Adrian Leon Barišić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Adrian Leon Barišić
Imam utisak da Barbarez hoce na vrijeme da zna kolike su sanse da ovi povrijedjeni budu spremni za Ameriku i zato je vec sad presjekao s Barisicem i Hadziahmetovicem. Nema smisla nadati se njihovom oporavku i ozbiljno ih uzimati u obzir kad je konacan spisak u pitanju, a vec sad se zna da su minimalne ili nepostojece sanse da oni budu spremni. Zamjena za Amira je Saric, a za Adriana Hadzikadunic i to su dva igraca koji su u 5 deka s njima i kao rezervne opcije su sasvim ok. Trenutno to i nije toliko alarmantno, ali bi moglo postati ako se daj Boze ostane i bez Katica ili jos nekog u veznom redu. Celik i Malic ne smiju biti opcija da startaju, taman morao Muharemovica prebaciti desno, a Kolasinca staviti na lijevog stopera.
Btw, ne bi me iznenadilo ni da Sergej na ovaj nacin priprema teren za nekog novajliju na spisku od ovih iz dijaspore, jer vec sad ima prostora da kaze: "Ostali smo bez dva standardna igraca i bili smo primorani naci zamjenu za njih", pa je mozda za ocekivati da u narednih par dana objavi jos nekog ko nece moci ici na prvenstvo (mozda Hajradinovic, mada sumnjam jer je on Dzekin miljenik).
Btw, ne bi me iznenadilo ni da Sergej na ovaj nacin priprema teren za nekog novajliju na spisku od ovih iz dijaspore, jer vec sad ima prostora da kaze: "Ostali smo bez dva standardna igraca i bili smo primorani naci zamjenu za njih", pa je mozda za ocekivati da u narednih par dana objavi jos nekog ko nece moci ici na prvenstvo (mozda Hajradinovic, mada sumnjam jer je on Dzekin miljenik).
Mišljenja sam da će pozvati Karića, onda Seo moše na štopera po potrebi a sjećam se da je nekada davno, misliml da je to bilo u Šalkeu, igrao i na pozicijii def. veznog ako se ukaže potreba.Ghuraba je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:23Imam utisak da Barbarez hoce na vrijeme da zna kolike su sanse da ovi povrijedjeni budu spremni za Ameriku i zato je vec sad presjekao s Barisicem i Hadziahmetovicem. Nema smisla nadati se njihovom oporavku i ozbiljno ih uzimati u obzir kad je konacan spisak u pitanju, a vec sad se zna da su minimalne ili nepostojece sanse da oni budu spremni. Zamjena za Amira je Saric, a za Adriana Hadzikadunic i to su dva igraca koji su u 5 deka s njima i kao rezervne opcije su sasvim ok. Trenutno to i nije toliko alarmantno, ali bi moglo postati ako se daj Boze ostane i bez Katica ili jos nekog u veznom redu. Celik i Malic ne smiju biti opcija da startaju, taman morao Muharemovica prebaciti desno, a Kolasinca staviti na lijevog stopera.
Što se tiče Hajradinovića, momak je zaslužio biti u kadru ako uspije obnoviti formu, jedina je klasična desetka koju imamo i zna "podvaliti" loptu jednako kao i Hadžiahmetović. Kreator je onog preokreta protiv kiprana. Ne vidim za zašto bi Hajradinović u formi bio sporan kao opcija više u veznom redu.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- Goalgetter
- Kontakt:
Citam sad intervju na repka.ba, bas mi ga zao. I njega i Amira.INTERVJU/ Barišiću srušen san o Mundijalu: Požurio sam i na kraju sve pokvario
Ne moze obnoviti formu jer nece biti u kadru za utakmice Kasimpase do kraja sezone. To u prevodu znaci da od septembra, pa minimalno do Makedonije nece odigrati ni sekunde. Nemam nista protiv njegovog imena na spisku, ali bojim se da nam kao takav nece moci koristiti.perun je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:14Mišljenja sam da će pozvati Karića, onda Seo moše na štopera po potrebi a sjećam se da je nekada davno, misliml da je to bilo u Šalkeu, igrao i na pozicijii def. veznog ako se ukaže potreba.
Što se tiče Hajradinovića, momak je zaslužio biti u kadru ako uspije obnoviti formu, jedina je klasična desetka koju imamo i zna "podvaliti" loptu jednako kao i Hadžiahmetović. Kreator je onog preokreta protiv kiprana. Ne vidim za zašto bi Hajradinović u formi bio sporan kao opcija više u veznom redu.
Šteta što neće igrati, onda barem da pozove barem nekoga od ovih momaka koji su bili dio ove priče. Šarić, Đakovac...Ghuraba je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:27Ne moze obnoviti formu jer nece biti u kadru za utakmice Kasimpase do kraja sezone. To u prevodu znaci da od septembra, pa minimalno do Makedonije nece odigrati ni sekunde. Nemam nista protiv njegovog imena na spisku, ali bojim se da nam kao takav nece moci koristiti.perun je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:14Mišljenja sam da će pozvati Karića, onda Seo moše na štopera po potrebi a sjećam se da je nekada davno, misliml da je to bilo u Šalkeu, igrao i na pozicijii def. veznog ako se ukaže potreba.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
ili namjerno sabotira i nece.. nije da nema osnova jer poklanja golove.. ili je staklen.. nadam se drugo jer ima kvalitet..
Kakvo sabotiranje bolan, SP je u pitanju. Ne ide na bajramski turnir u Bikodze.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Učestale povrede u osudnim trenucima su ga koštale da napreduje u karijeri i već igra u ligama petice (nešto slično kao Hadziahmetovic - samo sto je Amir imao jos teze povrede).
Evo nije imao sreće ni u Bragi, a zasigurno da bi napredovao da je odradio cjelokupno proljeće u portugalskoj ligi i EL.
Jeste imao kikseva u reprezentativnom dresu ali bi bio važna karika u rosteru za SP i kvalitetna zamjena.
Šteta. Nadati se da ce Katić biti spreman i da ce Hadzikadunic upisati neke minute do SP. A možda nas i selektor i direktor iznenade nekim imenom u zadnjoj liniji.
Evo nije imao sreće ni u Bragi, a zasigurno da bi napredovao da je odradio cjelokupno proljeće u portugalskoj ligi i EL.
Jeste imao kikseva u reprezentativnom dresu ali bi bio važna karika u rosteru za SP i kvalitetna zamjena.
Šteta. Nadati se da ce Katić biti spreman i da ce Hadzikadunic upisati neke minute do SP. A možda nas i selektor i direktor iznenade nekim imenom u zadnjoj liniji.
Trenutno korisnika/ca: forgempp, HariTz, Konzerva, MiranGlasnic, MostarReds22, napapijri1987, random11, Zglavkar i 33 gosta.