Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

obannon
Kontakt:

Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la obannon » 15 nov 2009, 11:02

antipolitika2 je napisao/la:........................Pletikosa...................

Corluka.......Lovren.........Simunic.........Pranjic

Srna.....Modric........Vukojevic.............Kranjcar

...............Eduardo..........Bilic..................

Samo nek ozljede ih zaobiđu ,nema sumnje da ce izborit euro,mada ce biti neobicno gledati SP bez njih :cry: :D
", па " $ $ ? " " ? $ ;)
- " $...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 15 nov 2009, 12:11

lihneštajn kasnije dolazi, prvo se podere mlada reprezentacija srbije sa zvijezdama zvijezdicama, popadase u zagrebu kao meteori

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 nov 2009, 14:32

obannon je napisao/la:
antipolitika2 je napisao/la:........................Pletikosa...................

Samo nek ozljede ih zaobiđu ,nema sumnje da ce izborit euro,mada ce biti neobicno gledati SP bez njih :cry: :D
", па " $ $ ? " " ? $ ;)
Srbija, i bilo koja reprezentacija iz regije, kad bude imala standard plasiranja na velika natjecanja kao Hrvatska, onda moze pricati o Lihtenstajnu i sl. ;)
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 nov 2009, 15:09

slika

Drama.
...Život za Široki...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 nov 2009, 18:20

ŠB_Fidelis je napisao/la:
obannon je napisao/la:

", па " $ $ ? " " ? $ ;)
Srbija, i bilo koja reprezentacija iz regije, kad bude imala standard plasiranja na velika natjecanja kao Hrvatska, onda moze pricati o Lihtenstajnu i sl. ;)

sta rece.... :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

prolaznik
Kontakt:

Post Postao/la prolaznik » 15 nov 2009, 18:35

BIHfan je napisao/la:

sta rece.... :lol:
šta je čovjek pogriješio??
od 1996. samo smo propustili EURO 2000 i nadolazeće SP.

Ostatak ex-yu kad svi zbroje svoje nastupe nemaju toliko nastupa ;) surova istina 8-)
Titula po sezoni. . .

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 nov 2009, 01:15

BIHfan je napisao/la:sta rece.... :lol:
Rekao ti je covjek vec iznad iako se preracunao malo. Nastranu neuspjeh u zadnjim kvalifikacijama, Hrvatska je i dalje najstandardniji sudionik velikih natjecanja iz ex-yu regije. Samo Srbija je blizu, ostali nevrijedni spomena. Ne znam sta je tu neargumentirano ili nerealno.
...Život za Široki...

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 nov 2009, 01:31

momak se zafrkavao... sta vas je to toliko dirnulo...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 nov 2009, 03:27

A ne znam bas da je netko toliko ''dirnut'', no kad se vec barata argumentima i cinjenicama...
...Život za Široki...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 nov 2009, 15:05

Joj al se loze odma.... :lol:

a kad vi pocnete nama srat kako Portugal nas sigurno prolazi kao i ovi iz Srbije,pomislim nekad trebam i vas malo nalozit na vase gluposti. :P
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 16 nov 2009, 15:24

hrvatsku opet moze spasiti to sto ce opet biti u prvoj jakosnoj skupini, a sada cini mi se dvije prvoplasirane idu direktno na evropsko..pa i nama ce biti lakse, bit cemo u trecoj jakosnoj!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 nov 2009, 00:58

BIHfan je napisao/la:a kad vi pocnete nama srat kako Portugal nas sigurno prolazi kao i ovi iz Srbije,pomislim nekad trebam i vas malo nalozit na vase gluposti. :P

šta se tripujete da je neko protiv vas??? pročitaj malo forume po regionu pa ćeš vidjeti kakvo je mišljenje većine. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 19 nov 2009, 14:09

omerbavarac je napisao/la:
antipolitika2 je napisao/la:Jbg,niste ni vi nista bolji,sreca nije mazila vatrene,Hrvatska s vise bodova u skupini 3. a Bih s manje 2.?!
Sreca pa Turska nije bila na nivou,no neka i vi se veselite jos par dana ,zasluzili ste,sve te godine bez ponosa i veselja,meni je osobno drago,samo ne shvacam neke likove tipa zbog hrvatskih navijaca dabogda nigdje ne otisli itd,primitivizam! :D
Jesi to ljubomoran. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: BiH ce na Svjetsko, upamti moje rijeci.
hoće,hoće kad na vrbi zasvrbi...

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 19 nov 2009, 16:36

Steve Urkel je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:
antipolitika2 je napisao/la:Jbg,niste ni vi nista bolji,sreca nije mazila vatrene,Hrvatska s vise bodova u skupini 3. a Bih s manje 2.?!
Sreca pa Turska nije bila na nivou,no neka i vi se veselite jos par dana ,zasluzili ste,sve te godine bez ponosa i veselja,meni je osobno drago,samo ne shvacam neke likove tipa zbog hrvatskih navijaca dabogda nigdje ne otisli itd,primitivizam! :D
Jesi to ljubomoran. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: BiH ce na Svjetsko, upamti moje rijeci.
hoće,hoće kad na vrbi zasvrbi...
nemoj da provociras, pripazi malo jer si na BH forumu a ne na hrvatskom....

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 19 nov 2009, 17:27

ŠB_Fidelis je napisao/la:slika

Drama.
koji papanluk
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 nov 2009, 23:51

Kao sto vec rekoh, covjek se ''preracunao'', doduse vjerojatno i namjerno, jasna stvar.

I dalje stoji vecina napisanog, ili bar ono sto ja rekoh. Kad ostali iz regije budu imali toliko nastupa, a Hrvatska ih ima najvise, i uostalom budu treci na svijetu, a Hrvatska je bila treca na svijetu, e onda mogu nesto prigovoriti hrvatskoj reprezentativnoj vrsti. ;)
Mani se momak moj ''sigurnosti'' i predvidjanja sta bi bilo. Ovo gore su jedine sigurnosti i cinjenice. A bio sam i ja ''siguran'' da Hrvatska u ovoj skupini ide na SP, pa i BiH, pa ne ode na kraju, pa eto, ne mogu to bas uzeti kao argument za ''ma siguran sam da bi se kvalificirala''. Malo realnosti u tom segmentu ne bi ni tebi skodilo. ;)

A sto se same teme tice, kad je vec pauza od seniorske reprezentacije koja ce ponovno biti nositelj u slijedecem ciklusu kvalifikacija, igra bar mlada reprezentacija :

U sastavu Kelava - Vida, Lovren, Maloča, Jozinović - Badelj, Jajalo (od 60. Ljubičić) - Oremuš, Rakitić, Perišić (od 73. Školnik) - Kalinić (od 89. Barbarić) pobijedjena je i neugodna Slovacka u gostima, Kalinic i Vida za vrijednu 2:1 pobjedu.
...Život za Široki...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 20 nov 2009, 21:42

cikcanga je napisao/la:Cestitam na pobjedi protiv Lihtenstajna.

Naravno, znati i vi sami da igracki niste jaci od njih, ali imate solidan mentalitet pa mislite da ste dobri.
To je pohvalno, ali isto tako ne umanjuje cinjenicu da ste igracki dosta losi!

udri maksime

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 20 nov 2009, 23:04

Mozel' neko dobiti ban jer je glup?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 20 nov 2009, 23:11

Zao mi Hrvata sto nisu otisli na SP ali jbg...
Bice bolje ;)
A C A B !

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 nov 2009, 02:00

Bit ce za iduce EP valjda.

Europska nogometna federacija (Uefa) objavila je u četvrtak konačnu ljestvicu reprezentacija prema koeficijentu koji se računa na temelju nekoliko posljednjih velikih natjecanja i kvalifikacijskih ciklusa za njih.

Točnije, s 20 posto vrijednosti u konačni su zbroj uzeti rezultati kvalifikacija i Svjetskog prvenstva 2006., 40 posto su nosile kvalifikacije i Europsko prvenstvo 2008., a isti je postotak otpao i na posljednji kvalifikacijski ciklus, ovaj netom završeni za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici 2010.

Hrvatska je prema takvoj kalkulaciji zauzela šesto mjesto, ponajviše zahvaljujući dobrom nastupu na lanjskom Euru u Austriji i Švicarskoj. To znači da će Bilićevi izabranici biti u najjačem bubnju ždrijeba 7. veljače iduće godine u Varšavi.

Poljska i Ukrajina su kao domaćini izborili izravan plasman, a preostale reprezentacije (51) bit će raspoređene u šest skupina s po šest momčadi i tri skupine s po pet momčadi. Prema renkingu su najbolji branitelji naslova europskih prvaka, Španjolci.

Hrvatska pala dva mjesta

Hrvatska je jedina momčad iz kruga deset najboljih na ljestvici Međunarodne nogometne organizacije koja se nije uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo iduće godine, no sada je već prilično stišću reprezentacije iza desetog mjesta, pa tako Kamerun, Grčka ili, pak, Rusija zaostaju za manje od pedeset bodova.

Dogodila se promjena i na samom vrhu. Od srpnja je prva reprezentacija bio Brazil, no studeni je promijenio izgled na samom vrhu. Vodeća je sada Španjolska koja ima trideset bodova plusa u odnosu na momčad Carlosa Dunge. Španjolska i Brazil su, pak, prilično odmakli svim konkurentima, tako tako najbliži pratitelj Nizozemska za njima zaostaje više od 300 bodova.

Najveći je pomak među deset najboljih napravio Portugal koji je sa 10. skočio na peto mjesto, dok su osim Hrvatske dva koraka unatrag napravili Argentina i Engleska.

Od ostalih pomaka izdvojimo skok Nigerije sa 32. na 22 mjesto, Slovenije sa 49. na 33., dok je Bosna i Hercegovina pala za devet mjesta, te je trenutačno izvan kruga pedeset najboljih (51. mjesto).

Ljestvica FIFA-e (studeni):

1. Španjolska 1622 (+1)
2. Brazil 1592 (-1)
3. Nizozemska 1279 (0)
4. Italija 1215 (0)
5. Portugal 1181 (+5)
6. Njemačka 1170 (-1)
7. Francuska 1122 (+2)
8. Argentina 1085 (-2)
9. Engleska 1063 (-2)
10. Hrvatska 1050 (-2)
11. Kamerun 1035 (+3)
12. Grčka 1028 (+4)
13. Rusija 1019 (-1)
14. SAD 980 (-3)
15. Meksiko 931 (+3).
16. Obala Bjelokosti 927 (+3)
17. Čile 926 (0)
18. Švicarska 924 (-5)
19. Urugvaj 901 (+6)
20. Srbija 900 (0)
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.