " hoću da se radujem u srijedu čitavu noć mada sutradan radim al nema veze
Jel ovo neko nesto zapalio!?

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Tesko ce biti protiv Turske,svi znamo kakvi su to agresivni igraci i tesko ce nasi razviti svoju igru.Mene je samo strah incidenata,jer ce pokusavati na sve nacine da isprovociraju navijace i igrace.Trenutno smo tehnicki bolja reprezentacija.Nadam se najboljem!Sretno!!!!!
-
amar_bosanac
- Kontakt:
calcio je napisao/la:ma FIFA je ovo totalno iskomplikovala. ako iz Evrope ide 13 ekipa trebali su napraviti 13 grupa, prvoplasirani ide na SP i dovidjenja
stani ba nemoze to tako jednostavno bit!!sta mislis neka reprezentacija kao sto je armenija dobije englesku u grupi to je nemoguce pobijedit!!vako zanimljivije nezavisi samo od tvojih pobjeda nego i od ostalih,zar nebi bilo bolje da ima 13 grupa i sad onaj prvplasirani iz a grupe igra protiv drugoplasiranog iz b, a prvi u b sa drugim u A i tu ko pobijedi u dvije utakmice domacini i gosti,ide na sp znaci samo jedan u grpi odpada!!!i nebi bilo potrebe igrat toliko utakmica!1npr u juznoj americi koje su ekipe ja mislim ima oko deset i valja svako sasvakim igrat!!
- el-fighter
- Kontakt:
Netrebamo misliti o tim šeširima i utakmicama baraža. Treba sada protiv Turske pobjediti, a onda ćemo o baražu i mogućem protivniku. Ove priče da će Turci početi bez zadnjeg veznog, nebih rekao da su tačne, ali ako Turci žele pobjedu morat će postaviti skroz ofanzivnu taktiku i s time bi se našlo prostora za naše veznjake. Tad bi tek bio propast Turske.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Turci se nešto digli pravo, bagra će pokušati na sve načine doći do povoljnog rezultata...ko ide na tekmu,
dočekajte ih kao da 11 Karadžića igra protvi nas
dočekajte ih kao da 11 Karadžića igra protvi nas
treba ih docekati zvizducima, nema vise cile mile.... i da, tri zapada na prodaju pa ako je neko zainteresovan neka salje poruku!!!
4-IN-A-ROW
Ej momci zna li neko kakvu ce podrsku turci imati u zenici....hoceli dolaziti iz turske ili ce to biti ovi odavde ko na kosevu prije 2 godine....
..Siamo l'armata Rossonera..
bice njih malo, mozda stotinjak, mozda ovi iz dijaspore, ali se nece cuti sigurno 
Oni Sto su u stadionu protiv turaka zvizdite nemoj te zaboravit sta su oni sa nasim navijacima u istanbulu radili ..Transparente ..zastave sve bacili u smece gdje to valja ..A kofole smo mi njihova braca Volio bi da ih stvarno razbijemo u duelu .. Haj pozz
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Zeljo♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Ma bit će Turaka stoposto, kao i uvijek.leonardo je napisao/la:Ej momci zna li neko kakvu ce podrsku turci imati u zenici....hoceli dolaziti iz turske ili ce to biti ovi odavde ko na kosevu prije 2 godine....
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
dragi moji Bosanci i Hercegovci evo jedne dobre vijesti pred mec sa Turcima.... upravo sam na jednoj od njihovih stranica procitao da je Fatih Terim izbacio iz sastava dvojicu igraca radi ozljeda a to su stub njihove odbrane Gokhan Zan i izvrsni Mladi Kazim Kazim.... to je ohrabrujuce i dobro za nas
Oni svoj posao a mi svoj.Interesuju me kao i ja njih. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Jooooojj jedva čekam..... Srijeda, 20 sati se približava.. Moja porodica i ja željno očekujemo početak, naravno, tu su i naše najbliže komšije, stariji ljudi, oko 60-ak godina, skupa smo gledali i obje utakmice protiv Belgije i pobijedili smo pa sam ih ja pozvao da dođu i u srijedu... Počinje prijenos, stadionom se ori "Volim te Bosno", a nervoza dere... A onda: X8 minuta: "Opasan napad Turske, da vidimo, sansa!!! I brani Supić!!!!!!!!! Lopta do Spahića. Ibričić-sjajna lopta za Misimovića! Centaršut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edin DŽEKO, Edin DŽEKO, DŽEKO DŽEKO DŽEKOOOOOOOOOOO.....
Biće toga još puno aBd
Onda radovanje, i nespavanje do kasno u noć............................ A sutra škola
Biće toga još puno aBd
Onda radovanje, i nespavanje do kasno u noć............................ A sutra škola
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
ABD inshela da pobjedimo Turke samo treba molit Boga da se to desi a jos se poklopilo da je RAMAZAN i nadam se da ce mo uspjeti .
POMOZIIIII BOZEEEE
POMOZIIIII BOZEEEE
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.