Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la Cartman » 08 jun 2013, 14:03

Sunjic bi trebao letit sa spiska, ili Pandza ako ne nadje dobar klub (ugovor istekao).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 08 jun 2013, 14:21

Nece tako lako Bico upasti u prvih 11 pored Zuckenbauera.... Morat ce se dobro potruditi, a i pruziti priblizno dobre partije u Bundeski kao sto je pruzao u Cvajti....
Zuka je dosad sve odradio vrhunski, bilo da igra LB ili stopera.... A i nema sumnje da ce se i on brzo prodati u neku od Liga Petica ili u recimo Anderlecht ako ovako nastavi....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 08 jun 2013, 22:04

Ma nije meni ZUkanović toliko pokretljiv na stoperu to se vidjelo na utakmici SLovenija BiH kad je kasnije došao Vranješ na njegovu poziciju,a i protiv Latvije je djelovo mi pospor u par akcija kad su brži napadači onda je to problem po meni ja bih ga volio vidjeti ili na zadnjem veznom ili na lijevom beku ko nekad Papac kad je igr'o..

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 jun 2013, 22:34

Jarane nije ni Miske pokretljiv pa igra. Pape je ocito ukomponovao Zuku i Spahu to je bedem. Spaha brz a Zuka stamen.
Bico ce pojacati konkurenciju, po meni ispada Sunjic jer je Pandza ipak kvalitetniji dok Ogi moze igrat i desnog beka.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 08 jun 2013, 22:48

Igrač je mlad i igraće u jednoj od najjačih liga svijeta. Standardan je u svom timu i kao takav je u krugu reprezentativaca koji mogu započeti u prvih 11. Reprezentacija koja pretenduje da igra na SP i koja želi da zadrži ovaj nivo igara mora imati i lepezu igrača koji će odgovoriti taktičkim zahtjevima i rotaciji. Da li je njemu mjesto u prvih 11 odmah sada ili ne - to nek razmišlja selektor, ali npr: kada Spaha dobije drugi žuti karton, a van forme bude Zukanović ili Vranješ povrijeđen - onda ne pitaš jel za prvih 11 ili nije - već ga stavljaš permanentno u igru. Ja mislim da mi ne trebamo robovati postavci gdje je neko 100% siguran neovisno jel u formi ili ne, već trenutnoj situaciji ko odgovora za datu poziciju. Igrači moraju biti podređeni selektoru i reprezentaciji. Njegovo vrijeme dolazi, tako da je neupitno mjesto u prvih 11.
Nama je bitnije da je on stekao uslove da zaigra za BiH i da je repka dobila još jednog defanzivca gdje se ne moramo prinudno krpiti!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 jun 2013, 22:49

slika

Kako dobar sponzor :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 08 jun 2013, 22:52

hz1987 je napisao/la:Igrač je mlad i igraće u jednoj od najjačih liga svijeta. Standardan je u svom timu i kao takav je u krugu reprezentativaca koji mogu započeti u prvih 11. Reprezentacija koja pretenduje da igra na SP i koja želi da zadrži ovaj nivo igara mora imati i lepezu igrača koji će odgovoriti taktičkim zahtjevima i rotaciji. Da li je njemu mjesto u prvih 11 odmah sada ili ne - to nek razmišlja selektor, ali npr: kada Spaha dobije drugi žuti karton, a van forme bude Zukanović ili Vranješ povrijeđen - onda ne pitaš jel za prvih 11 ili nije - već ga stavljaš permanentno u igru. Ja mislim da mi ne trebamo robovati postavci gdje je neko 100% siguran neovisno jel u formi ili ne, već trenutnoj situaciji ko odgovora za datu poziciju. Igrači moraju biti podređeni selektoru i reprezentaciji. Njegovo vrijeme dolazi, tako da je neupitno mjesto u prvih 11.
Nama je bitnije da je on stekao uslove da zaigra za BiH i da je repka dobila još jednog defanzivca gdje se ne moramo prinudno krpiti!
BRAVO , BRAVOOOOOOO
Upravo to pokusavam napisati za sve igrace nase repke, ali ne neki se uhvate da (npr. Zaha ) nema pojma , pa nema i dzaba ti njemu pokusavas nesto objasniti :roll: :roll: Svaki igrac ima neki svoj zadatak i selektor ga zbog toga koristi, sve ostalo pada u vodu!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 09 jun 2013, 03:10

da zahirovic nema pojma, nebi toliko igrao kod susica, a da susic nije veliki fudbalski znalac, mi nebi bili tu gdje jesmo (vec smo imali takav negativni scenario sa stvarno jakom generacijom bolic-baljic-salihamidzic-barbarez-bajramovic-hibic-konjic-music-mujcin...). ;)

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 09 jun 2013, 21:12

slika

kicker izabrao bicakcica kao najboljeg stopera u cvajti

izvor
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 jun 2013, 21:17

U Bundesligi ga ''Zeljezni-Ermin'' 8-)

Imamo novog rusioca u repki. Inace momak je legenda, mislim na Ermina, evo slike koja to dokazuje:

slika

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 09 jun 2013, 21:31

izgleda i ovaj voli koju vaspitnu odvalit, sa Spahićem će činit najzajebaniju odbranu SP-a :D

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 09 jun 2013, 21:56

Željezni sa svoje 23 godine! Otvara mu se bar još desetljeće igranja na solidnom nivou.
Uz relativno mladog Zukanovića, Mujdžu na boku, vršnjaka Ogija, Pandžu koji je spreman gristi kad god treba i Spahu, Ermin nam garantuje da smo u odbrani rahatniji nego United nekad sa Riom i Vidom, ili Milan sa Nestom i Kapitenom. 8-)
Omladinca Kolašinca ne spominjem dok ga Vijeće Ministara ne riješi na svom dnevnom redu. Kakav će to tek zid biti s njim. 8-)
Kad se sjetim nekad kako je najbolji strijelac Bundeslige morao u zadnji red, kako smo se krpili kojekakvim igračima...

Dobrodošao Ermine!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 09 jun 2013, 22:03

Al sad fakat kad skontam Kolasinac na beku, spaha i bicakcic tu kao centralni odbrambeni, pa svadjace se ko ce prvi slomit protivnika :lol: Sve grdosija do grdosije xd ogi ce vjerovatno u toj formaciji biti drugi bek a salihovic ici u sredinu.

VanjaC
Kontakt:

Post Postao/la VanjaC » 09 jun 2013, 22:10

inace je momak legenda, naravno mislim na ermina, on je Erminator, bit ce novi film Erminator 4 uskoro

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 09 jun 2013, 23:23

dadnan je napisao/la:Al sad fakat kad skontam Kolasinac na beku, spaha i bicakcic tu kao centralni odbrambeni, pa svadjace se ko ce prvi slomit protivnika :lol: Sve grdosija do grdosije xd ogi ce vjerovatno u toj formaciji biti drugi bek a salihovic ici u sredinu.
ima da lome kicme,pogotovo seo rušilac,momak je legenda za nezaborav, al i spaha i ovaj bičo nisu za odbaciti svakako :D
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 09 jun 2013, 23:24

kakav je ovo bezobrazluk zna se ko je rusilac a ko vodu nosi malo respekta prema seu molim vas
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 jun 2013, 23:25

dadnan je napisao/la:pa svadjace se ko ce prvi slomit protivnika :lol:
Neće se svadjat jer se zna da je seo najbrži jer ima sandžačku eksplozivnost, jadan napadač ili krilo kojeg se rušilac dočepa, ima da ga zaustavi golim rukama, inače voli da ide u lov sa daidžama i da jede sudzuku i ovcavinu i zbog njih je još jači jer je to zdrava hrana, sve sami proteini.

Inače momak je legenda, mislim na sea, evo slika koja to i dokazuje
slika

Rušiljende - strogo prekucende.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 jun 2013, 23:41

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:
dadnan je napisao/la:Al sad fakat kad skontam Kolasinac na beku, spaha i bicakcic tu kao centralni odbrambeni, pa svadjace se ko ce prvi slomit protivnika :lol: Sve grdosija do grdosije xd ogi ce vjerovatno u toj formaciji biti drugi bek a salihovic ici u sredinu.
ima da lome kicme,pogotovo seo rušilac,momak je legenda za nezaborav, al i spaha i ovaj bičo nisu za odbaciti svakako :D
Ma kad ih pogledaju protivnici ima samo da se okrenu i sa suzama u ocima krenu na drugu stranu :) :) :) :lol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 10 jun 2013, 12:36

nemojte da se zavaravate momak je inace legenda,a to sto ovdje pisete recite mu u lice

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 10 jun 2013, 12:46

Mujdza je desni bek, kakav Ogi Boze me sacuvaj :o :o
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], meecko i 22 gosta.