Igokea

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

bosnas_
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la bosnas_ » 14 jun 2009, 23:44

Cuj Igokea dobija pozivnicu,haha! ali eto dobro je sto ce BIH imati 3 prestavnika,vise od Slovenije,rame uz rame sa Hrvatskom!..
Ljudima u NLB ligi su ocito pare drage,bez obzira od koga one dolazile!

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 14 jun 2009, 23:47

ma sumnjam da ce dobiti pozivnicu...100.000 eura dobija nlb koga god da izaberu...a sigurno je da interes rukovodstva lige nije u bih nego u sloveniji i hrvatskoj....
I feel devotion!!

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 15 jun 2009, 12:21

ipsa je napisao/la:ma sumnjam da ce dobiti pozivnicu...100.000 eura dobija nlb koga god da izaberu...a sigurno je da interes rukovodstva lige nije u bih nego u sloveniji i hrvatskoj....

Sta njih briga jesu li to Slovenci, Arapi, Srbi ili Čečeni ukoliko najvise para ponude, te mozda jos nesto sa strane ugovore...

(...)
Slovenija je ove sezone u NLB regionalnoj ligi bila država sa najslabijim koeficijentom i u skladu s tim, ova bi zemlja naredne sezone u NLB ligi trebala biti zastupljena sa dvije, ili eventualno tri ekipe. Kompanija Sidro, koja je vlasnik lige, ima pravo na dodjelu jedne pozivnice „wild card“.

(...)
http://sportsport.ba/bh_kosarkap-14692.htm
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 15 jun 2009, 13:45

@aseemic,
ako je tako kao sto ti kazes zasto onda igosi nisu prosle godine dobili poziv u nlb...a svi znamo da je dodik bio spreman ponuditi ubjedljivo najvecu cifru od svih klubova ne bi li se konacno docepao regionalnog takmicenja..vjeruj mi interes nlb-a su zemlje hrvatska i slovenija...zato ove godine pored dodika u lobiranje su se ukljucili i celnici partizana..
I feel devotion!!

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 15 jun 2009, 13:48

ipsa je napisao/la:@aseemic,
ako je tako kao sto ti kazes zasto onda igosi nisu prosle godine dobili poziv u nlb...a svi znamo da je dodik bio spreman ponuditi ubjedljivo najvecu cifru od svih klubova ne bi li se konacno docepao regionalnog takmicenja..vjeruj mi interes nlb-a su zemlje hrvatska i slovenija...zato ove godine pored dodika u lobiranje su se ukljucili i celnici partizana..

Sam si dao odgovor.
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 15 jun 2009, 15:42

aseemic je napisao/la:
ipsa je napisao/la:@aseemic,

Sam si dao odgovor.
prosvijetli me ? :)
I feel devotion!!

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 15 jun 2009, 23:30

kako cujem cedevita dobiva pozivnicu sad je li to istina ne znam tako pisu mnogi portali u hr, ko naime split nema nekih oara da poplaća te neke obaveze a znamo da cedevita para fala bogu ima tako da cete tesko protiv cedevite... a ne bi volio da cedevita dobije cujem da zele dovesti puljka i grgata tako bez njihove nlb lige oni ostaju ovdje u nas...
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 15 jun 2009, 23:39

ja bi volio da wild card dobije bilo ko osim igokee jer nisu zasluzili...
I feel devotion!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 jun 2009, 02:39

ipsa je napisao/la:ja bi volio da wild card dobije bilo ko osim igokee jer nisu zasluzili...
Zasto? zar ti nije u interesu da drzava BIH ima 3 prestavnika u narednoj sezoni?
Iako Igokeu niko ne voli zbog njihovog prljavog novca,ali ko te pita..dok je na slobodi on ce ga trositi,jer sta ce mu novac nakon sto zavrsi u zatvoru?

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 16 jun 2009, 09:44

bosnas_ je napisao/la:
ipsa je napisao/la:ja bi volio da wild card dobije bilo ko osim igokee jer nisu zasluzili...
Zasto? zar ti nije u interesu da drzava BIH ima 3 prestavnika u narednoj sezoni?
Iako Igokeu niko ne voli zbog njihovog prljavog novca,ali ko te pita..dok je na slobodi on ce ga trositi,jer sta ce mu novac nakon sto zavrsi u zatvoru?
zbog svega sto igokea predstavlja jednostavno ne bi...a s druge strane nisu ni zasluzili...vec trecu godinu ulazu tolike sumnjive pare i opet ne mogu uci u nlb ligu...ljudi u bih zive na ivici ponora a oni tolike pare, opljackane od naroda, peru i kraju opet nema rezultata...a na stranu sto bi oni ulazak u nlb iskoristili za poznata orgijanja i promociju samo jednog dijela drzave bez obzira sto su pod okriljem bih...oni bi bili predstavnici rs a ne bih i to svaka ptica na grani zna..jedno je kada jedan narod vrsi promociju svojih vrijednosti u ovom slucaju na sportskom planu, odnosno preko sporta, a sasvim drugo je kada se sport koristi kako bi se promovisala ideologija koja je sve osim pozitivna za drzavu ciji je ''predstavnik'' u pitanju.....nazalost je tako..kada bi imalo drugacija situacija bila ja bi prvi od srca zelio da se ljudi plasiraju na regionalno takmicenje...al opet nazalost nije...a normalno je da bi volio da bih ima 3 predstavnika u nlb-u..a s obzirom da je to igokea iz gore navedenih razloga mijenjam misljenje...da se razumijamo, ne kazem da sam u sekunde u pravu al jednostavno tako razmisljam...
I feel devotion!!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 16 jun 2009, 12:37

samo mi objasni razliku izmedju igokee i sirokog...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 jun 2009, 13:03

KK_Bosna je napisao/la:samo mi objasni razliku izmedju igokee i sirokog...
zar ti treba reci? :mrgreen:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 16 jun 2009, 13:07

Kevin je napisao/la:
zar ti treba reci? :mrgreen:

Cika Dodik i njegovi poslići. :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 jun 2009, 13:08

Ma nek i oni već jednom dobiju to mjesto u NLB ligi, pa makar ga i kupili.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 16 jun 2009, 16:32

sto se tice poredjenja igokee i sirokog....siroki je najtrofejniji klub u bih..od rata do danas...i ljudi su zasluzili povratak u nlb s obzirom da su bosnu skinuli u dvije tekme i postali prvaci...to je razlika sa sportske strane...a sa druge strane definitivno su i oni ti koji bi trebali okrenuti se drzavi bih i ponosno je predstavljati...jer kao igokea, bosna i oni su dio bih...
I feel devotion!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 18 jun 2009, 13:10

R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Malena
Kontakt:

Post Postao/la Malena » 20 jun 2009, 23:50

Cujem da je Dodiku preskupo jer traze puno vise para nego drugima...znaci ide Cedevita navjerovatnije.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 jun 2009, 00:26

dodik nece dati nista za pozivnicu..znam od povjerljivih izvora vec odavno..

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 21 jun 2009, 00:50

Kevin je napisao/la:dodik nece dati nista za pozivnicu..znam od povjerljivih izvora vec odavno..
jel to znaci da je dobija il.....?
I feel devotion!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 jun 2009, 01:31

ipsa je napisao/la:
Kevin je napisao/la:dodik nece dati nista za pozivnicu..znam od povjerljivih izvora vec odavno..
jel to znaci da je dobija il.....?
kak oce dobiti ako nece dati nista...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.