NK Široki Brijeg
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Dobar,dobar rezultat Širokog .Uz malo sreće i Široki ima prolaz. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
eurogol sirokoga, martinovic zasjenio muratovica. doduse u drugome poluvremenu. sjajan rezultat za prolaz, rekoh ja nisu ovi austrijanci bas nesto
Ma nemoj. Čuj zasjenio, a kako se to mjeri? Po kojoj osnovi neko nekoga zasjeni?bh hrvat je napisao/la:martinovic zasjenio muratovica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
daj nam ti strucnjak malo objasni ono navijacki sta je to muratovic odigrao. mora da kod vas u inostranstvu i kod nas u bosni nije bila ista slika na ekranu
Koja slika?bh hrvat je napisao/la:daj nam ti strucnjak malo objasni ono navijacki sta je to muratovic odigrao. mora da kod vas u inostranstvu i kod nas u bosni nije bila ista slika na ekranu
Gledao sam ja preko interneta, istina Muratović nije ništa pokazao, ali nije ni Široki bio nešto posebice jak, sve se svodilo na jednu dobru priliku i dobar gol koji Vam jamči velike šanse u uzvratu.
Muratović se ne može porediti sa Martinovićem, nema boga.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- el-fighter
- Kontakt:
Dobro je da su postigli gol u gostima, uz malo sreće prolaz dalje nebi trebao doći u pitanje. Kod kuće odmah napasti od prve minute i rano postići gol i prolazak je siguran.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Smiješan lik. Čuj zasjenio, kakve gluposti...Knele je napisao/la:Muratović se ne može porediti sa Martinovićem, nema boga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Cestitke i od mene, ovo je povoljan rezultat za Siroki. Nazalost nisam bio u mogucnosti da gledam drugo poluvrijeme al hajde...
010 ISN'T JUST A CODE
DObar rezultat i aBd u Sirokom minimalna pobjeda i eto ih u 3.Pretkolu
Tracy McGrady!!!
SOlidan rezultat, u svakom slučaju izgledne šanse za prolazk su tu.
Muratovic u igri 2-0 za Sturm.Široki sansu do tada nije napravio.bh hrvat je napisao/la:daj nam ti strucnjak malo objasni ono navijacki sta je to muratovic odigrao. mora da kod vas u inostranstvu i kod nas u bosni nije bila ista slika na ekranu
Sesdeset i 7 minuta muratovic izadze sa terena.Širokog tek tada ,,krenu,,
Ima li ti sta jos nejasno??????
Izgleda da ti je previse kockast ekran bio.
Mod:Te dječje spike "Uski,Seljo,kitari,Svinjski..." se neće tolerirati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kao što sam rekao Široki prolazi dalje, moj osjećaj ne laže hehe.
ČESTITAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM-
- florin cernat
- Kontakt:
dosta dobar rezultat s obzirom na ono sto sam vidio u vecem dijelu prvog dijela i ovaj rezultat daje dosta nade u prolaz dalje... ali realno gledajuci sve ove rezultate nasih klubova koliko su dobri tako i nisu jer su bas onako zeznuti sarajevo i zrinjski imaju dobre rezultate a siroki i slavija isto nisu losi ali nisu ni najbolji... nista u cetrvrtak ajmo na pecaru i napravit dobru atmosferu i uz malo srece mozemo do prolaza... samo naprijed
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!
Slavija i ako odigra neriješeno 1:1, 2:2, 3:3 ispada zbog primljenih golova na domačem terenu, tako da moraju dobiti tekmu. I zato sam rekao da je 20-80 za Aalborg.
U vezi Širokog, ma idu oni dalje 90%, imaju tim, imaju pozitivan rezultat, a šturm je bezze ekipa. Kao što rekoh Haas i Samir i to je to.
Zrinjski i Sarajevo imaju zeznut rezultat ako prime gol u prvom poluvremenu, ma ostaje da ako Bog da vidimo.
Po meni je Široki najozbiljniji kanidat da ode dalje. Znamo kako naši igraju kod kuće hehehe, ali nažalost znamo kako i igraju u gostima.
U vezi Širokog, ma idu oni dalje 90%, imaju tim, imaju pozitivan rezultat, a šturm je bezze ekipa. Kao što rekoh Haas i Samir i to je to.
Zrinjski i Sarajevo imaju zeznut rezultat ako prime gol u prvom poluvremenu, ma ostaje da ako Bog da vidimo.
Po meni je Široki najozbiljniji kanidat da ode dalje. Znamo kako naši igraju kod kuće hehehe, ali nažalost znamo kako i igraju u gostima.
Jedno pitanje...Ukoliko naši klubovi prođu hoće li biti nositelji u trećem pretkolu???Pošto znam da Slavija hoće,za ostale ne vjerujem!?
A kako ce to Slavija biti nosioc na osnovu cegabayer 04 je napisao/la:Jedno pitanje...Ukoliko naši klubovi prođu hoće li biti nositelji u trećem pretkolu???Pošto znam da Slavija hoće,za ostale ne vjerujem!?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prije svega, srcem sam uz Široki Brijeg i nadam se prolasko, kakav bih to bio građanin BiH kada bi navijao protiv kluba koji igra pod zastavom BiH (mada baš i nije tako).Rz88 je napisao/la:Kao što sam rekao Široki prolazi dalje, moj osjećaj ne laže hehe.
Ko ti jamči prolaz sa 2:1 porazom u gostima? Molim te, odakle si izvukao tu garanciju za prolaz, pa čekaj, to je rezultat kojeg dalje vodi Sturm?
Pusti se tih priča, ima se igrati 90 minuta, ništa nije gotovo, a Sturm je 70% u prednosti (sam skuži zbog čega).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- alan_kardec
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:A kako ce to Slavija biti nosioc na osnovu cegabayer 04 je napisao/la:Jedno pitanje...Ukoliko naši klubovi prođu hoće li biti nositelji u trećem pretkolu???Pošto znam da Slavija hoće,za ostale ne vjerujem!?
I ja sam čuo da će Slavija u slučaju da prođe Alborga(ako Bog da),biti nosilac,a kako i na osnovu čega stvarno ne znam.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa jer bi i Danci bili ako bi prošli...Sutra je izvlačenje...To je isto kao recimo što će Dinamo Z,ako prođe biti nosioc u 3. kolu,međutim,ako ne prođu nosioci će biti Armenci-njihovi protivnici...Laički objašnjeno...miky_hz je napisao/la:A kako ce to Slavija biti nosioc na osnovu cegabayer 04 je napisao/la:Jedno pitanje...Ukoliko naši klubovi prođu hoće li biti nositelji u trećem pretkolu???Pošto znam da Slavija hoće,za ostale ne vjerujem!?
Heh, kažem samo da svako ima neki osjećaj. Tako je kako je. Volio bih da prođu, i nadam se prolazu. Treba uvijek biti optimista . I zato idemo dalje, ono laganini 2:0
A u vezi Slavije, biti će nosilac ako prođu radi Aalborga, jer se mislilo da oni prolaze i Danci imaju dobar koeficijent u odnosu na druge tako da će oni biti nosioci.
A u vezi Slavije, biti će nosilac ako prođu radi Aalborga, jer se mislilo da oni prolaze i Danci imaju dobar koeficijent u odnosu na druge tako da će oni biti nosioci.