pa šta ima veze što igra o poljskoj...dobro mu,dobro placen (10 puta placeniji nego kod nas u BiH),momak igra i zabija i asistira...šta mu fali tamo...najbolji strani igrac poljske...pa prodat ce se jednog dana,Bože zdravlja momku.harishp je napisao/la:Pogresno razmisljanje.Naveo sam primjer Stilica i Pjanica jer je raja pocela da usporedzuje njih dvojicu.
A niko nije prokontao jacinu lige ili kluba.Uvijek je bilo lakse biti hadzija u mahali nego u seheru![]()
Pljuvanje ili pisanje po igracu je nesto drugo i razlika drasticna i u onim navodima nema pojma o tome ali realnosti mora biti.
Pa meni bi prvom bilo najdraze da Stila makar zavrsi i u tom Kelnu i odigra 80% kao u Lechu.
Ja cu prvi likovati i bit ce mi drago ali sad zasad tu je gdje.
Ne treba gledati gdje igra i u kojem klubu,vec KAKO igra i ŠTA MOŽE DATI ZA SELEKCIJU...to mi je najbitnije...da igra u Realu a da ne igra kako treba za državni dres je bih ga prvog pljuvao (kao što sam Hasan pljuvao nekad).
Može i u Barceloni završiti što se mene tice,ali to je njegova nafaka i njegova zarada,s tim mi nemamo ništa...bitno je ono što daje u dresu selekcije,ostalo me ne zanima.