NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Rosas7
Kontakt:

Re: N.K Jedinstvo Bihac- SN96

Post Postao/la Rosas7 » 10 maj 2011, 13:11

Bihac-City-Boy je napisao/la:Kako u našoj divnoj zemlji sve ide po nacionalnoj osnovi, tako je i u nogometu, nažalost ... Ove godine mora ući klub s hrvatsim predznakom, tako da je sve gotovo.. Moraju tri hrvatska kluba biti u Premijer ligi ... :(((
prvaci 1lige fedweracije

2009/2010. NK "Buducnost", Banovici
2008/2009. NK "Olimpik", Sarajevo
2007/2008. FK "Zvijezda", Gradacac
2006/2007. NK "Travnik", Travnik
2005/2006. FK "Velez", Mostar
2004/2005. NK "Jedinstvo", Bihac
2003/2004. NK "Buducnost", Banovici
2002/2003. NK "Travnik", Travnik
2001/2002. NK "Buducnost", Banovici

nijednom nije hrvat uso,i vama je to sad nacionalni predznak daj molim te
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 10 maj 2011, 13:18

ŠB.TRN je napisao/la:
Bihac-City-Boy je napisao/la:Kako u našoj divnoj zemlji sve ide po nacionalnoj osnovi, tako je i u nogometu, nažalost ... Ove godine mora ući klub s hrvatsim predznakom, tako da je sve gotovo.. Moraju tri hrvatska kluba biti u Premijer ligi ... :(((
Kakva su djeca na ovom forumu to je cudo jedno.Pa Hrvatski klub nikada,znaci nikada nije iz prve lige federacije usao u Premijer ligu.I sad kad konacno,i ako uđe vi odmah govorite ulaze po nacionalnoj osnovi.Pa jedno vas selo ostavilo iz sebe,ispleskajte sami sebe,trutovi!!! ;) ;) ;)
Nemoj vrijedjati,moze se normalno diskutovati. ;)
@Bihac-City-Boy Mislim da nisi upravu,GOSK igra dobro od pocetka sezone i zasluzili su PL,iako bih ja iskreno volio da vi udjete.To se nikad nije gledalo u ovoj ligi da ulaze timovi po nacionalnoj osnovi,do sad su ulazili samo 'timovi sa muslimanskim predznakom'.Znaci da to pada u vodu,krivca za vas ne ulazak mozete traziti samo u vasoj upravi.
@rosas7 Mi smo izgleda rekorderi po broju ulazaka. :lol:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 maj 2011, 13:23

buducnost dominira 1 ligom fbih,uvijek :D :D :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 10 maj 2011, 13:28

Rosas7 je napisao/la:buducnost dominira 1 ligom fbih,uvijek :D :D :D
Jbg tako ti je to.Sad dok dodje na nas red,mozda opet za 5 godina... :D Imaju tu Jedinstvo,Rudar,Iskra mislim da je slijedece sezone neko od njih na redu,pa onda nekad mi,ako ispadnemo. :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 maj 2011, 13:30

neutralan__ je napisao/la:
Jbg tako ti je to.Sad dok dodje na nas red,mozda opet za 5 godina... :D Imaju tu Jedinstvo,Rudar,Iskra mislim da je slijedece sezone neko od njih na redu,pa onda nekad mi,ako ispadnemo. :D
ma vi opet ulazite odmah,ne sumnjam ja

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 10 maj 2011, 13:30

Ma kakav nacionalni kljuc, nigdje veze. Toga ima sigurno u premijer ligi kada je u pitanju borba za opstanak, a sto se tice 1 lige Federacije sumnjam. Da klubovi bolje stoje financijski i da ulaze barem 2 ili 3 kluba onda bi tu bili svasta, gore nego u PL.
MENI MOJE, A VAMA VASE

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 10 maj 2011, 14:02

Rosas7 je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:
ma vi opet ulazite odmah,ne sumnjam ja
Mozda i ne ispadnemo. ;) :D Ako ispadnemo tesko cemo ponovo uci.
@ F.G.R. HARMANI Slazem se sa tobom.

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 10 maj 2011, 14:09

ŠB.TRN imas dugacak jezik .. sta drugo reci nego cyber hooligan :)
.. GOSK igra dobro ,to je neosporivo ali eto vidjecete i shvaticete sta sam mislio s onim sto sam napisao.. mislite da grijesim ?? ocito tako mislite ali eto vidjecete ..
to se vec odavno spominje znaci da treba da bude treci Hrvatski klub u Premijer Ligi..
nazalost nama Biscanima to ce se desiti bas ove sezone ali eto sta je tu je !
sretno im bilo u Premijer Ligi :)
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~

http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 10 maj 2011, 14:13

,, Gabela ,,
Gabela je mjesto u općini Čapljina, u Hercegovini. Nalazi se na obali Neretve uz samu granicu s Hrvatskom. Po posljednjem službenom popisu stanovništva iz 1991. godine, naseljeno mjesto Gabela imalo je 2.440 stanovnika.

,,Bihać ,,
Bihać je grad i središte istoimene općine u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine, te glavni grad Unsko-sanskog kantona.Broj stanovnika na dan 30. juni 2007. godine iznosio je 61.035. Sam grad ima 39.195 stanovnika.

Jedna stvar kod koje se slazem s onim idiotom sto stalno vrijeđa i dokazuje da je ortodoksni seljak je to da nas je zaista selo ostavilo iza sebe .. ŽALOSNO JE SVE OVO ! ..
Za Gabelu se nikad prije nije culo a sad ce da imaju Premijer Ligaša! ;)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 maj 2011, 14:23

Čuj huligan,nakon sto sam napisao da si(ste) trut(ovi).Za huligana je potrebno puno vise,i nije mi cilj to biti.Po tebi,mislim na osobu sto govori da u ligi federacije sve ide prema nacionalnom kljucu i da ste tako ulazi u premijer ligu(mozda i je,samo sto svi Bosnjacki klubovi trebaju upasti) Jedinstvo zasluzuje da uđe u Premijer ligu samo zato sto ima vise stanovnika nego Gabela.Pa treba li ista vise pisati i diskutirati s takvim tipovima.Nisu to ni tipšovi,to su mala djeca!!! :D

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 maj 2011, 14:49

Bihac-City-Boy je napisao/la:ma ej necu da se raspravljam s idiotima kao sto si ti ..
ono sto sam ja napisao je istina a ti je prihvati ili ne ! kako god **** i ne prozivaj mene ili bilo kog drugog iz Bihaca trutovima jer ovakvi kao sto sam ja iz Bihaca su ti se mame n.... ;) kad smo bili u Premijer Ligi a docemo kad tad nazad pa ako treba za 10 godina vraticemo se i zbog takvih idiota kao sto si ti sto pisu na forumima kad dodjete u Bihac razvalicemo vas ko kante tj. ako budete smjeli doci vi Skripari :)
Hahah posta,jesi mocan.Trut samo zuji,on ne ujeda niti ima tu sposobnost za razliku od pcele.Znaci,isti kao vi,puno zuje al ne ujedaju!!! :D :D :D

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 10 maj 2011, 14:52

hehe to bih se moglo reci za vas ;)

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 10 maj 2011, 15:16

sila nebeska izgubi u ovim fujj raspravama...bit ce jedinstvo klub kad biscani shvate da se preko jedinstva nemogu da bogate
VOLIM BAYERN

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 10 maj 2011, 15:28

isakovich je napisao/la:sila nebeska izgubi u ovim fujj raspravama...bit ce jedinstvo klub kad biscani shvate da se preko jedinstva nemogu da bogate
ne diraj Silu molim te lijepo ;)
aa tu si upravu kad si rekao da ce Jedinstvo biti klub kad Biscani shvate da se preko Jedinstva nemogu bogatiti

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 10 maj 2011, 15:31

aa da me ne bih neko pogresno shvatio.. s tim sto sam rekao mislim opcenito na Biscane koji su u Upravi Kluba na celu sa Edinom Mulicem ;)

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 10 maj 2011, 23:34

http://www.****/vijesti/203.html

FREDI CLEMENT NOVI IGRAC NK JEDINSTVA,, NASTUPA PROTIV SASK-a U SUBOTU !!

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 12 maj 2011, 21:50

@Bihac-City-Boy

Nemoj uzimati moje komentare s Jedinstvovog foruma i ovdje kopirati u svoje ime. Valjda imaš toliko godina da možeš nešto svoje napisati. Ako koga, zanima situaciju oko Nogometnog kluba Jedinstvo Bihać, neka se meni obrati. Ovo jest forum, ali nemojte pisati gluposti i sramotiti NK Jedinstvo i Silu nebesku.

Aljo Bobić

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 maj 2011, 22:12

TehnickiDirektor je napisao/la:@Bihac-City-Boy

Nemoj uzimati moje komentare s Jedinstvovog foruma i ovdje kopirati u svoje ime. Valjda imaš toliko godina da možeš nešto svoje napisati. Ako koga, zanima situaciju oko Nogometnog kluba Jedinstvo Bihać, neka se meni obrati. Ovo jest forum, ali nemojte pisati gluposti i sramotiti NK Jedinstvo i Silu nebesku.

Aljo Bobić
Ajde nadam se da je dosao netko normalan iz Bihaća!!!Jednom sam post napisao da ce GOSK biti prvi, napad bio sa svih strana,posebno od ovog djeteta sto si mu se ti sada obracao.Ja bih volio da Jedinstvo uđe jer to je ipak neko ime,grad ali pisati gluposti kao ovo djete i ovdje stavljati koliko Gabela ima stanovnika je stvarno smjesno i zalosno!!!

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 12 maj 2011, 22:21

Jedinstvo nema ekipu za Premijer ligu. Hajde što nema ekipu, nemamo ni Upravu. Ali s druge strane, nikad nije bilo lakše ući u Premijer ligu. Ako će ostati ovakva situacija, kakav je sad, ne daj dragi Bože da uđemo. Pa ne bi prešli centra.. Eh, sad su priče po gradu da bi došla nova Uprava, na čelu s Tigrom, iako ja sumnjam u to.

Kako god, za dva dana ćemo znati ko ulazi. GOŠK igra u Konjicu i realno su deset puta bolji i mogu pobjediti, ako im je cilj PL, ali ako izgube, Jedinstvo je 90% novi član "elitnog" društva.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 12 maj 2011, 22:27

TehnickiDirektor je napisao/la:Jedinstvo nema ekipu za Premijer ligu. Hajde što nema ekipu, nemamo ni Upravu. Ali s druge strane, nikad nije bilo lakše ući u Premijer ligu. Ako će ostati ovakva situacija, kakav je sad, ne daj dragi Bože da uđemo. Pa ne bi prešli centra.. Eh, sad su priče po gradu da bi došla nova Uprava, na čelu s Tigrom, iako ja sumnjam u to.

Kako god, za dva dana ćemo znati ko ulazi. GOŠK igra u Konjicu i realno su deset puta bolji i mogu pobjediti, ako im je cilj PL, ali ako izgube, Jedinstvo je 90% novi član "elitnog" društva.
Mozda je i bolje da ne ulazite dok sve stvari ne dodju na svoje mjesto.Evo primjer smo vam mi,usli i na polusezoni smo ispali. :roll: Zbog toga sto nikakva pojacanja nismo doveli,igrala ekipa koja je igrala i u Prvoj ligi FBiH,dakle tako se ne moze,jer je velika razlika izmedju PL i Prve lige.Vjeruj mi da je bolje da ne ulazite ako cete zavrsiti ne slavno kao i mi.
Iako jbg zasluzili ste taj ulazak,dugo se vec mucite po Prvoj ligi,a Bihac,Jedinstvo i Sila Nebeska zasluzuju PL,jer ipak oni nesto znace BH-a fudbalu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Iceplayer, legendarnadruga, Mocvara1991, unavita i 29 gostiju.