SP - Grupa F
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa F
Sad se ovdje samo posta, niko nista ne cita... samo nek se posta 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Genghis je napisao/la:??Neutral je napisao/la:Da su igrali cijelo prvenstvo kao ovo prije kraja imali bi 7 , ili makar 9 bodova.
Mislim onako ofenzivno kontaš

Za sve je kriv seronja na klupi **** li mu sve staro usta. Oj izvinite al odavno se nisam ovako iznerviro. Pa Quvaljarela je pokazao u ovih 45min vishe nego gilardinho, pazini, jakvinta, pepe zajedno. Pa da je retard stari ubacio njega protiv Zelanda pa na pol bi rijesili pitanje pobjednika
Joj uzasa majko mila
oooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Joj uzasa majko mila
oooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjj
nema potpisa
- Interista di cuore
- Kontakt:
Sramota da se u ovako laganoj grupi Italija nije prosetala...bruka.za sve kriv samo jedan covjek Lippi.iskreno mu zelim sve najgore u zivotu.a nije se ni ocekivat vise kad vidis da su bolji igraci ostali u Italiji ili sjedili na klupi nego oni koji su igrali...hvala Bogu da ce sad doc Prandelli i to ce bit skroz druga Italija. Lippi p*cko juventusovska 

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma da su zaslužili da prođu nisu, pa kad ne pobjediš new fucking zeland onda se nemaš čemu nadati.
nekad su talijani sa 1 golom datim pobjeđivali, al sad nemogu nadavati golova koliko truhla odbrana može primiti.
još prije početka sp sam trubio ovdje da canavaro nema šta ići u afriku a kamoli igrati, pa su me pojedinci napali da veze nemam. druga stvar bez pirla su igrali240-250 minuta i dali nula golova iz igre, sa pirlom 30 minuta 2 gola, pametnom dosta ko je ključni igrač, onaj nazovi lijevi bek criscito u olimpiku nemože igrati, svi napadači bolji od iaquinte a on mu najviše igro, pa zašto quqliarela nije bio napadač br 1 pazzini 2 nikad saznat nećemo, al sad je kasno praviti se pametan, ostaje nadati se da će prandeli napraviti pravu selekciju igrača, od ovih danas maksimalno 5-6 ima mjesta u najboljem timu italije
nekad su talijani sa 1 golom datim pobjeđivali, al sad nemogu nadavati golova koliko truhla odbrana može primiti.
još prije početka sp sam trubio ovdje da canavaro nema šta ići u afriku a kamoli igrati, pa su me pojedinci napali da veze nemam. druga stvar bez pirla su igrali240-250 minuta i dali nula golova iz igre, sa pirlom 30 minuta 2 gola, pametnom dosta ko je ključni igrač, onaj nazovi lijevi bek criscito u olimpiku nemože igrati, svi napadači bolji od iaquinte a on mu najviše igro, pa zašto quqliarela nije bio napadač br 1 pazzini 2 nikad saznat nećemo, al sad je kasno praviti se pametan, ostaje nadati se da će prandeli napraviti pravu selekciju igrača, od ovih danas maksimalno 5-6 ima mjesta u najboljem timu italije
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Dok svako iznese svoje vrlo mišljenjeAdinjo je napisao/la:Sad se ovdje samo posta, niko nista ne cita... samo nek se posta

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Pogledaj samo i onog Maggia, pa vishe pokazao nego Criscito i Zambrota zajedno u ovih 45min! Sta bi bilo da je levat Palombu dao priliku mozdaInterista di cuore je napisao/la:Sramota da se u ovako laganoj grupi Italija nije prosetala...bruka.za sve kriv samo jedan covjek Lippi.iskreno mu zelim sve najgore u zivotu.a nije se ni ocekivat vise kad vidis da su bolji igraci ostali u Italiji ili sjedili na klupi nego oni koji su igrali...hvala Bogu da ce sad doc Prandelli i to ce bit skroz druga Italija. Lippi p*cko juventusovska
Kako mi se posra u cejf i na svjetsko i sve
odo u pm
nema potpisa
Quagliarella je učitelj za sve ove curice koje su mu uzimale mjesto u prvih 11 do sada, chielinij-a, cannavara i de rossija odmah na lomaču čim stignu nazad kući, manekeni......
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- JuveSissoko
- Kontakt:
Italija je slaba,al vidim da navijaci Njemacke najvise uzivaju ,joj koja rana

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
1. Nek su ispali smradovisarajlija89 je napisao/la:ne bi ovako za BiH drhto...joj sta fuli![]()
![]()
nisu ni zasluzili da prodju...realno...
al cist su im gol ponistili mislim....mozda grijesim al treba pogledat snimak..noga onom ostala 100%
talijani moraju drasticno mijenjat nesto..pocevsi od lige,uvodjenja ogranicenog broja stranaca i forsiranje mladih igraca
2. Imaju oni to pravilo mislim da mogu samo dva ne EU igrača godišnje dovesti mada bi svaka liga trebala uvesti pravilo max. 3-4 stranca na terenu
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dobro je ovo, sada mi Holandija igra protiv ove Slovacke koja realno nije dobra ni blizu koliko su talijani losi..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
sta bolan nismo zasluzili da prodjemo?
prva tekma protiv Paragvaja unistili ih, ali jbga.. druga tekma protiv Novog Zelanda 3 stative.. ma ebo ovo sve.. treba se zahvaliti nasem dragom golmanu i citavom veznom redu koji je danas igrao 1. polu i svim napadacima na odlicnoj igri.. jedino Quaglia sto nesto za..
@ultra? hajd uredu..
prva tekma protiv Paragvaja unistili ih, ali jbga.. druga tekma protiv Novog Zelanda 3 stative.. ma ebo ovo sve.. treba se zahvaliti nasem dragom golmanu i citavom veznom redu koji je danas igrao 1. polu i svim napadacima na odlicnoj igri.. jedino Quaglia sto nesto za..
@ultra? hajd uredu..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
1. Paraguay 3 1 2 0 3 1 2 5
2. Slovakia 3 1 1 1 4 5 -1 4
3. New Zealand 3 0 3 0 2 2 0 3
4. Italy 3 0 2 1 4 5 -1 2

2. Slovakia 3 1 1 1 4 5 -1 4
3. New Zealand 3 0 3 0 2 2 0 3
4. Italy 3 0 2 1 4 5 -1 2

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
NO TOTTI,NO PARTY...!!!!
Zadnja izmjena: Google, dana/u 24 jun 2010, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
sarajlija89 je napisao/la:ne bi ovako za BiH drhto...joj sta fuli![]()
![]()

Godina 2006
Dogadjaj: Svijetsko prvenstvo
Grupna faza (Grupa E)
Nakon provociranja Polaka, isti dobija drugi zuti karton, a Italija postize golove koje je vode u drugi krug.
1/8 Finala
Spanski sudija u 90.+3 im poklanja penal protiv Autralije i tako odlaze u 1/4 finale.
1/4 Finala
Jedina utakmica koju su odigrali posteno
1/2 Finale
Vrse pritisak da se Frings suspenduje (tada glavna karika Njemacke reprezentacije), sto FIFA odobrava i ako nije bilo za suspenziju. Udarac golmana Slovacke je bio gori.
Finale
Mislim da ovdje ne trebam nista reci.
Eh dragi Italijani i navijaci istih sve se u zivotu, pa tako i u fudbalu nekad vrati. Ima pravde.
Dogadjaj: Svijetsko prvenstvo
Grupna faza (Grupa E)
Nakon provociranja Polaka, isti dobija drugi zuti karton, a Italija postize golove koje je vode u drugi krug.
1/8 Finala
Spanski sudija u 90.+3 im poklanja penal protiv Autralije i tako odlaze u 1/4 finale.
1/4 Finala
Jedina utakmica koju su odigrali posteno
1/2 Finale
Vrse pritisak da se Frings suspenduje (tada glavna karika Njemacke reprezentacije), sto FIFA odobrava i ako nije bilo za suspenziju. Udarac golmana Slovacke je bio gori.
Finale
Mislim da ovdje ne trebam nista reci.
Eh dragi Italijani i navijaci istih sve se u zivotu, pa tako i u fudbalu nekad vrati. Ima pravde.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
sta ce, jos uvijek im krivo sto imaju samo 3 ekipe u ligi prvakaJuveSissoko je napisao/la:Italija je slaba,al vidim da navijaci Njemacke najvise uzivaju ,joj koja rana![]()

Sto se tice ponistenog gola , treba gledati polozaj glavu jer je kako sam ja upratio (a mozda i grijesim) glavom i tijelom bio isturen i vise od noge slovaka.sarajlija89 je napisao/la:ne bi ovako za BiH drhto...joj sta fuli![]()
![]()
nisu ni zasluzili da prodju...realno...
al cist su im gol ponistili mislim....mozda grijesim al treba pogledat snimak..noga onom ostala 100%
talijani moraju drasticno mijenjat nesto..pocevsi od lige,uvodjenja ogranicenog broja stranaca i forsiranje mladih igraca
- JuveSissoko
- Kontakt:
Criscito je CriSHITo,koje **** jaraneAdmir_Sa je napisao/la:Pogledaj samo i onog Maggia, pa vishe pokazao nego Criscito i Zambrota zajedno u ovih 45min! Sta bi bilo da je levat Palombu dao priliku mozdaInterista di cuore je napisao/la:Sramota da se u ovako laganoj grupi Italija nije prosetala...bruka.za sve kriv samo jedan covjek Lippi.iskreno mu zelim sve najgore u zivotu.a nije se ni ocekivat vise kad vidis da su bolji igraci ostali u Italiji ili sjedili na klupi nego oni koji su igrali...hvala Bogu da ce sad doc Prandelli i to ce bit skroz druga Italija. Lippi p*cko juventusovska
Kako mi se posra u cejf i na svjetsko i sve
odo u pm

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Nakon ovog, svaki nastavak citanja tvog posta je bespotreban i gubitak vremena.Italia je napisao/la:sta bolan nismo zasluzili da prodjemo?
prva tekma protiv Paragvaja unistili ih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.