BH klubovi u Evropi 26/27
-
ultrazonfa
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 26/27
Aj Inter, aj Turku 

Ma finci su u igri vec 10tak kola, tesko ce ovdje Sarajevo naparviti dobr rezultat, a proci dalje u dvomecu nece sigurno!
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Ovo Sarajevo izgleda vrlo moćno protiv Finaca.
E moj brate i ja bih tako radio, doveo bih dva tri crnca, a ostalo bi bili domaci igraci odmosno djecaSheyi je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:15U mojim pustim snovima su Sarajevo i Zeljo prepuni nasih mladih igraca, razvijaju iste kao Norvezani, sistemski i svako malo izbace modernog evropskog igraca od kojeg repka ima koristi.
Realnost, otpadi iz komsiluka i pokusaji da se ubode s crncem i tako u krug.
Telalovic trebali malo saninove teletine nesto ste mi neuhranjeni
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 jul 2026, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- Combattente87
- Kontakt:
Koliko su najavljivali praznik fudbala i najveću posjetu na najvećem stadionu kako bodri najveći klub, a u realnosti više ljudi na Gradskom, više Lešinara nego HZ....i onda dođu ovdje po forumu i prosipaju pamet....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Ha,ha nevjerovatno zvuči da neki naš tim ne može od Trebinja do Kladuše naći 11 igrača koji bi mogli nešto značiti u našoj ligi i da bar prođu ove egzotične klubove u prvim pretkolima...nevjerovatno ,plus kupovina. Hebote život koliko smo pali ..i još kada kažu treba domaće igrače u repku..pa mi ni domaćeg masera nemamo za repku ..glavni doktor repke nam pravi vještačke sise, sunce ti kalajisano..
- dariolovrinovic00
- Kontakt:
Moderni, danasnji fudbal zahtjeva samo trku, fizicku snagu, atleticizam i igru na maksimalno dva pasa, sto nasi klubovi uopste nemaju. Nasim ekipma bi bolje bilo igrati kao BiH na svjetskom, daj loptu protivniku i niski blok. Jer vecina ekipa je od nasih mnogo bolja
Realno se na terenu ne vidi da je ovaj Inter u nekom ritmu utakmica
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
- VibeTribeX
- Kontakt:
Radost evropskih utakmica je trajala 7 min.
Inter ide dalje
Inter ide dalje
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jos imaju srece pa je Lautaro na SP, inace bi 0:3 vec bilo.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mi smo njima egzotičan klub.aqarius je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:20Ha,ha nevjerovatno zvuči da neki naš tim ne može od Trebinja do Kladuše naći 11 igrača koji bi mogli nešto značiti u našoj ligi i da bar prođu ove egzotične klubove u prvim pretkolima...nevjerovatno ,plus kupovina. Hebote život koliko smo pali ..i još kada kažu treba domaće igrače u repku..pa mi ni domaćeg masera nemamo za repku ..glavni doktor repke nam pravi vještačke sise, sunce ti kalajisano..
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Istok ima veci kapcitet nego gradski skoro. Tako da ne pisi dezinformacije.Combattente87 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:18Koliko su najavljivali praznik fudbala i najveću posjetu na najvećem stadionu kako bodri najveći klub, a u realnosti više ljudi na Gradskom, više Lešinara nego HZ....i onda dođu ovdje po forumu i prosipaju pamet....
- Combattente87
- Kontakt:
Ovdje nema preko 10 000, na gradskom je bilo preko....doviđenja i prijatno!ronaldo99 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:28Istok ima veci kapcitet nego gradski skoro. Tako da ne pisi dezinformacije.Combattente87 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:18Koliko su najavljivali praznik fudbala i najveću posjetu na najvećem stadionu kako bodri najveći klub, a u realnosti više ljudi na Gradskom, više Lešinara nego HZ....i onda dođu ovdje po forumu i prosipaju pamet....
Ima ovdje dosta vise od 10 hiljada. Gradski je rupa.Combattente87 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:29Ovdje nema preko 10 000, na gradskom je bilo preko....doviđenja i prijatno!ronaldo99 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:28Istok ima veci kapcitet nego gradski skoro. Tako da ne pisi dezinformacije.Combattente87 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:18Koliko su najavljivali praznik fudbala i najveću posjetu na najvećem stadionu kako bodri najveći klub, a u realnosti više ljudi na Gradskom, više Lešinara nego HZ....i onda dođu ovdje po forumu i prosipaju pamet....
željo i hajduk
- Combattente87
- Kontakt:
Važif16 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:30Ima ovdje dosta vise od 10 hiljada. Gradski je rupa.Combattente87 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:29Ovdje nema preko 10 000, na gradskom je bilo preko....doviđenja i prijatno!
U pravu si ,apsolutno...stvarno je ovo sramota...i jesmo komplet Evropi postali egzotika...Pirke je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:25Mi smo njima egzotičan klub.aqarius je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:20Ha,ha nevjerovatno zvuči da neki naš tim ne može od Trebinja do Kladuše naći 11 igrača koji bi mogli nešto značiti u našoj ligi i da bar prođu ove egzotične klubove u prvim pretkolima...nevjerovatno ,plus kupovina. Hebote život koliko smo pali ..i još kada kažu treba domaće igrače u repku..pa mi ni domaćeg masera nemamo za repku ..glavni doktor repke nam pravi vještačke sise, sunce ti kalajisano..
- Combattente87
- Kontakt:
Šta kažeš istok ko gradskironaldo99 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:28Istok ima veci kapcitet nego gradski skoro. Tako da ne pisi dezinformacije.Combattente87 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:18Koliko su najavljivali praznik fudbala i najveću posjetu na najvećem stadionu kako bodri najveći klub, a u realnosti više ljudi na Gradskom, više Lešinara nego HZ....i onda dođu ovdje po forumu i prosipaju pamet....

Trenutno korisnika/ca: ArmandoMarenzi, Bordo10, Combattente87, dariolovrinovic00, dr.van nostrand, Futbol, GrgurPlinskii, Marsiano, prisonbreak i 46 gostiju.