FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ako se ne varam Grujic igra u Norweskoj drugoj ligi Altea ili tako nesto ... Pozdrav svim ljudima dobre volje
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Moss FK
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
igra u FK Moss Norveska prva ligaTaRgEt_ je napisao/la:Ako se ne varam Grujic igra u Norweskoj drugoj ligi Altea ili tako nesto ... Pozdrav svim ljudima dobre volje

TREĆI PUT ČASTIMO
borac_sampion je napisao/la:igra u FK Moss Norveska prva ligaTaRgEt_ je napisao/la:Ako se ne varam Grujic igra u Norweskoj drugoj ligi Altea ili tako nesto ... Pozdrav svim ljudima dobre volje
Dobro isto je to i jedan i drugi sabanski klub a znam kad je otisao u Norwesku da je Altea bila a Gruja je bio predobar dok je u formi bio ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Prva greska.Altea ne postoji nego Alta...
Druga greska,Moss nije u prvoj ligi nego u drugoj norveskoj ligi,tzv prva divizija...
Ja sam do veceras mislio da Vladan igra za Lov Ham,ne znam od kud mi to....
Druga greska,Moss nije u prvoj ligi nego u drugoj norveskoj ligi,tzv prva divizija...
Schlager je napisao/la:Prva greska.Altea ne postoji nego Alta...
Dobro palo mi je na pamet slicno je

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Kad vratimo Gruju i Boku Raspudića bićemo prejaki, a onda i Maletu...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Sta ovo citam u danasnjim novinama Borcu prijeti kazna od jos nekoliko utakmica bez publike jer su u poluvremenu utakmice sa Sirokim napali sudiju Semira Kaplana i zaprijetili mu da ako ne bude sudijo kako treba nece se lijepo provesti?
Zna li neko iz BL nesto vise o tome?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Simpatizer
- Kontakt:
U kojim novinama? Ja pojma nemam o tome.
U Pressu imas na dvije velike strane o tome.Simpatizer je napisao/la:U kojim novinama? Ja pojma nemam o tome.
Devil je napisao/la:Sta ovo citam u danasnjim novinama Borcu prijeti kazna od jos nekoliko utakmica bez publike jer su u poluvremenu utakmice sa Sirokim napali sudiju Semira Kaplana i zaprijetili mu da ako ne bude sudijo kako treba nece se lijepo provesti?
Jedino ne kontam kakve publika ima veze sa tim...cak i ako je bilo prijetnji,igralo se bez publike,trebalo bi suspenzijom kazniti te funkcionere ili koga vec,ako su prijetili,a ne opet po publici udariti...
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 26 avg 2009, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Za Grujica: da igra u Moss-u, i daleko je najbolje placeni igrac kluba. Stigao u klub kad su ovi imali velike ambicije koje su u medjuvremenu propale, a sada su pred bankrotom (bukvalno), vise ce se znati ovih dana. Ove sezone na terenu je bio samo 7 tekmi, i trenutno je povrijedjen. Ima ugovor sa njima do 2011. Ja mislim da bi ovi jedva docekali da ga otpuste s obzirom na situaciju u klubu i posto nije ispunio njihova ocekivanja.
samo mostarski, samo bahato
Da ni meni nije jasno zasto ce opet publika ispastati jer uopste nisu ni bili na tribinama.Schlager je napisao/la:Devil je napisao/la:Sta ovo citam u danasnjim novinama Borcu prijeti kazna od jos nekoliko utakmica bez publike jer su u poluvremenu utakmice sa Sirokim napali sudiju Semira Kaplana i zaprijetili mu da ako ne bude sudijo kako treba nece se lijepo provesti?
Jedino ne kontam kakve publika ima veze sa tim...cak i ako je bilo prijetnji,igralo se bez publike,trebalo bi suspenzijom kazniti te funkcionere ili koga vec,ako su prijetili,a ne opet po publici udariti...
Evo upravo imam u rukama pres danasnji...ukratko, pise da su ermin dedukic,damir spica,stojan malbasic,radovan gajic,milorad bilbija i darko ljubojevic sacekali na poluvremenu sudiju kaplana i zaprijetili mu da nece izaci iz banjaluke ako u drugom poluvremenu ne bude sudio posteno...delegat miroslav lale je prisustvovao incidentu i napisao prijavu fs bih,sad se ceka kazna.....u zaista opsirnom clanku jos pise da su sudiju spasili velimir stojnic i komesar za bezbjednost novo damjanovic i da se ocekuje rigorozna kazna za borac jer je navodno taj miroslav lale jako strog....eto
Ma nista od toga, ne brinite nista...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ako je tako bilo,a ne čudi me puno jer nije prvi put da se dešava kod nas onda treba kazniti Borac ili novčano ili još bolnije, oduzimanjem boda/ovoa!
Ovo je prevršilo svaku mjeru jer su u sudci počeli suditi domaćinski po nekom automatizmu iz straha i kad ih nitko ne tjera na to.
Ovo je prevršilo svaku mjeru jer su u sudci počeli suditi domaćinski po nekom automatizmu iz straha i kad ih nitko ne tjera na to.
tuzno je kad moras prijetiti sudiji da sudi kako treba...to bi se trebalo podrazumjevati...niko sretniji na svijetu od mene ne bi bio da sudije sviraju posteno borcu i kuci i na strani....vjerovatno je ljudima pukao film da se jedino borac potkrada kod kuce od svih premijerligasa pa su odlucili stati na kraj toj praksi,zato podrzavam ove prijetnje pa cak i po cjenu da nas ponovo kazne..sjetimo se samo ermina pilava i slavije u maju,strasno...dosta smo mi glumili postene budale i dva puta ispadali iz lige zbog toga...
DOSTA VISE OTIMANJA BORCU U BANJALUCI!!!!
DOSTA VISE OTIMANJA BORCU U BANJALUCI!!!!
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 26 avg 2009, 13:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma drug da ti kažem ja to piše u pressu a taj dnevni list ti je nešto poput prave žute štampe, pa oni pišu sve same idiotarije, pa kod njih je u petak Mateus potpisao za Partizan, i to za milion eura...Marin je napisao/la:Ako je tako bilo,a ne čudi me puno jer nije prvi put da se dešava kod nas onda treba kazniti Borac ili novčano ili još bolnije, oduzimanjem boda/ovoa!
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Potpis za ovo. Treba presedan udarit, a najteze legne uzimanje bodova. Imate dvije gostujuce pobjede do sada - jeste li se upitali li su Laktasi i Celik vrsili isti pritisak na sudca? I da li biste imali te bodove da jesu?Marin je napisao/la:Ako je tako bilo,a ne čudi me puno jer nije prvi put da se dešava kod nas onda treba kazniti Borac ili novčano ili još bolnije, oduzimanjem boda/ovoa!
samo mostarski, samo bahato
Ma nemojte samo vi koji nikad niste bili u Banjaluci komentarisati o tome kako se sudi Borcu, znači samo sredite stvari u svom dvorištu pa onda o drugima, ja ti sada kažem najiskrenije da nigdje u BIh nema suđenja kao što je u Banjaluci, pitaj one koji su dolazili u Banjaluku, a da sam ja navijač širokog pa ja bih bio prezadovoljan suđenjem koje je široki imao u Banjaluci, zato nemojte da počinjemo raspravu o tome...apple je napisao/la:Potpis za ovo. Treba presedan udarit, a najteze legne uzimanje bodova. Imate dvije gostujuce pobjede do sada - jeste li se upitali li su Laktasi i Celik vrsili isti pritisak na sudca? I da li biste imali te bodove da jesu?Marin je napisao/la:Ako je tako bilo,a ne čudi me puno jer nije prvi put da se dešava kod nas onda treba kazniti Borac ili novčano ili još bolnije, oduzimanjem boda/ovoa!
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.