EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Begić jednom izdajica, uvijek izdajica. Pustite šuplju šta mu je Sloveniaj omogućila, blabla. Seljačina hinjska.
Oprostite ako se već pisalo o ovome,ja nisam u toku nego interesuje me je li u planu da na Eurobasketu igra Edin Bavčić?
''Neka me mrze samo da me se boje''
Na sirem spisku je uglavnom
ostaje da se vidi kako ce se rasplesti situacija s ovim neodlucnim..
ostaje da se vidi kako ce se rasplesti situacija s ovim neodlucnim..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Bavćić je na spisku ali nevjerujem da ce bit na Eurobasketu ako Savović odluci za nas igratcipiripi je napisao/la:Oprostite ako se već pisalo o ovome,ja nisam u toku nego interesuje me je li u planu da na Eurobasketu igra Edin Bavčić?
Ja se nadam da nece igrati za nas i ako Savovic odbije.
SI AMO CONte!!!
ja se nadam da ce tebi neki Hodza pomoci uskoro!! Bavke je legenda!Mitar je napisao/la:Ja se nadam da nece igrati za nas i ako Savovic odbije.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
vrebac86 je napisao/la:ja se nadam da ce tebi neki Hodza pomoci uskoro!! Bavke je legenda!Mitar je napisao/la:Ja se nadam da nece igrati za nas i ako Savovic odbije.

i jos jedan koji zasniva misljenje za bavcica povrsno
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
24 igrac je branislav ratkovica ili branko cvjetkovic
prije ovaj drugi.
Zar takvog igraca da se krije kao zmija noge ... Ajd dobro ...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja samo znam za Branka Cvetkovica,ako se misli na nekadasnjeg igraca Zvezde...Kakav Cvjetkovic?ovisnik je napisao/la:24 igrac je branislav ratkovica ili branko cvjetkovic

Pratim kosarku onako povrsno zato i nemojte zamjeriti ako nesto pogresno napisem, al mislim da je ovaj spisak igraca najbolje cime u ovom trenutku raspolazemo. A takodje mislim da bi taj 24. igrac mogao biti Capin iz Radnickog.
vendeta87 je napisao/la:Pratim kosarku onako povrsno zato i nemojte zamjeriti ako nesto pogresno napisem, al mislim da je ovaj spisak igraca najbolje cime u ovom trenutku raspolazemo. A takodje mislim da bi taj 24. igrac mogao biti Capin iz Radnickog.
teško,igrao je za sloveniju
ako je istina da su Macvan, Erceg, Perovic, Markovic i Savanovic otkazali nastup na eurobasketu, onda je vise nego ocigledno za koga ce Savovic nastupiti...ali opet bez Savana, Macvana, Ercega i rezervnog playa Markovica Srbija ce biti znatno oslabljena..
A bit ce da je zbog toga bio "neodlucan"
bez Macvana,Ercega i mozda cak i Savanovica ?
bit ce im nominalno visko krilo
bez Macvana,Ercega i mozda cak i Savanovica ?
bit ce im nominalno visko krilo
NEZALAGANJE je napisao/la:Ja samo znam za Branka Cvetkovica,ako se misli na nekadasnjeg igraca Zvezde...Kakav Cvjetkovic?ovisnik je napisao/la:24 igrac je branislav ratkovica ili branko cvjetkovic
2009 igrao za fmp

edo07 je napisao/la:ako je istina da su Macvan, Erceg, Perovic, Markovic i Savanovic otkazali nastup na eurobasketu, onda je vise nego ocigledno za koga ce Savovic nastupiti...ali opet bez Savana, Macvana, Ercega i rezervnog playa Markovica Srbija ce biti znatno oslabljena..
otkud ti to da su ovi otkazali nastup?
EP: Dudi otkazala četvorica, Savanović možda
Mondo
Selektoru Srbije otkazali nastup na EP u Sloveniji Mačvan, Erceg, Perović i Marković, dok je krilni centar Efesa zatražio vreme da razmisli da li će igrati za "orlove" ovog leta.
Dušan Ivković već nedeljama obavlja pripreme za Evropsko prvenstvo u Sloveniji. Selektor Srbije u komunikaciji je sa svim potencijalnim reprezentativcima, ali sudeći prema pisanju grčkih novinara, susreo se sa problemima pred konačno "krojenje" spiska za Eurobasket.
Kako prenosi portal "Eurohoops" Ivkoviću su nastup u nacionalnom timu otkazali Milan Mačvan, član Galatasaraja, Kosta Perović (Unikaha), Stefan Marković (Valensija), kao i igrač CSKA Zoran Erceg.
Ipak, ostali reprezentativci iz redova Moskovljana, kapiten Nenad Krstić i Miloš Teodosić, kao i igrač Kahe Laboral Nemanja Bjelica potvrdili su selektoru Srbije da će ovog leta nastupati u Sloveniji.
A i mi ga cekamo ko da je Jordan. Jarane mi ko da se takmicimo u Kupu mahala pa cekamo neke igrace. Mi u ekipi imamo jednog Teletovica i sad neki 6-7 igrac jedne CZ se ceka i moli prakticno.

- Papastathopoulos
- Kontakt:
molimo ga prijatelju zato sto on posjeduje nesto sto nasa repka nema, al bukvalno nema nikako, a to je skok..a zna i tricu ubosti..amko27 je napisao/la:A i mi ga cekamo ko da je Jordan. Jarane mi ko da se takmicimo u Kupu mahala pa cekamo neke igrace. Mi u ekipi imamo jednog Teletovica i sad neki 6-7 igrac jedne CZ se ceka i moli prakticno.![]()
![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.