PS: Ako ima ko čipova da proda hahaha

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koliko si osvajao bodova, ja sam negdje 20 i nesto milja?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ima li neko da je bolji od mene u Geo Challenge, bio sam pravi freak sto se tice toga..![]()
![]()
Meni takodjer izlapio, igrao ga dan - noc, nakupio 600 M, prokockao sve za 3-4 danaOTNYS_YNWA je napisao/la:^ A ne znam šta da radim po čitav dan. I ovako mi dosadno šta bi bilo da ne igram pokera![]()
pogledaj ko je prvi u BiH, taj samBaja_Zvjerka je napisao/la:Ima li neko da je bolji od mene u Geo Challenge, bio sam pravi freak sto se tice toga..![]()
![]()
FC ARSENAL je napisao/la:pogledaj ko je prvi u BiH, taj samBaja_Zvjerka je napisao/la:Ima li neko da je bolji od mene u Geo Challenge, bio sam pravi freak sto se tice toga..![]()
![]()
neka vrsta ucenja geografije na fb, samo sto veliku ulogu imaju brzina i preciznost odabira tacnog odgovora i znanje, naravnomajestic24 je napisao/la:FC ARSENAL je napisao/la:pogledaj ko je prvi u BiH, taj samBaja_Zvjerka je napisao/la:Ima li neko da je bolji od mene u Geo Challenge, bio sam pravi freak sto se tice toga..![]()
![]()
Geo Challenge??? Sta je to???
Ev dosao do 8500FC ARSENAL je napisao/la:pogledaj ko je prvi u BiH, taj samBaja_Zvjerka je napisao/la:Ima li neko da je bolji od mene u Geo Challenge, bio sam pravi freak sto se tice toga..![]()
![]()
dobar.. al kad dobijes titulu SuperHuman.. onda si pravimajestic24 je napisao/la:Ev dosao do 8500FC ARSENAL je napisao/la:pogledaj ko je prvi u BiH, taj samBaja_Zvjerka je napisao/la:Ima li neko da je bolji od mene u Geo Challenge, bio sam pravi freak sto se tice toga..![]()
![]()
![]()
![]()
nesto malo preko 80.000, dovoljno za titulu SuperHumanBaja_Zvjerka je napisao/la:E pa koliki ti je score?? Ja ne mogu vidjeti to ko je prvi u BiH ??
Meni je 70.460, ali sam krv propisao zbog njega..FC ARSENAL je napisao/la:nesto malo preko 80.000, dovoljno za titulu SuperHumanBaja_Zvjerka je napisao/la:E pa koliki ti je score?? Ja ne mogu vidjeti to ko je prvi u BiH ??
adnan_nanda je napisao/la:QUARESMA 18<<< zdrav i ziv bio pomogao si mi, stalno mi govori da nemogu uci vise u grupu ni jednu jer sam pun a mrsko mi bilo jednu po jednu ganjat da se odjavimsad je bila racija