SP 2018, 2022.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: SP 2018, 2022.
Znao je i Podolski za Koln.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Barbarossa
- Kontakt:
Kad je 2012. fudbal dotakao dno , Podolski ispada s Kolnom iz lige , Low ga poziva u Elf i daje mu prednost u svakoj utakmici ispred BL igrača godine ( Reus )
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- Barbarossa
- Kontakt:
- DragonReborn
- Kontakt:
E to je greota bila što su se te ekipe sastale pre finala.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
- Barbarossa
- Kontakt:
- Barbarossa
- Kontakt:
Evo ga friško od FIFE
Kakav fudbal , kao da gledas kornjaču na usporenom snimku. Vjerovatno smo mi balavaci naviknuti na svemoderno pa ovako nesto izgleda cudno
Barbarossa je napisao/la: ↑18 apr 2020, 00:06
Evo ga friško od FIFE
Kakav fudbal , kao da gledas kornjaču na usporenom snimku. Vjerovatno smo mi balavaci naviknuti na svemoderno pa ovako nesto izgleda cudno
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Barbarossa je napisao/la: ↑18 apr 2020, 00:06Evo ga friško od FIFE
1986 je bilo najbolje svjetsko prvenstvo ikad odigrano!
to sa navikom si djelimično u pravu, druga su to vremena bila
ali ko što sam već pisao, pogledaj ovo:
jedna od dvije najbolje tekme na SP ikad, tekma koju stručnjaci smatraju “rođenjem modernog fudbala”. beckenbauer je švabe pripremao za SP1990 puštajući im taj snimak
- Barbarossa
- Kontakt:
Mislio sam si onako na prvu , samo za Francuze se može reći da su La besita negra Brazilu , njihova noćna mora , nabijali su ih sa Mundijala 1986 , 1998 , 2006 , izgubili samo jednom u službenoj utakmici od njih haha skoro nekad 1958
I onda imaju i ovi kraljevi
ko bi rekao da ni Italija ni Njemačka čak nemaju ovakve uspjehe protiv Brazila kao Lale
Italija tanka , ne znam zašto se uopšte njihov duel zove Clásico Mundial , dva puta gubili u finalima lol , jednom u meču za treće mjesto , jedinu značajniju pobjedu kontra njih imaju za vrijeme Musolinija
ima toga još, neobjašnjivo je ali je tako. eto npr italijani su penicilin ili kriptonit za švabe, švabe ih nikad nisu dobili u zvaničnoj utakmici bez penala, a i to samo jednom .... ej ... nikad .. to je stvarno za nevjerovat.
apropo holandija-brazil, te dvije tekme (1994 i 1998) su obje bile strašne ali tek od početka drugog poluvremena. prvo ko da se nije ni igralo
apropo holandija-brazil, te dvije tekme (1994 i 1998) su obje bile strašne ali tek od početka drugog poluvremena. prvo ko da se nije ni igralo
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 18 apr 2020, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
I onaj Portugal je često zube lomio na Špancima. Doduše gusto je bilo u zadnje vrijeme, 2010 1:0, 2012 tek na penale.
- Barbarossa
- Kontakt:
inače kakvog si stajališta po pitanju broja dodatnih mjesta koje su dobile konfederacije za SP 2026
možda ću zvučati malo rasistički ,sva stvar oko turnira izgleda super ,nikad veći hajp neće biti , ali ne želim gledati afrikance i azijate u ovim brojevima , previše su im dali ,a u UEFI premalo iako izbacuje samu kremu svjetskog fudbala , lol sa 13 mjesta na 16 , jesu se pretrgli
I meni je glupo to, razvodnjava se kvalitet. Ovo je taman.
- Barbarossa
- Kontakt:
to je možda gora stvar od finala u zimu dvaes druge
zamisli kvalitet derbija Tajland - Gabon uh
to kakvog sam ja stajališta ne mijenja ništaBarbarossa je napisao/la: ↑18 apr 2020, 15:27
inače kakvog si stajališta po pitanju broja dodatnih mjesta koje su dobile konfederacije za SP 2026
možda ću zvučati malo rasistički ,sva stvar oko turnira izgleda super ,nikad veći hajp neće biti , ali ne želim gledati afrikance i azijate u ovim brojevima , previše su im dali ,a u UEFI premalo iako izbacuje samu kremu svjetskog fudbala , lol sa 13 mjesta na 16 , jesu se pretrgli
u principu: više timova, više utakmica, više para za fifu i za sve zemlje učesnike a vjerovatno manje kvalitete i lošiji sistem.
apropo te priče, ja se još uvijek dobro sjećam intervjua sir alexa nakon kraja sezone 1998. tih dana sam prvi puta bio u londonu i meni je to sve bilo novo i jako upečatljivo, relativno friško poslije rata u meki fudbala, to je isto ko kad odvedeš dijete u diznilend! nije mi ni dan danas jasno kako sam tada uopšte dobio vizu, toga se izvrsno sjećam ....
elem upravo se desilo to da je arsenal uzeo titulu za dlaku ispred uniteda koji je prethodnih par godina bio šampion, wenger je postao prvi strani trener sa titulom ... intervju je pravio neki metuzalem i sir alex je pričao meni tada poprilično nerazumljiv engleski, ali dvije rečenice su mi se urezale u sjećanje kad su završili o ligi i počeli o SP, prvo kad su ga pitali o šansama engleske na dolazećem SP a on im otprilike rekao “boli me ***** za šanse engleske”
od tada ja na te stvari gledam drugim očima, bez zajebancije. to što je on rekao u tih par rečenica i dan danas pije vode
- Barbarossa
- Kontakt:
Neprevaziđena umjetnost.
- LlullSergio
- Kontakt:
Jedan od klasika Svjetskih prvenstava. Ko ovo nije gledao dobro se zajebo
Bulahruz na misiji da ubije Kristijana.
Zbog toga je i sve eskaliralo, jer je trebao on letiti već u prvom poluvremenu.
Remember, remember the 5th of November.
- Barbarossa
- Kontakt:
Al ko bi rekao da je Robben primio estetski ljepsi ovaj chest 

kick nego Alonso od De Jonga 4 godine kasnije
MMA organizacija zavidi
MMA organizacija zavidi
Massacre of Nuremberg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.