Saša Papac

ovisnik
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la ovisnik » 16 maj 2011, 21:06

Saša zaslužuje jedan veliki respect za ono što je napravio u svojoj igračkoj karijeri, još mi je draži zbog činjenice da je iskazao karakter i nije htio igrati za repku dok su Iljo i Suljo na čelu saveza, čovjek koji je 5 godina neizostavni član prve 11-torke rendžersa sigurno ima mjesta u našoj reprezentaciji, Sušić se ovdje ponaša kao uvrijeđena mlada, "kao eto ja sam ga zvao a on se nije htio odazvati", ne htjevši da ulazi u opravdanost njegove odluke, ukoliko želimo da ova repka napravi pravi rezultat, nesmijemo dozvoliti da se olako odričemo kvalitetnih igrača, na kraju da je Baka imao Rahimića u najboljim godinama u paru sa Bajramovićem, vjerovatno bi se i Bolina i Barbarezova generacija plasirala na veliko takmičenje, zato ako Sušić stvarno želi rezultat mora pozvati i Sašu.

Stvarno je ofirno govoriti da se čovjek koji igra za Glazgov i ima 30 godina, ogrće zastavom Bih da bi ga Sušić primjetio, da to on starno nije osjećao kao potrebu nebi ga na to moglo nagovriti ni 10 menadžera.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 maj 2011, 21:16

Ovisnik,

Ma ja ... al haj ti nekom objasni to.

Ovde vecina svijeta se i ne informise uopste i onda samo pocne pljuvat niodakle.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 16 maj 2011, 22:01

Pljuvači, paz'te nešto,
Stvarno mi se gadi,a vjerujem i većini navijača reprezentacije, toliko negativno komentarisanje ovog Sašinog postupka. Da su to ultrasi ili škripari uradili nebi mi bilo čudno.
Šta ima veze što je ogrnuo zastavu??? Sve i da je stvarno ogrnuo s ciljem olakšanja potpisa ugovora,pa šta? Sale je dosta dao ovoj reprezentaciji.
Na kraju krajeva,ko smo mi da se pitamo zašto je i on sebi dao za pravo da uzme zastavu SVOJE DOMOVINE?
Da se nije ogrnuo zastavom mnogi bi onda vjerovatno prigovarali zašto od onolikih igrača sa svojim državnim zastavama i on nije ogrnuo svoju.
Tako da šta god on uradio to bi nekome smetalo.
A što se Sušića tiče,pozvao ga ili ne, to je njegov posao i njegovo pravo kao selektora. Samo bi bilo lijepo da objasni zašto je tako uradio.
Eto,toliko od mene,i molim vas nemojte pljuvati igrače koji su pokazali da vole ovu zemlju!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 16 maj 2011, 23:12

Nemojmo svaku temu radi nekih pljuvaca po pravim patritama a usput branilaca ljudskog dna tj. onih sa "biroa" "Restoran Bosna" odvlaciti u OFF...
Sasa je za mene bio i ostao jedina iskrena faca iz nase repke , covjek sto je rekao to je i uradio odnosno odrzao !
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

kladionicar
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar » 16 maj 2011, 23:19

harishp je napisao/la:Ovaj @velez Mostar je bas u par navrata pisao kako ima ''strogo povjerljivu informaciju iz licnih izvora''da ce Papac da zaigra za ponovo za BIH repku.Prije skoro nesto vise od godinu dana :roll: :lol: :mrgreen: Naravno nista od toga nije bilo,jos je navodno Papac izjavio da je prica o repci,zatvorena knjiga.
Kad je Cirkan stavljao Ibru na beka,onda se na kamaru slalo i Ibri i Cirkanu.Naravno pozicija nije prirodna za njega.
Salih koji je rodjeni ofanzivac isto tako morao krpiti tu stranu.
Dobro je poznato skepticnost i ismijavanje na racun Papeta a i Lulica.Kad je ovaj zaigrao prve tekme na toj poziciji.
Medjutim totalno i konacno nakon BP i Rumunije raja je definitivno usutila u vezi te lijeve strane.
Papac cjelo vrijeme igra na lijevom beku,stopera nije jos od Sirokog Brijega igrao.
Niko ne kaze da od ''glave visak ne boli'' :mrgreen:
Ali fakat nikako ne idu price da je Papac bio bas skroz dosljedan svoje rijeci.Kod Kodre je tu svoju rijec protiv Makedonije vec jednom pogazio.Ako Iljo a gotovo je sigurno da hoce,ostane opet u sklopu saveza.Onda tu nesto ne stima.Iljo i kompanija nisu reprezentacija i drzava.To je nekome trebalo biti jasno,a ne svoje licne razloge ganjati.Kada ga je Iljo javno prozvao ovaj se sjetio da ganja pravdu.Do tada je igrao kao da nista nije bilo.
Neka njega u repci,ali manite se price o karakterima i obrazima,sami sebe pobijate kao i Sasa
Ne pricaj gluposti za to da nije igrao na stoperu jos od Sirokog...
Iljo vise nece biti u predsjednistvu,tako da nece vise imati toliko dodira sa reprezentacijom... ;)
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 maj 2011, 23:24

Ako je Susic stvarno izjavio to da ga nece smeksati sto je Sasa ogrnuo BiH zastavu, i ako je naglasio da nece mijenjati formaciju, onda ga stvarno pos.erem po onog glupoj francusko-bukovoj glavi..

Nije ti ovo majmune tvoja privatna prcija, nije ti ovo tvoj stan pa da rasporedjujes ormare gdje ti je cejf, ne zelimo novog vladara nase reprezentacije, godinama smo to gledali u obliku Ulje, Sulje, pic.ke materine, ovo je reprezentacija BiH u kojoj ce igrati najbolji koji to zasluzuju, a ne oni s kojima tvoj ego ne moze izdrzati.

Ako Begovica i Papca ne pozoves, onda cu javno donijeti transparent na utakmicu na kojemu cu izraziti svoje nezadovoljstvo tobom na nas balkanski nacin!
Fuj, kako mi se gadi ovaj seljak!

BOLJE DA IZGUBIMO 100 OVAKVIH POLOVNIH TRENERA NEGO JEDNOG ASMIRA BEGOVICA, ILI SASU PAPCA!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 16 maj 2011, 23:27

Nisu meni novine glupe,npr. San,Avaz i ostale,glupi su oni koji takvim novinama vjeruju.Zar vam je malo bilo Osimov napad na novinare zbog lazi? Izgleda da titulu glupaka nismo dzaba dobili.

Samo bih pitao pojedince:Imate li vlastite mozgove,pa da malo sami razmislite i razaberete,sta je istina,a sta bi mogla biti laz?Ili je sve sto vam se nasvrlja u San-u ,Avazu ono glavno cega se pridrzavate!?
Ili vam je mozda samo Susic trun u oku,zato sto nije iz Zelje,mozda zato sto nije Velezovac ili sta ti ja znam vec. Susic je stvori ekipu koja funkcionise,SAMO BI NAJVECI LUDAK KVARIO POBJEDNICKU EKIPU.Papca ce on zvati,a Begovica,ko zna,mozda kad tenkre skonta da se sa reprezentacijom ne smije zayebavati!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 16 maj 2011, 23:28

velez_mostar je napisao/la:Ako je Susic stvarno izjavio to da ga nece smeksati sto je Sasa ogrnuo BiH zastavu, i ako je naglasio da nece mijenjati formaciju, onda ga stvarno pos.erem po onog glupoj francusko-bukovoj glavi..

Nije ti ovo majmune tvoja privatna prcija, nije ti ovo tvoj stan pa da rasporedjujes ormare gdje ti je cejf, ne zelimo novog vladara nase reprezentacije, godinama smo to gledali u obliku Ulje, Sulje, pic.ke materine, ovo je reprezentacija BiH u kojoj ce igrati najbolji koji to zasluzuju, a ne oni s kojima tvoj ego ne moze izdrzati.

Ako Begovica i Papca ne pozoves, onda cu javno donijeti transparent na utakmicu na kojemu cu izraziti svoje nezadovoljstvo tobom na nas balkanski nacin!
Fuj, kako mi se gadi ovaj seljak!

BOLJE DA IZGUBIMO 100 OVAKVIH POLOVNIH TRENERA NEGO JEDNOG ASMIRA BEGOVICA, ILI SASU PAPCA!
Potpis odavde do Pekinga!!!
Ali netrebamo prljati i ovu temu gospodinom 4 osnovne!!!!
Ima tamo jedna tema u koju ja vise nikada necu zaci dok mi je ovaj gospodin na Avataru i tamo treba iznositi nezadovoljstva doticnim!!!

Ova tema mora ostati cista kao i Sasin obraz...Besprijekorno...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 16 maj 2011, 23:37

brate samo istinu pise ovaj velez jer voli svoju zemlju i repki zeli dobro
za razliku od tebe
dosta je vise admina da brise sve sto valja!!!!
papac i begovic zasluzuju poziv
bas kao hajrovic iz arsenala!!!!
pape pozovi ih ili odlazi!!!!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 16 maj 2011, 23:40

VELEZDOGROBA je napisao/la:brate samo istinu pise ovaj velez jer voli svoju zemlju i repki zeli dobro
za razliku od tebe
dosta je vise admina da brise sve sto valja!!!!
papac i begovic zasluzuju poziv
bas kao hajrovic iz arsenala!!!!
pape pozovi ih ili odlazi!!!!
Koliko vas Velezovaca ima,majku mu,cudno mi sto li ste svi protiv Susica,ili bi Admini trebali pregledati IP adrese i provjeriti koliko vas ima vise od jednog nick-a

Cuj Hajrovica da pozove,oooooooooooooooooooooooo tugo.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 maj 2011, 23:42

Pasodzigera je napisao/la:Koliko vas Velezovaca ima,majku mu,cudno mi sto li ste svi protiv Susica,ili bi Admini trebali pregledati IP adrese i provjeriti koliko vas ima vise od jednog nick-a

Druze,

Ima nas Mostaraca vise od Kineza,
pjevamo navijamo, bolje od Engleza.

To su rodjeni pjevali ranih 80tih u tada prvoj organiziranoj navijackoj skupini u BiH kada vas vecina ostalih nije znala sta je navijacki sal. - samo jedna mala lekcija iz nase (ne tako davne) istorije.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 16 maj 2011, 23:42

Koja funjara je ovaj Papak :lol: :lol: :lol:
Cuj, sada se i zastave dohvatio, ne bi li ga Pape pozvao posto ugovor istice, a igra kao polu-invalid. Koliko je Rendzers titula osvojio? Koliko je proslava bilo? Dajem 100 dukata onome ko nadje snimku Papka za BiH zastavom na tim proslavama...a sad najednom u krupnom planu :lol: :lol: :lol: :lol:
Lubice taj supak gospodi Ilji i Sulji, hehehe.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 maj 2011, 23:45

kladionicar je napisao/la: Ne pricaj gluposti za to da nije igrao na stoperu jos od Sirokog...
Iljo vise nece biti u predsjednistvu,tako da nece vise imati toliko dodira sa reprezentacijom... ;)
Dobro je bukvalac,ili kako bi ''nas'' @Mozak rekao nemoj citati doslovno :mrgreen:
Sale je porucio Ilji ko Hasanaga ''ne cekaj me ni u dvoru ni u rodu mome'' :lol:
Sto ce reci ni u predsjednistvu a ni u IO kantonalnom.
Ako tu zezne,Pintorovic beg ce ga zik.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 maj 2011, 23:45

I da ti kazem jos nesto - Sasa Papac je Hrvat iz Mostara koji nikada nije igrao za Velez - prema tome ako postoji ikakvo naginjanje Mostaraca po pitanju Sase Papca, onda bi, realno to naginjanje trebalo ici protiv njega, a ne u njegovu korist.

Sama cinjenica da ti dosta raje koja navija za Velez (vecina vjerovatno nisu Hrvati, mada ima dosta) ti govori da se ne radi o navlacenju sa Sasu, nego zato sto momak stvarno nije ni skutor ni ustasa ni nista... normala decko koji igra fudbal i koji je uvijek bio fer prema BiH.

Nije zasluzio pljuvanje i ruzno je da ga neki pljuju i izmisljaju price tipa eno ga ogrno se zastavom da bi dobio poziv za repku... Smijesno.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 maj 2011, 23:48

Saban je napisao/la:Koja funjara je ovaj Papak :lol: :lol: :lol:
Cuj, sada se i zastave dohvatio, ne bi li ga Pape pozvao posto ugovor istice, a igra kao polu-invalid. Koliko je Rendzers titula osvojio? Koliko je proslava bilo? Dajem 100 dukata onome ko nadje snimku Papka za BiH zastavom na tim proslavama...a sad najednom u krupnom planu :lol: :lol: :lol: :lol:
Lubice taj supak gospodi Ilji i Sulji, hehehe.

Da je Papac ljubio guzicu Ilji i Sulji on bi igrao u repki - a ne bi rekao necu ja igrat dok su ovi lopovi u savezu.

To je Papac (ljudina u odnosu na tebe) rekao prije 5 ili kusur godina kada je vecina vas Shabana jos uvijek razmisljala kako FSBiH vodje nisu kriminalci.

I znas sta je 100 nogu, a samo 2 zuba??

Prvi red na koncertu SHABANA Saulica.

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 16 maj 2011, 23:50

Nije zasluzio ni Susic da ga pljujete bez razloga i da od njega pravite sprdacinu.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 16 maj 2011, 23:51

MostaracVelezovac je napisao/la:I da ti kazem jos nesto - Sasa Papac je Hrvat iz Mostara koji nikada nije igrao za Velez - prema tome ako postoji ikakvo naginjanje Mostaraca po pitanju Sase Papca, onda bi, realno to naginjanje trebalo ici protiv njega, a ne u njegovu korist.

Sama cinjenica da ti dosta raje koja navija za Velez (vecina vjerovatno nisu Hrvati, mada ima dosta) ti govori da se ne radi o navlacenju sa Sasu, nego zato sto momak stvarno nije ni skutor ni ustasa ni nista... normala decko koji igra fudbal i koji je uvijek bio fer prema BiH.

Nije zasluzio pljuvanje i ruzno je da ga neki pljuju i izmisljaju price tipa eno ga ogrno se zastavom da bi dobio poziv za repku... Smijesno.
Dje si vidio da ja Sasu pljujem?
Ja govorim cijelo vrijeme,da ne vjerujete sta San i ostalo smece pise,Pape ce pozvati Papca,sad do njeg je da se nametne u reprezentaciji,kao i svim ostalim. Osim je napao zbog laznih piskaranja sve novinare i porucio im da mjenjaju zanat,a vi ko telad zapeli i ne popustate.Prvo nije ni sigurno hocemo li ikako i igrati,to ce se znati 26.5,a drugo,pozive i ne moze uputiti prije tog datuma.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 16 maj 2011, 23:54

MostaracVelezovac je napisao/la:
Da je Papac ljubio guzicu Ilji i Sulji on bi igrao u repki - a ne bi rekao necu ja igrat dok su ovi lopovi u savezu.
E pa vidis,nisi opet u pravu,Papac se odazvo Kodri,pod istim savezom,otkud ti to da se drzao rijeci?

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 17 maj 2011, 00:06

adnan_hzsa je napisao/la:Nije zasluzio ni Susic da ga pljujete bez razloga i da od njega pravite sprdacinu.
Nemoj se puno sikirati, Susic im polako utjeruje (pamet u glavu) tako da se vecina umirila, ostalo je jos par hajvana koji se odupiru ali ce kad-tad sjesti na rudu. Ti hajvani ce reci cak nesto u stilu kako je "Susic dobio najbolju reprezentaciju BiH u istoriji" :lol: :lol: i to u trenutku kad su samo troica iz prvih 11 standardni :o
S'druge strane, treba biti zadovoljan sto tih nekoliko salabajzera nastupaju tako, time su ogoljeni do kraja i trebalo bi da, ako imaju imalo morala, pljunu sami sebe (makar u ogledalu)

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 17 maj 2011, 00:09

Ponavljam: Sto dukata onome ko pronadje Sasu Papka sa BiH zastavom prilikom proslava brojnih tutula osim ove zadnje kada pokusava polizati sve ono sto je zasro i uvuci se u reprezentaciju uzavsi mjesto takvim biserima BiH fudbala kakvi su Besic, Hajrovic, Subasic....Fuj!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.