Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

bavarian_bk
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la bavarian_bk » 12 nov 2012, 00:33

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ekskurzije su nešto najjače što postoji . Kod mene je u busu bilo , putovali mi i vozač katastrofa vozio , ulazi u krivinu 100 , mi ko krompiri letamo po busu . I pričam ja sa ovim jaranom jednim , a nisam primjetio da mi je razrednik tu :
- " Je*** im mater i vozaču i profesorima , gdje me dignu na ovo sranje ikako ! "
A on ono da ne bude ofiran :
- " Ma dobro , nije to do profesora . "
-" Šta nije , onog našeg ćoru( razrednik nam cvike nosi ) je*** u oči ćorave , je l' mogo naći gori bus od ovog ? "

I onda ugledam njega . Joj poslije izvlakuše , i dan danas me sramota ga pogledati u oči , iako smo izgladili to , ja se pravdo da mi je bilo došlo slabo , povrać'o i te stvari :lol: :lol:

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 12 nov 2012, 00:58

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma bilo je i polugodišta kada smo se trkali ko će imati više kečeva i neopravdanih. :lol:
A ja kontao da smo ja i jos 2 jarana jedini nenormalni pa se u tome trkamo, al eto dobro je hajd :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 12 nov 2012, 01:05

Kad ste već kod tih ekskurzija na um pade mi scena jedna. Ja mislim da mi razrednica nikad halalit neće. :mrgreen: Tek došli u Barcelonu, i sad navečer izlazak i idemo na neki flamenko i tu se djeli sangrija(neko špansko vino, mješavina svega) đabaka. Ali to nije mali prostor, nego ogromna dvorana. Sad tu došle i ostale ekskurzije, te neki politicari u posebnoj loži. I sjeli mi, tamo vamo. Donose sangrije u bokalima, i kad popiješ bokal samo digneš ga u zrak i odmah ti donose drugi bokal. (slika jedna) Meni se nešto osladilo piće, i samo daj daj sipaj. I počeo taj flamenko, oni tamo nešto plešu. Meni ništa jasno nije, naloko se bio. Kad odjednom stade muzika, i zasvira Plavi Orkestar - Bolje biti pijan nego star. Mene prenijelo, drago mi što čujem domacu muziku još pod alkoholom. I završi to sve. Hajmo sad kući. Ja glave dignut ne mogu. Dođe razrednica do mene, pita me šta mi je. Ja ni pet ni šest povratim odmah pored nje. Kako god ona govori jesam li dobro, ja povracam. :lol: :lol: Žena se samo sklonu i ode. A meni da je živu glavu izvuć. Od našeg stola pa do prvog wc ja sam sve putem išao i povracao gdje sam god zastao. Što je najgore to puno ljudi, svi gledaju. A nije mi bio tad neki crnjak, nije me niko znao od mojih ali eto opet. :mrgreen: Jarani me u wc nekako odnijeli da se umijem ali djaba. Sangrija me dotukla nisam mogao hodat. Ne sjećam se kad sam se u životu tako naloko. I poslije toga bio neki afterparty u diskoteci, meni nisu dali ić', ostavili me u hotelu da spavam hahaha. Ujutro mi jaran prica kako je razrednica klela me kad sam povraco. Kaže kad god si povratio ona govori "dabogda crk'o". :mrgreen: i oborila me bila na polugodištu u četvrtom srednje. :mrgreen: :mrgreen:

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 12 nov 2012, 01:12

''dabogda crko'' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 nov 2012, 01:12

SPY je napisao/la:Kad ste već kod tih ekskurzija na um pade mi scena jedna. Ja mislim da mi razrednica nikad halalit neće. :mrgreen: Tek došli u Barcelonu, i sad navečer izlazak i idemo na neki flamenko i tu se djeli sangrija(neko špansko vino, mješavina svega) đabaka. Ali to nije mali prostor, nego ogromna dvorana. Sad tu došle i ostale ekskurzije, te neki politicari u posebnoj loži. I sjeli mi, tamo vamo. Donose sangrije u bokalima, i kad popiješ bokal samo digneš ga u zrak i odmah ti donose drugi bokal. (slika jedna) Meni se nešto osladilo piće, i samo daj daj sipaj. I počeo taj flamenko, oni tamo nešto plešu. Meni ništa jasno nije, naloko se bio. Kad odjednom stade muzika, i zasvira Plavi Orkestar - Bolje biti pijan nego star. Mene prenijelo, drago mi što čujem domacu muziku još pod alkoholom. I završi to sve. Hajmo sad kući. Ja glave dignut ne mogu. Dođe razrednica do mene, pita me šta mi je. Ja ni pet ni šest povratim odmah pored nje. Kako god ona govori jesam li dobro, ja povracam. :lol: :lol: Žena se samo sklonu i ode. A meni da je živu glavu izvuć. Od našeg stola pa do prvog wc ja sam sve putem išao i povracao gdje sam god zastao. Što je najgore to puno ljudi, svi gledaju. A nije mi bio tad neki crnjak, nije me niko znao od mojih ali eto opet. :mrgreen: Jarani me u wc nekako odnijeli da se umijem ali djaba. Sangrija me dotukla nisam mogao hodat. Ne sjećam se kad sam se u životu tako naloko. I poslije toga bio neki afterparty u diskoteci, meni nisu dali ić', ostavili me u hotelu da spavam hahaha. Ujutro mi jaran prica kako je razrednica klela me kad sam povraco. Kaže kad god si povratio ona govori "dabogda crk'o". :mrgreen: i oborila me bila na polugodištu u četvrtom srednje. :mrgreen: :mrgreen:
Dobra :lol: :lol:
A znam taj flamenko, dosadno brate pravo, da nije bilo te sangrije džaba, upuco bi se :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 nov 2012, 01:24

vendeta1921 je napisao/la:Meni stara prnula na roditeljskom vjerujte nema vece ofiraze :( :(
Listam ove ofiraze, pa naleti na ovu.
Hahahahahahahahahhaha :lol:

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 12 nov 2012, 01:28

ceze je napisao/la:
vendeta1921 je napisao/la:Meni stara prnula na roditeljskom vjerujte nema vece ofiraze :( :(
Listam ove ofiraze, pa naleti na ovu.
Hahahahahahahahahhaha :lol:
Ovo je najjači post na forumu definitivno. :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 nov 2012, 01:31

Kad smo vec kod povracanja, sjecam se ja bio cetvrti razred (osnovne), i isao na one hajatovce, ono lafo kao publika jednoj trebi iz naseg razreda. I tako mi u busu, a meniii muka, a bio klinac glupi zaboravio kesu trazit. I stigli mi taman u Sarajevo, stade bus, kad iz mene krenu sve, too siba, potrcim ja ka izlazu, nekako prekrio rukama usta lafo kao da zaustavim, al dzaba. Ispovracam i **** iz sebe taman pred soferom onde. Ono sve komadici sudzuke i gljiva se vide, stara napravila nekakvu picu svoju. Meni neugodno jbt, jos se ispovraco po jakni sto je najgore. I kasnije u studiju onakav smrdljiv morao sjedit taman pored trebe koju sam vec par mjeseci pokusavao osvojit. Sofer kad sam povratio zacrvenio se lik od muke, mislim da mu je malo fallilo bilo da izreda sve bogove od Bude do Barbareza. Jos ga zarobio svojom povracotinom, nije mogao nikako zaobic ili preskocit. :lol:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 12 nov 2012, 01:32

:lol: kad god procitam ovaj post oplacem.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 12 nov 2012, 11:46

Aj bolesne teme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imao da ucim za danas geografiju pita me, i sinoc kontam ucicu i slucajno naletim na ovu temu i reko necu uciti odoh citati od pocetka do kraja sve, i sinoc poceo sad zavrsio evo, nista naucio nisam, koga ****, nece biti ni prvi a ni posljednji kec, hvala Bogu :mrgreen:

Inace, evo neki dan se desilo, profa Historije (Smajo, Druga gimnazija, znace ko ja isao ovdje u skolu) dosao nadrkan nesto na cas, i nista lik suti prvih 20-tak minuta casa i odjednom otvori dnevnik i krenu 'odzada' da proziva. Na zadnjem listu bila dva lika samo, i sad ovaj jedan bio los taj dan cijeli, bolestan, haos, vamo tamo, i hop nista ne zna i keca mu spuca, a ovaj drugi ono normala lik, zaboli ga za sve, dok je ovaj bolesni govorio da nema blage, da je loš cijeli dan, ovaj nabavio od profe broj i napisao mu poruku 'Sto dade Viti keca, Bog sve vidi' :lol: :lol: :lol:

2 minute poslije toga, gleda profa u mobitel i ne vjeruje sta vidi. Desilo se da sam ja tad nekad trebi pisao poruku na telefon, konto frajer ja mu poslao poruku i istjero me s casa, i dzaba dobio neopravdan :roll:
Arsene Wenger

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 12 nov 2012, 11:55

jesi li najveći nered u razredu?

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 12 nov 2012, 12:02

vedofeelgood je napisao/la:Aj bolesne teme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imao da ucim za danas geografiju pita me, i sinoc kontam ucicu i slucajno naletim na ovu temu i reko necu uciti odoh citati od pocetka do kraja sve, i sinoc poceo sad zavrsio evo, nista naucio nisam, koga ****, nece biti ni prvi a ni posljednji kec, hvala Bogu :mrgreen:

Inace, evo neki dan se desilo, profa Historije (Smajo, Druga gimnazija, znace ko ja isao ovdje u skolu) dosao nadrkan nesto na cas, i nista lik suti prvih 20-tak minuta casa i odjednom otvori dnevnik i krenu 'odzada' da proziva. Na zadnjem listu bila dva lika samo, i sad ovaj jedan bio los taj dan cijeli, bolestan, haos, vamo tamo, i hop nista ne zna i keca mu spuca, a ovaj drugi ono normala lik, zaboli ga za sve, dok je ovaj bolesni govorio da nema blage, da je loš cijeli dan, ovaj nabavio od profe broj i napisao mu poruku 'Sto dade Viti keca, Bog sve vidi' :lol: :lol: :lol:

2 minute poslije toga, gleda profa u mobitel i ne vjeruje sta vidi. Desilo se da sam ja tad nekad trebi pisao poruku na telefon, konto frajer ja mu poslao poruku i istjero me s casa, i dzaba dobio neopravdan :roll:
Znam Smaju, bio meni razrednik u Grafičkoj...kada bih pisao sve njegove provale ne bi završio do sutra :lol: .
FK Željezničar
Chelsea FC

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 12 nov 2012, 12:05

@dijalog Ni krivog ni duznog me istjerao, neopravdani popusio dzaba, mogao sam ga iskoristiti kad mi fakat zagusti negdje, a ovako :roll: Ako nista, onaj sto mu je poslao poruku dobio je keca pa eto, pravda zadovoljena donekle :mrgreen:

@kenan ma nije dobar frajer sekunde, kaze kad vam ga Smajkan zakuca sad :mrgreen:
Arsene Wenger

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 12 nov 2012, 12:15

Ja nemam nikakve price sa ekskurzije jer mi nikada nisu dali da idem :D Bio sam jednom na maturskoj i meni dala profesorica karte da podijelim ostalima al samo sam ja usao, jer niko drugi nije dobio kartu :D naravo jer sam bio pijan :lol:
Republika Zenica

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 nov 2012, 12:18

dubioza je napisao/la:Ja nemam nikakve price sa ekskurzije jer mi nikada nisu dali da idem :D Bio sam jednom na maturskoj i meni dala profesorica karte da podijelim ostalima al samo sam ja usao, jer niko drugi nije dobio kartu :D naravo jer sam bio pijan :lol:
:lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 nov 2012, 16:25

vedofeelgood je napisao/la:Aj bolesne teme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Koji si razred :lol: Meni jaranica često priča Smajine provale njoj predaje :lol: Meni Žara :D Imam 5 kod nje prekuc'o :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 12 nov 2012, 16:42

Dzaba sve u skoli su najjace ofiraze :lol:

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 12 nov 2012, 16:44

@LBJMVP dobio si u PP ;)

Onom stara prnula na roditeljskom, u mene se jaran u 8. razredu usro nasred casa :mrgreen:
Arsene Wenger

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 12 nov 2012, 16:48

vedofeelgood je napisao/la:@LBJMVP dobio si u PP ;)

Onom stara prnula na roditeljskom, u mene se jaran u 8. razredu usro nasred casa :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 12 nov 2012, 16:58

nekad davno 2000 godine imao sam maturu i nafurali mene ovi stariji kao nista si ako te ne iznesu iz hotela jer kad ces ako neces tad gotova skola bla bla.
I tako nafuran dodjem navece u taj hotel sve kultura odijela kravate i tak to :D i ja pravac za sank reko de mi duplu votku i pocnem stojeci naslonjen na sank da pijem ali nakon 2-3 duple uzmem stolicu i sjednem. :D
Posto sam dobro popio i posto me dobrano uhvatilo krenem da ustanem da uzmem mikrofon od pjevaljke da pjevam :lol: kao toboze ja cu to bolje od nje ali sprijece me jarani i izvedu me vani na zrak kao da dodjem sebi ali u tom je kuci krenula profesorica engleskog i ja kao mangup stanem na vrata i nako pijanskom pricom reko nema kuci mrs u rikverc :mrgreen: ( inace ta profesorica mi je predavala i u osnovnoj skoli engleski pau srednjoj pa sad predaje engleski i tamo gdje radim ).
Nekako mene savladaju i ode ta profesorica kuci mi udjemo i posto mi je djevojka bila iz razreda tada ona pocela oko mene kao nemoj vise piti vidi kakav si a posto sam bio okrenut njoj ledjima mahinalno mahnem rukom i udarim je po licu :roll: i jbg ispade ja krivac prekida mature oko pola 2 :lol:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: L-Train, MaroonBjelave i 6 gostiju.