Kao sto vec rekoh, covjek se ''preracunao'', doduse vjerojatno i namjerno, jasna stvar.
I dalje stoji vecina napisanog, ili bar ono sto ja rekoh. Kad ostali iz regije budu imali toliko nastupa, a Hrvatska ih ima najvise, i uostalom budu treci na svijetu, a Hrvatska je bila treca na svijetu, e onda mogu nesto prigovoriti hrvatskoj reprezentativnoj vrsti.
Mani se momak moj ''sigurnosti'' i predvidjanja sta bi bilo. Ovo gore su jedine sigurnosti i cinjenice. A bio sam i ja ''siguran'' da Hrvatska u ovoj skupini ide na SP, pa i BiH, pa ne ode na kraju, pa eto, ne mogu to bas uzeti kao argument za ''ma siguran sam da bi se kvalificirala''. Malo realnosti u tom segmentu ne bi ni tebi skodilo.
A sto se same teme tice, kad je vec pauza od seniorske reprezentacije koja ce ponovno biti nositelj u slijedecem ciklusu kvalifikacija, igra bar mlada reprezentacija :
U sastavu Kelava - Vida, Lovren, Maloča, Jozinović - Badelj, Jajalo (od 60. Ljubičić) - Oremuš, Rakitić, Perišić (od 73. Školnik) - Kalinić (od 89. Barbarić) pobijedjena je i neugodna Slovacka u gostima, Kalinic i Vida za vrijednu 2:1 pobjedu.
...Život za Široki...