Hocu da kazem bolje i Besiktas ako ce igrat nego Leipzig ako ce sjedit na klupi. Ako si kvalitet isplivat ces iz bilo kojeg kluba. Bolje slabiji al da igra nego neki gigant pa da bude zakucan na klupu. Kvalitet uvijek ispliva.Beduin je napisao/la: ↑10 jun 2026, 11:07Fener i Galati sam spomenuo u kontekstu prodaje igraca.Kaunas je napisao/la: ↑10 jun 2026, 11:01U Feneru a pogotovo Galatasarayu ne bi terena vidio. Trebamo malo bit realni. I ja bih najvise volio da ga trazi Bayern al u ovom trenutku Besiktas je vise nego solidan klub.Beduin je napisao/la: ↑09 jun 2026, 23:18
A ko to ide dalje iz Besiktasa? Valjda imas neka saznanja bolja od nas, da nas ohrabris.
Ja cu ti reci da u zadnjih desetak godina jedva ponesto prodaju, obicnu kupuju igrace i bacaju pare.
Najveci transfer u hostoriji kluba im Tosun za nekih 22mil eura, a 2. i 3. mjesto drze od ove godine Abraham i Fernandes po oko 20mil.
A zamisli 4. mjesto po izlaznim transferim im drzi Yilmaz, otisao za nekih 4mil.
Fener i Galata su druga prica, daleko bolje ubodu sa mladim igracima i prodaju ih.
Mahmica bih rado vidio u RB Salzburg ili RB Leipzig. Pa cak i u Holandiji zasto da ne, jer ima dobru tehniku i sut, sa vise slobode u igri i boljim saigracima bi ua godinu-dvije vrijedio suho zlato.
Ti si naveo Besiktas kako je dobra destinacija za dovodjenje igraca koji se prodaju dalje, opet te pitam odakle ti to ili si onako lupio?
A ja ti dao primjere da nisi u pravu.
Kod nas su turci na blacklisti jer se nisu probili Kulasin, Varesanovic, Mujakic i takvi.