Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la Principatus » 20 apr 2011, 20:01

Goalgetter je napisao/la: Ukratko receno: Skauti ga vec dugo posmatraju, i Lulic ima ugovor do 2013. Sportski sef Lazija Igli Tare, koji ga je uzivo posmatrao protiv Rumunije, ce uskoro kontakrirati Young Boyse. U 3-5-2 sistemu Lazija, bi se Lulic odlicno uklopio. Young Boys trazi 3.5 miliona eura odstete.
Interesantno, isto je tako pisalo u albanskim medijima, da je Tare dosao na utakmicu protiv Rumunije da vidi Ibisevica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 20 apr 2011, 20:05

Principatus je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la: Ukratko receno: Skauti ga vec dugo posmatraju, i Lulic ima ugovor do 2013. Sportski sef Lazija Igli Tare, koji ga je uzivo posmatrao protiv Rumunije, ce uskoro kontakrirati Young Boyse. U 3-5-2 sistemu Lazija, bi se Lulic odlicno uklopio. Young Boys trazi 3.5 miliona eura odstete.
Interesantno, isto je tako pisalo u albanskim medijima, da je Tare dosao na utakmicu protiv Rumunije da vidi Ibisevica.
pa mozda je on posmatrao ibisevica, ali ga je lula impresionirao i odlucili su se za lulica ;)

u vezi gubavca, vi ste gori od njega...kad on nesto napise, nemojte nista odgovarati i ignorisite ga, taman da govori da je lulic cigan, lopov, majmun....boli vas *urac sta on i slicni njemu pisu...a ti gubavcino, bjezi tamo odakle si i dosao, u 3 pm, osim ako nisi rodjen na carski ;)
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 20 apr 2011, 20:16

I jos dodju neki kazu,kako repka ne pomaze igracima.Nadam se da ce Lula u bolji klub od Lazia.Momak je zmaj ipo!
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 20 apr 2011, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 apr 2011, 20:18

taman bi mu dobro dosao klub poput Lazia, ici ce u LP ,da usavrsi se na najvisem nivou, tesko da on moze odmah u Man U ili Milan
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 20 apr 2011, 20:19

Ukratko receno: Skauti ga vec dugo posmatraju, i Lulic ima ugovor do 2013. Sportski sef Lazija Igli Tare, koji ga je uzivo posmatrao protiv Rumunije, ce uskoro kontakrirati Young Boyse. U 3-5-2 sistemu Lazija, bi se Lulic odlicno uklopio. Young Boys trazi 3.5 miliona eura odstete.
Do nedavno je i on igrao,gotivio sam ga pravo,, :D
Ode Lula,mada bi bolje prosao u Njemackoj il Spaniji..Nemojte ga medju mesare.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 20 apr 2011, 20:21

L_blancos je napisao/la:

Ukratko receno: Skauti ga vec dugo posmatraju, i Lulic ima ugovor do 2013. Sportski sef Lazija Igli Tare, koji ga je uzivo posmatrao protiv Rumunije, ce uskoro kontakrirati Young Boyse. U 3-5-2 sistemu Lazija, bi se Lulic odlicno uklopio. Young Boys trazi 3.5 miliona eura odstete.
Do nedavno je i on igrao,gotivio sam ga pravo,, :D
Ode Lula,mada bi bolje prosao u Njemackoj il Spaniji..Nemojte ga medju mesare.
Lula je za Dortmunda!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 apr 2011, 20:27

JuveSissoko je napisao/la:taman bi mu dobro dosao klub poput Lazia, ici ce u LP ,da usavrsi se na najvisem nivou, tesko da on moze odmah u Man U ili Milan
Ako nam kojim slucajem skinu suspenziju, eto nas na Euro. Imamo sad igrace da to ucinimo.
Onda momci poput njega, Mujdze, Saliha ce sigurno biti glavni kandidati za takve klubove. Medo nedje u Njemacku.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 20 apr 2011, 20:51

volio bih da ostvari transfer u lazio, klub po mjeri za lulica
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 20 apr 2011, 21:01

Mog'o bi on u Calciu igrat'.
#samoRudar #zauvijek

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 apr 2011, 21:07

Šta će biti Gareth Bale za par godina?

Senad Lulić :D :D :D

Lulić je jako dobar igrač i trenutno je naš najbolji igrač na lijevoj strani. Svakako respekt Salihoviću, koji se uvijek maksimalno bori u repki, ali sada je u velikom padu forme. Lulić bi trebao preći u neki veći klub, gdje će pokazati sav svoj talenat, jer mislim da ovaj momak ima još mnogo toga za pokazati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 20 apr 2011, 21:19

el-fighter je napisao/la:Šta će biti Gareth Bale za par godina?

Lulić je jako dobar igrač i trenutno je naš najbolji igrač na lijevoj strani. Svakako respekt Salihoviću, koji se uvijek maksimalno bori u repki, ali sada je u velikom padu forme. Lulić bi trebao preći u neki veći klub, gdje će pokazati sav svoj talenat, jer mislim da ovaj momak ima još mnogo toga za pokazati.
Samo Bale moze biti kao Senad za par godina. :mrgreen:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 20 apr 2011, 22:14

CeMa je napisao/la: pa mozda je on posmatrao ibisevica, ali ga je lula impresionirao i odlucili su se za lulica ;)

u vezi gubavca, vi ste gori od njega...kad on nesto napise, nemojte nista odgovarati i ignorisite ga, taman da govori da je lulic cigan, lopov, majmun....boli vas *urac sta on i slicni njemu pisu...a ti gubavcino, bjezi tamo odakle si i dosao, u 3 pm, osim ako nisi rodjen na carski ;)
cema promjeni avatar brate, mislis li na ljude s epilepsijom? :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 apr 2011, 22:29

Lula bi definitvno odgovarao Italijanskom nogometu a i on njemu, ali ja sam misljenja da bi on ipak bolje prosao u nekom Bundesligasu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2011, 22:35

el-fighter je napisao/la:Šta će biti Gareth Bale za par godina?

Kakav pad forme o cemu ti.
Salihovic je POVRIJEDZEN.
Kamo srece da svi reprezentativci imaju '' pad forme ko' Salih''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 apr 2011, 00:23

Jest da ih ne volim, ali transfer u Lazio bi bio sjajan za njega. Izgleda da ce u Ligu Prvaka sljedece sezone, a velik je to klub svakako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 21 apr 2011, 09:24

kad je u sprintu pravo ga **** zaustavit ...i plus sto je podjednako dobar sa obje noge...strava zaista...ovako je rasturao i u grashopersu ali krmak ciro je bio previse zauzet gostovanjem po hrvatskim talkshowowima pa nije imao kad da cuje za senada lulica..

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 21 apr 2011, 11:41

S. Lulic zu Werder Bremen? :)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 apr 2011, 11:46

Edvin_Mg je napisao/la:S. Lulic zu Werder Bremen? :)
Nije valjda lud da igra u cwajti... :lol: :lol: :lol: bolji mu je Lazio 100 puta

Cema@ promjeni taj avatar,dobro ti je ovaj rekao"mislis li na ljude koji imaju epilepsiju ili unisten vid"nekome ovo bas smeta....

Ako svi u ovdje pokusavaju biti normalni,pokusaj i ti nista te nekosta! ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 apr 2011, 12:05

http://www.derbund.ch/sport/fussball/YB ... y/21994857

Ovo dosad nije nista konkretno sa Werderom, jer je predsjednik Young Boysa samo izjavio, da bi Senad Lulic mogao biti moguci kandidat za Werdera.
Meni je realnija ona opcija sa Lazijom.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 apr 2011, 13:04

Lulic je nas mozda i najbolji igrac trenutno,igra u izvrsnoj formi,protiv Rumunije je bio nas ubjedljivo najbolji reprezentativac! Lacio ili Verder,svejedno..mada mislim da njemu Bundesliga bolje lezi... ali treba on jos sacekati mjesec dana,ubjedjen sam da ce ga traziti i jos veci klubovi od Lacia i Verdera! Susic je otkrio Lulica i svaka mu cast na tome,otkrio je i Mujdzu i na tome mu svaka cast!

-Rimski Lazio nije jedini klub iz najjačih evropskih liga koji je zainteresovan za usluge Senada Lulića, fudbalskog A reprezentativca Bosne i Hercegovine koji nosi dresu švajcarskog prvoligaša Young Boysa.

Juče se pojavila informacija da je našeg reprezentativca u Zenici na utakmici kvalifikacija za EP protiv Rumunije gledao Igli Tare sportski direktor nebeskoplavih. Međutim, već danas stižu i vijesti i Njemačke prema kojim je za Lulića zainteresovan Werder Bremen.

Thomas Schaaf, trener Werdera zainteresovan je za bh. igrača, a vidi ga kao idealno rješenje za lijevi bok. Lulića žele i u Laziju gdje bi trebao zamijeniti rumunskog internacionalca, Stefana Radua. Lulić sa Young Boysom ima ugovor do 2013. godine.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.