Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

bayern4ever
Kontakt:

Re: Serie A 2008/2009

Post Postao/la bayern4ever » 28 jun 2009, 16:37

Ja sam novi ovdje pa da malo nesto kazem za serie a liga je dosta oslabila po gledanju ali i po igri mozda je tome uzrok ona afera mislim da bi se vratila na pravi put ako bi se zabranilo huliganstvo na stadionima i ako bi se napravili novi stadioni volio bih da juve osvoji ligu sljedece sezone pozz svima ;) ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

alessandrodelpiero
Kontakt:

Post Postao/la alessandrodelpiero » 28 jun 2009, 16:44

alan_kardec je napisao/la:Odbrana je najslabiji dio Juventusa.Čini se da su i oni to skontali.Melberg je otišao u Olympiakos,Ajax traži Kneževića,još da otjeraju Molinara i biće OK.

đeš bbolan molinara da otjeras pa covjek je jedan od najbrzih igraca u ligi a to je za bocnog igraca najvaznije ja mislim da on nece nigdje otici i da je on vrlo dobro rijesenje za poziciju lijevog beka

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jun 2009, 14:58

Lion i Juventus pregovaraju o razmeni David Trezege - Fabio Groso.

Kako piše "Koriere", i jedan i drugi igrač su pristali na ovu varijantu i samo klubovi treba da se dogovore

Lionu treba napadač i sve je jasnije da će prihvatiti ponudu Mančester Junajteda od 35 miliona za Karimu Benzemu.

Juventusu je neophodan levi bek, a pored Grosa, u konkurenciji je i Andrea Dosena, koji se nije najbolje snašao u Liverpulu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 29 jun 2009, 16:57

Devil je napisao/la:Lion i Juventus pregovaraju o razmeni David Trezege - Fabio Groso.

Kako piše "Koriere", i jedan i drugi igrač su pristali na ovu varijantu i samo klubovi treba da se dogovore

Lionu treba napadač i sve je jasnije da će prihvatiti ponudu Mančester Junajteda od 35 miliona za Karimu Benzemu.

Juventusu je neophodan levi bek, a pored Grosa, u konkurenciji je i Andrea Dosena, koji se nije najbolje snašao u Liverpulu.
Real Madrid za njega poslao ponudu od 32mil.eura i Huntelara,sam covjek rekao ako ikad bude isao iz Lyona da ce jedino otici u Real Madrid tako da odbaci tu mogucnost da ce preci u Man.Utd :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 jun 2009, 17:03

Imate da i Arsenal dao za njega 40 milja...al to ču vjerovat ako ode onaj kloc Adebayor
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jun 2009, 18:21

JameS je napisao/la:
Devil je napisao/la:Lion i Juventus pregovaraju o razmeni David Trezege - Fabio Groso.

Real Madrid za njega poslao ponudu od 32mil.eura i Huntelara,sam covjek rekao ako ikad bude isao iz Lyona da ce jedino otici u Real Madrid tako da odbaci tu mogucnost da ce preci u Man.Utd :mrgreen:
Nisam ovo ja pisao samo sam Copy/Paste.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 29 jun 2009, 20:11

alessandrodelpiero je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Odbrana je najslabiji dio Juventusa.Čini se da su i oni to skontali.Melberg je otišao u Olympiakos,Ajax traži Kneževića,još da otjeraju Molinara i biće OK.

đeš bbolan molinara da otjeras pa covjek je jedan od najbrzih igraca u ligi a to je za bocnog igraca najvaznije ja mislim da on nece nigdje otici i da je on vrlo dobro rijesenje za poziciju lijevog beka
Nadam se da se zajebajes. Jer ako mislis da je Molinaro rjesenje, onda cemo i dalje gledat kako nam ovi levatski klubovi odnose bodove iz Torina. Ko sto Dino rece,panjeva se treba rjesavat,i to mi se svidja kod Ferrare,covjek to po kratkom postupku.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 jun 2009, 00:50

Možda ja nisam toliko upoznat sa kvalitetima Juventusovih igrača kao što su neki njihovi simpatizeri,ali Molinaro je samo prosjek.On je idealan igrač za recimo Atalantu,Palermo,Chievo...za Juve nikako.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la obannon » 30 jun 2009, 11:52

Drente na pozajmici u Fjorentini

Rojston Drente, vezista madridskog Reala, naredne sezone najverovatnije će braniti boje Fjorentine kao pozajmljen igrač. Tim iz Firence najpre je hteo da otkupi ugovor Holanđanina i nudili su 9.5 miliona evra, ali "kraljevski klub" za sada nije želeo da pristane.

- Pregovarali smo sa Realom i oni su prihvatili našu ponudu za Drenteovu pozajmicu. On se slaže sa tom odlukom i spreman je da nam se pridruži - rekao je sportski direktor Fjorentine Pantaleo Korvino.- Pokušavamo malo da spustitimo obeštećenje koje je Real postavio. Očekujemo da će Drenteov transfer biti realizovan u roku od nedelju dana.
- " $...

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 30 jun 2009, 14:16

alan_kardec je napisao/la:

Možda ja nisam toliko upoznat sa kvalitetima Juventusovih igrača kao što su neki njihovi simpatizeri,ali Molinaro je samo prosjek.On je idealan igrač za recimo Atalantu,Palermo,Chievo...za Juve nikako.
slažem se sa tobom ... Molinaro je dobar u defanzivia u napadu veze nema .. brz je i trči ko lud ali nije klasa za Juve ... ali , pošto drugog izbora nemamo može i on poslužiti , zadovoljan sam bio njegovim igrama u drugom dijelu sezone ... popravlja se i solidan je za sada ... kakva panjuga igra na drugoj strani Molnaro je majka :lol: on i De Ceglie se koliko toliko mogu nadopunjavati
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Alex Del Piero
Kontakt:

Post Postao/la Alex Del Piero » 03 jul 2009, 01:00

Ako Bog da daa Juve dovede Alexa Santosa za lijevog beka i da vrati Criscita iz Genoe,i da dovedu Zapatu iz Udinesea ili Santacrocea iz Napolija,jer to su igraci koji mogu igrati i stopera i desnog beka.Jos da se otarase onih fusera Grigere i Zebine bilo bi extra.Scudetto je nas iduce godine,da skinemo onaj sugavi inter sa trona!!!!
FORZA JUVE!!!!FORZA ALEX!!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 jul 2009, 01:10

Alex Del Piero je napisao/la:Ako Bog da daa Juve dovede Alexa Santosa za lijevog beka i da vrati Criscita iz Genoe,i da dovedu Zapatu iz Udinesea ili Santacrocea iz Napolija,jer to su igraci koji mogu igrati i stopera i desnog beka.Jos da se otarase onih fusera Grigere i Zebine bilo bi extra.Scudetto je nas iduce godine,da skinemo onaj sugavi inter sa trona!!!!
E to da skinete Inter sa vrha, to bi baš volio vidjeti, jer dosta više njih i njihove vladavine. Od ovih igrača što si nabrojao dobro bi bilo dovesti sve njih, ali mislim da će se to teško odraditi. Čuo sam da je Trezeguet blizu odlaska u Lyon. Zna li neko da li je ta informacija tačna.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 jul 2009, 01:28

el-fighter je napisao/la:
Alex Del Piero je napisao/la:Ako Bog da daa Juve dovede Alexa Santosa za lijevog beka i da vrati Criscita iz Genoe,i da dovedu Zapatu iz Udinesea ili Santacrocea iz Napolija,jer to su igraci koji mogu igrati i stopera i desnog beka.Jos da se otarase onih fusera Grigere i Zebine bilo bi extra.Scudetto je nas iduce godine,da skinemo onaj sugavi inter sa trona!!!!
E to da skinete Inter sa vrha, to bi baš volio vidjeti, jer dosta više njih i njihove vladavine. Od ovih igrača što si nabrojao dobro bi bilo dovesti sve njih, ali mislim da će se to teško odraditi. Čuo sam da je Trezeguet blizu odlaska u Lyon. Zna li neko da li je ta informacija tačna.

benzema potpisao za real, lyon ostao bez napadača, moguće je da trezeguet dolazi a ima mogućnosti da ruud napusti real i pređe u lyon...znači trezeguet ili ruud
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 jul 2009, 02:04

Pato još na popisu želja Chelseaja

Prvog dana srpnja Carlo Ancelotti je i službeno preuzeo klupu Chelseaja, a najveća želja koju je izrekao Abramoviču je Brazilac Pato iz Milana. Upravo zbog mladog napadača je i produljio ostanak u Italiji, gdje pokušava nagovoriti čelnike svog bivšega kluba da ga puste u London.

Izvori bliski "crveno-crnima" potvrdili su kako bi u klubu bili spremni prihvatiti ponudu od 47 milijuna eura, no Abramovič toliko ne želi dati. Milan je nešto ranije odbio 36 milijuna, no Ancelotti ne odustaje te je od Rusa isključivo tražio da mu dovede mladog Brazilca.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 jul 2009, 13:05

Golman Chievo-a Sorentino blizu prelaska u Genoa,prije toga je odbio ponudu Rome,a Pellisier ima ponudu Napoli-a ali ga klub nece pustiti da ode 8-)
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... s-close-to
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 jul 2009, 14:28

bistrikboy je napisao/la:Golman Chievo-a Sorentino blizu prelaska u Genoa,prije toga je odbio ponudu Rome,a Pellisier ima ponudu Napoli-a ali ga klub nece pustiti da ode 8-)

Pa nisu toliko ludi da ga puste.Pellisier im vrijedi pola ekipe.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 jul 2009, 16:14

bistrikboy je napisao/la:Golman Chievo-a Sorentino blizu prelaska u Genoa,prije toga je odbio ponudu Rome,a Pellisier ima ponudu Napoli-a ali ga klub nece pustiti da ode 8-)

Naravno da nece,iako je Napoli nudio pare+igrace,sad se spominje povratak Tiribochia,ali kad su vec doveli Makinwu ne vidim potrebu za njim...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 jul 2009, 16:54

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jul 2009, 01:44

bistrikboy je napisao/la:

Naravno da nece,iako je Napoli nudio pare+igrace,sad se spominje povratak Tiribochia,ali kad su vec doveli Makinwu ne vidim potrebu za njim...
Znaš li koga je Napoli nudio od igrača u zamjenu za Pellisiera?
RIP Adis Selmanović

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 jul 2009, 09:48

Nije objavljeno bas sam gledao na nekoliko stranica,pa cak i Talijanskih samo se spominje da su nudili igrace ali ne i koje,Lavezzi i Denis nisu sigurno :D Uglavno Pellisier ostaje 8-) Samo odbranu trebaju pojacati,jest' da su doveli nekog momka iz Frosinonea i Baria,ali nije to to...

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.