Ballon d'Or 2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Ballon d'Or 2021
Plus namjestili da mu Luis Suarez uruči nagradu, pa to je isto da Senijad Ibričić Džeki uruči nagradu za sportistu godine BiH
kako su providni u lizanju Messijevog dupeta

Ako ove sezone osvoje Lp bojim se da ce ih morati ispostovati
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 29 nov 2021, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Dogodine neymar da osvoji ovo kao nagradu za guznog havera

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ko se jos realno obazire na ovu nagradu, ne mogu da vjerujem koliko se raja raspravlja po internetu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad je covjek postavio takve standarde, da ljudi smatraju ovu njegovu sezonu losom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Zna da je dobio nezaluženo pa se ovim izjavama želi oprati.Lionel Messi speaking directly to Robert Lewandowski: "You deserve your Ballon D'Or. Last year, everyone was in agreement to say that you were the big winner."
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Arvid dosadan si
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Da je neki covjek dao bi mu ovu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Realno u augustu kad je prešao u PSG u ugovoru klauzula bila da mora osvojiti Ballon d'Or, pametan potez Messija.
Jadna Borussia sad za vikend pored svih problema sa povredama i slabih ruzultata u Ligi Prvaka još će se sad Poljski Güiza na njima iskaliti. 

-
- Kontakt:
Sad ozbiljno, na osnovu cega da Lewa dobije ? Od Dortmunda i one tekme s Realom, frajer nije sam odlučio ništa bitno. Dobio je adekvatnu nagradu za najboljeg napadača i to je OK.
Pljacka
Sta je ovo sad ovaj ima vise lopti koje nije zasluzio
Sta je ovo sad ovaj ima vise lopti koje nije zasluzio

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Veliki pozdrav za taticu
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Za ne povjerovat da je kristina cak 6.
Samo jedan igrac liverpula u najboljih 30
Eto kako novinari vide danasnji fudbal
Znaci:
Ronaldo je tek sesti najbolji igrac, cak je i Jorginho ispred njega
A liverpul je krdo zidara plus jedan prefinjeni igrac
?
Fuj novinari
Fuj planeta
Samo jedan igrac liverpula u najboljih 30
Eto kako novinari vide danasnji fudbal
Znaci:
Ronaldo je tek sesti najbolji igrac, cak je i Jorginho ispred njega
A liverpul je krdo zidara plus jedan prefinjeni igrac
?
Fuj novinari
Fuj planeta
Džeri Drejk
- BosniaBoston
- Kontakt:
Momenat šutnje za Ronine jahače s početka mog forumskog staža kojim je glavni kriterij za individualni kvalitet bio Balon
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Odavno nogometu nije prijetila ovakva ugroza kao ovdje. Bilo koji drugi rezultat od ovog znacio bi kraj za nogomet kao takav. Milijuni djece bi se automatski prestalo baviti nogometom, sponzori bi nestali, nastavak svih natjecanja bi bio doveden pod znak pitanja. Moralo se krenuti u obranu temeljnih vrijednosti koje nogomet krase vec 150 godina. Nije se smjelo dopustiti da prevlada ciganluk, kobasicarstvo, niti da se nagradi maltretiranje Bochuma od strane nasilnika koji nestane kad naleti na ravnopravnog sebi.
🔹
Romagnoli13 je napisao/la: ↑29 nov 2021, 22:06Kad je covjek postavio takve standarde, da ljudi smatraju ovu njegovu sezonu losom.
Messijeva loša sezona je bolja od najboljih sezona 95% igraca. Što kažeš standardi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.