Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Ja samo pokusavam da kazem da je kod nas euforija tolika kao da gazimo sve pred sobom...
No sem te Belgije koja je za nekog "jaka i dobra ekipa", ja se ne sjecam kad smo nekog od vecih dobili..Moram traziti po netu ebiga....
I vi ste takvi kad se primi gol ebat cete sve po spisku svim igracima...To su ti vatreni navijaci sto su uvijek tu dok su dobri rezultati..Kad se izgubilo od Irana u prijateljskoj ebali ste svima sve po redu...
Spustite se ljudi malo na zemlju..Pa nije Porrugal Belgija...Minimalan poraz u Portugalu je najrealniji rezultat i onda se igra drugo poluvijeme na Bilinom gdje se mora pobijediti ako zelimo u Afriku..Sve drugo je nerealno....
No sem te Belgije koja je za nekog "jaka i dobra ekipa", ja se ne sjecam kad smo nekog od vecih dobili..Moram traziti po netu ebiga....
I vi ste takvi kad se primi gol ebat cete sve po spisku svim igracima...To su ti vatreni navijaci sto su uvijek tu dok su dobri rezultati..Kad se izgubilo od Irana u prijateljskoj ebali ste svima sve po redu...
Spustite se ljudi malo na zemlju..Pa nije Porrugal Belgija...Minimalan poraz u Portugalu je najrealniji rezultat i onda se igra drugo poluvijeme na Bilinom gdje se mora pobijediti ako zelimo u Afriku..Sve drugo je nerealno....
Nije to nikakva euforija.Svi dobro znaju ko je i sta je Portugal.
Samo ocigledno da ih vrlo malo zna ko je i sta je sad ova nova repka BIH.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Pobijedit cemo 3-0 u Portugalu..Dzeko glavom u 16. minuti za 1-0, Misimovic ce lobovati golmana sa 25 metara u 43. minuti za 2-0 i Dzeko daje gol u 80. za 3-0 nakon sto je Salihovic opalio bombu koja se odbila od golmana i dosla u Dzekine noge.....harishp je napisao/la:Nije to nikakva euforija.Svi dobro znaju ko je i sta je Portugal.
Cijeli stadion u Lisabonu uzvikuje Bosna, Bosna, Bosna....Veliki naslov u novinama kako je mala Bosna prosla veliki Portugal vec nakon prve utakmice....Bosna je spala odmah na 15. mjesto na FIFINOJ rang listi...Za sponzorstvo nase reprezentacije se otimaju NIKE i ADIDAS...Citav Savez se odrice svih licnih primanja i rade volonterski a sva njihova izdvajanja idu na ulaganja za omladinski fudbal.....
Eto ebiga....
Moram se javit zbog nekih koji vrijedaju i mene kao osobu i moje razmisljanje. Prvo, iznio sam svoj SUBJEKTIVNI STAV (jer rijetko da je nesto objektivno) glediste i razmisljanje o predstojecem mecu, i pri tom ni trunku nisam htio uvrijediti reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Drugo, ja sam Hrvat, al bosanski Hrvat i ponosan sam na to, i na svoju zemlju Bosnu odakle sam potekao i gdje sam se rodio. Zbog rata i ratnih dogadanja sam pobjegao (ne svojom voljom, nego voljom onih koji su bili etnicki cisci od mene) u Zagreb. Trece, moju ljubav prema Bosni ne moze mi oduzeti ni jedan ovdje forumaski kvazipatriot koji se klinci svojim, prije svega primitivizmom, pa onda i seljackim patriotizmom. Bosnu volim sve dok kuca moje srce, i sve dok gledam i disem. I Tocka (tacka)!!
NIsam nikog htio uvrijediti, niti to zelim. Samo sam iznio svoje misljenje. Bosni zelim samo najbolje, kako na drzavnom planu, tako i u sportu pa bio to i curling. A isfrustrirane i kompleksne ljude, iskreno, zao mi ih je.
Lijep pozdrav.
NIsam nikog htio uvrijediti, niti to zelim. Samo sam iznio svoje misljenje. Bosni zelim samo najbolje, kako na drzavnom planu, tako i u sportu pa bio to i curling. A isfrustrirane i kompleksne ljude, iskreno, zao mi ih je.
Lijep pozdrav.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
ma svaka cast stvarno tebi,RESPECT...al ima ovdje ljudi kojito ne zele razumijeti--dubrava je napisao/la:Moram se javit zbog nekih koji vrijedaju i mene kao osobu i moje razmisljanje. Prvo, iznio sam svoj SUBJEKTIVNI STAV (jer rijetko da je nesto objektivno) glediste i razmisljanje o predstojecem mecu, i pri tom ni trunku nisam htio uvrijediti reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Drugo, ja sam Hrvat, al bosanski Hrvat i ponosan sam na to, i na svoju zemlju Bosnu odakle sam potekao i gdje sam se rodio. Zbog rata i ratnih dogadanja sam pobjegao (ne svojom voljom, nego voljom onih koji su bili etnicki cisci od mene) u Zagreb. Trece, moju ljubav prema Bosni ne moze mi oduzeti ni jedan ovdje forumaski kvazipatriot koji se klinci svojim, prije svega primitivizmom, pa onda i seljackim patriotizmom. Bosnu volim sve dok kuca moje srce, i sve dok gledam i disem. I Tocka (tacka)!!
Lijep pozdrav.
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
Nije poenta u tomeJack_Daniels je napisao/la:Pobijedit cemo 3-0 u Portugalu..Dzeko glavom u 16. minuti za 1-0, Misimovic ce lobovati golmana sa 25 metara u 43. minuti za 2-0 i Dzeko daje gol u 80. za 3-0 nakon sto je Salihovic opalio bombu koja se odbila od golmana i dosla u Dzekine noge.....harishp je napisao/la:Nije to nikakva euforija.Svi dobro znaju ko je i sta je Portugal.
Cijeli stadion u Lisabonu uzvikuje Bosna, Bosna, Bosna....Veliki naslov u novinama kako je mala Bosna prosla veliki Portugal vec nakon prve utakmice....Bosna je spala odmah na 15. mjesto na FIFINOJ rang listi...Za sponzorstvo nase reprezentacije se otimaju NIKE i ADIDAS...Citav Savez se odrice svih licnih primanja i rade volonterski a sva njihova izdvajanja idu na ulaganja za omladinski fudbal.....
Eto ebiga....

Svako ko je dogurao do baraza nije ga poplava izgurala vec rezultatima jel tako.
P.S Ako BIH prodje Portugal akbgd budi siguran da i neces biti daleko od istine za te liste i sponzorstva.Pesimisti su vecinom ovi ,,kvazi navijaci,,

A ako kod nas nema optimizma,koji klinac onda igramo ovaj baraz.Optimizma mora biti,mada svi znamo da ce biti tesko.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Optimizam je jedno a euforija drugo...
Ne treba spustati Portugal na zemlju i treba ih shvatati kao velesili, kao sto smo shvatili i Tursku, i tada nas sigurno nece nadigrati kao sto ni Turska nije ali eto na stetnu nismo ih dobili...
O kvaliteti BIH smijesno je i porediti, no da imamo 2 dobra beka ja bih sa slobodom mogao reci da smo ravnopravnisa Portugalom..No ovako nista ne mogu garatovati jer ja sumnjam u nase bekove i tacka....Salihovic se u pojedinim trenucima izgubi na toj poziciji i covjek pojma nema ni gdje je ni sta je..Jahic je odigrao za 10 sve utakmice sem ove sa Spanijom gdje je bio i vise nego smijesan..No moze biti da je imao los dan ili da nije smio ici malo zesce, no ono sto su mu spanci radili na krilu ga ceka i protiv Portugala
Ne treba spustati Portugal na zemlju i treba ih shvatati kao velesili, kao sto smo shvatili i Tursku, i tada nas sigurno nece nadigrati kao sto ni Turska nije ali eto na stetnu nismo ih dobili...
O kvaliteti BIH smijesno je i porediti, no da imamo 2 dobra beka ja bih sa slobodom mogao reci da smo ravnopravnisa Portugalom..No ovako nista ne mogu garatovati jer ja sumnjam u nase bekove i tacka....Salihovic se u pojedinim trenucima izgubi na toj poziciji i covjek pojma nema ni gdje je ni sta je..Jahic je odigrao za 10 sve utakmice sem ove sa Spanijom gdje je bio i vise nego smijesan..No moze biti da je imao los dan ili da nije smio ici malo zesce, no ono sto su mu spanci radili na krilu ga ceka i protiv Portugala
Mi ako budemo protiv portugal igrali najacem sastavu
oni tada nemaju sta trasit u Zenici.
Hasagic
Spahic Nadarevic Jahic
Vladavic Muratovic Rahimic Salihovic
Misimovic
Dzeko Ibisevic
oni tada nemaju sta trasit u Zenici.
Hasagic
Spahic Nadarevic Jahic
Vladavic Muratovic Rahimic Salihovic
Misimovic
Dzeko Ibisevic
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Ako nam eventualno opet zatreba golman ima momak imena Aleksandar Martinović (Alexandre) rođen u Francuskoj. Nastupao već jednom za Bosnu (kod Muzura valjda). Brani u Gentu, a bio na posudbi u Denderu. Ima 24 godine.
- rob do bagro
- Kontakt:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ja da sam trener ja bih probao proći na "lucky draw" i to zbog toga što imamo odličan napad dok portugalci moraju napraviti milion šansi da bi zabili gol. To znači da bih ja reciom igrao da dam golove u portugalu i recimo nek završi 2:2 to bi bilo fenomenalno, i onda ovdje kući stisnuo se i igro na kontru, izbacio bi sve sporije igrače iz formacije, trebaju nam trkači jer na sredini terena se dobija ali i gubi tekma, ja bih stavio begovića na gol, i kući igrao 4-5-1...možda ovo ne ljava ali ja bih tako igrao 

Semper Fidelis
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:

Jučer je Asmiru Begoviću u remiju njegovog Ipswicha protiv Watforda u 94. minuti gol dao Nathan Nate Ellington, bosanski zet i crnac oženio bosanku i primio islam. A poslije reko da bi volio igrat za našu reprezentaciju. Bolje i on nego Tamo neki Grujić, Kerkez i Jakirević koji nisu makeli dalje od PRVE HNL ili slučajno zalutali u neki veći klub. Dok je Ellington igrao za Wigan, WBA i sada za Watford. Čovjek je napadač i ima 28 godina još mu nije kasno...
Ona utakica od sinoć između Barcelone i Rubina je pokazatelj da je sve u fudbalu moguće. I najjači mogu da padnu! 

- rob do bagro
- Kontakt:
Ne pobjedjuju uvijek favoritiAlucard je napisao/la:Ona utakica od sinoć između Barcelone i Rubina je pokazatelj da je sve u fudbalu moguće. I najjači mogu da padnu!

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
To je ono sto Portugalci i misle nakon Spanije.Jack_Daniels je napisao/la:Optimizam je jedno a euforija drugo...
Nakon Rijeke Belgijanci su sprdali na nas racun.-rezultat znamo
Nakon Irana turci su svi listom bili sigurni da mi sanse napraviti necemo-rezultat taman koji nam odgovara
Nakon Spanije portugalci kontaju kao i ti sto pises-budi siguran da ce igra tih momaka biti za sto razlika drucija nego protiv Spanije.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
poslusajte ovo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Begovica u takvoj vaznoj tekmifixator je napisao/la:ja da sam trener ja bih probao proći na "lucky draw" i to zbog toga što imamo odličan napad dok portugalci moraju napraviti milion šansi da bi zabili gol. To znači da bih ja reciom igrao da dam golove u portugalu i recimo nek završi 2:2 to bi bilo fenomenalno, i onda ovdje kući stisnuo se i igro na kontru, izbacio bi sve sporije igrače iz formacije, trebaju nam trkači jer na sredini terena se dobija ali i gubi tekma, ja bih stavio begovića na gol, i kući igrao 4-5-1...možda ovo ne ljava ali ja bih tako igrao

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
i ja bih ga stavio uvijek prije supica..harishp je napisao/la:Begovica u takvoj vaznoj tekmifixator je napisao/la:ja da sam trener ja bih probao proći na "lucky draw" i to zbog toga što imamo odličan napad dok portugalci moraju napraviti milion šansi da bi zabili gol. To znači da bih ja reciom igrao da dam golove u portugalu i recimo nek završi 2:2 to bi bilo fenomenalno, i onda ovdje kući stisnuo se i igro na kontru, izbacio bi sve sporije igrače iz formacije, trebaju nam trkači jer na sredini terena se dobija ali i gubi tekma, ja bih stavio begovića na gol, i kući igrao 4-5-1...možda ovo ne ljava ali ja bih tako igrao![]()
![]()
Volim te Bosno!!!
Eh jake konkurencije
Hasagic ako je zdrav tu nema nikakvih dilema ko ce biti na golu.
Ako nije nebali smo ko zuti.
Ili jedino da ovi imaju neki svoj dan.

Hasagic ako je zdrav tu nema nikakvih dilema ko ce biti na golu.
Ako nije nebali smo ko zuti.
Ili jedino da ovi imaju neki svoj dan.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
poderaće vas portugalci

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.