Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Ovo je davno bilo aktuelno,mislim pre godinu dana i od tada se nisu pomeril isa pocetne tacke.Mislim da je oco jedno 10.maketa Maksimira za ove dve godine.JASC0 je napisao/la:Dinamo dobija novi stadion "Plavi vulkan" 2012.....
http://arhiva.net.hr/sport/page/2008/05/02/0012006.html
Tako se zvao do 2004.godine.Inace Sartid to je akcionarsko drustvo u privrednoj grani i za njihovo vreme klub ja napravio najveci napredak.Od 2004 se ponovo zove Fk Smederevo.A secam se i te utakmice protiv Sarajeva,na Kosevu bilo 1:1 gol dao Mirosavljevic za njih a za sarajevo ne secam se ko.A u revansu ponizeni od Sartida 3:0.semafresh je napisao/la:Prelijep stadion od Smedereva, jel se klub zove Sartid il mi se čini, znam da je FK Sarajevo igrali s njima!?
Devil je napisao/la:Tako se zvao do 2004.godine.Inace Sartid to je akcionarsko drustvo u privrednoj grani i za njihovo vreme klub ja napravio najveci napredak.Od 2004 se ponovo zove Fk Smederevo.A secam se i te utakmice protiv Sarajeva,na Kosevu bilo 1:1 gol dao Milisavljevic za njih a za sarajevo ne secam se ko.A u revansu ponizeni od Sartida 3:0.semafresh je napisao/la:Prelijep stadion od Smedereva, jel se klub zove Sartid il mi se čini, znam da je FK Sarajevo igrali s njima!?
Da to je taj,igrao i u Partizanu nekada,a ja napisao bio Milisavljevic po jednom igracu koji je tada igrao za Sartid.Nije bitno evo sada sam ispravio.Monolog je napisao/la:Mislim da je bio autogol, ali ne'am blage veze. Davno to bijaše.
Mirosavljević je onaj lik što igra sad u Apoelu, ili?
Pa u tom periodu za Sartid je igrao i Marko Pantelić. Igrao je i u toj utakmici na Koševu. Dobro se sjećam da je Panta pogodio prečku, a onda je natrčao Mirosavljević i prikucao za 0:1. Kasnije je Sarajevo izjednačilo tako što je bio neki korner, centaršut sa strane ili aut, neko je prebacio loptu na drugu stativu, a tu je stajao odbrambeni igrač Sartida (čini mi se da se zvao Željko Kovačević), lopta ga je nezgodno okrznula i završila u mreži. U revanšu je bilo 3:0 ili 4:0 za Sartid, ne sjećam se više. Prvi gol je zabio Zečević, a posljednji je bio pravo remek djelo iz slobodnjaka, čini mi se onog Mudrinića što je jedno vrijeme bio i u Zvezdi. Obje tekme je komentarisao Baho Topalbećirević.Devil je napisao/la:Da to je taj,igrao i u Partizanu nekada,a ja napisao bio Milisavljevic po jednom igracu koji je tada igrao za Sartid.Nije bitno evo sada sam ispravio.Monolog je napisao/la:Mislim da je bio autogol, ali ne'am blage veze. Davno to bijaše.
Mirosavljević je onaj lik što igra sad u Apoelu, ili?
Ja licno ne bi voleo da se hram menja,jedino malo renovira izvana ali unutra ne bi nista dirao.Dobra ideja za ove kompleksne izvan stadiona i to podrzavam.rob do bagro je napisao/la:http://www.****.rs/news.php?id=27191
Ma ne znam cemu uopste ovo, dobro haj rekonstrukcija i to, al dalje ja vise ne bi dirao, sad na svakoj tribini nesto mijenjat ili dodavat bilo bi po meni glupo. Al kao sto kazes bilo bi odlicno ovo sa ovim shoppingem i ostalim gradjevinama, al daj Boze da ne ostane ovo samo na prici.Devil je napisao/la:Ja licno ne bi voleo da se hram menja,jedino malo renovira izvana ali unutra ne bi nista dirao.Dobra ideja za ove kompleksne izvan stadiona i to podrzavam.rob do bagro je napisao/la:http://www.****.rs/news.php?id=27191
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.