Kad ste već kod tih ekskurzija na um pade mi scena jedna. Ja mislim da mi razrednica nikad halalit neće.

Tek došli u Barcelonu, i sad navečer izlazak i idemo na neki flamenko i tu se djeli sangrija(neko špansko vino, mješavina svega) đabaka. Ali to nije mali prostor, nego ogromna dvorana. Sad tu došle i ostale ekskurzije, te neki politicari u posebnoj loži. I sjeli mi, tamo vamo. Donose sangrije u bokalima, i kad popiješ bokal samo digneš ga u zrak i odmah ti donose drugi bokal.
(slika jedna) Meni se nešto osladilo piće, i samo daj daj sipaj. I počeo taj flamenko, oni tamo nešto plešu. Meni ništa jasno nije, naloko se bio. Kad odjednom stade muzika, i zasvira Plavi Orkestar - Bolje biti pijan nego star. Mene prenijelo, drago mi što čujem domacu muziku još pod alkoholom. I završi to sve. Hajmo sad kući. Ja glave dignut ne mogu. Dođe razrednica do mene, pita me šta mi je. Ja ni pet ni šest povratim odmah pored nje. Kako god ona govori jesam li dobro, ja povracam.

Žena se samo sklonu i ode. A meni da je živu glavu izvuć. Od našeg stola pa do prvog wc ja sam sve putem išao i povracao gdje sam god zastao. Što je najgore to puno ljudi, svi gledaju. A nije mi bio tad neki crnjak, nije me niko znao od mojih ali eto opet.

Jarani me u wc nekako odnijeli da se umijem ali djaba. Sangrija me dotukla nisam mogao hodat. Ne sjećam se kad sam se u životu tako naloko. I poslije toga bio neki afterparty u diskoteci, meni nisu dali ić', ostavili me u hotelu da spavam hahaha. Ujutro mi jaran prica kako je razrednica klela me kad sam povraco. Kaže kad god si povratio ona govori "dabogda crk'o".

i oborila me bila na polugodištu u četvrtom srednje.