Moderator/ica: GracanicaAA
Bitno da znate vi i savezjosip3 je napisao/la:I ti ne znaš bili kakio il piskio
Metalleghe je imao od 100 do 600 gledalaca na utakmicama, s prosjekom 312, po čemu je na petom mjestu u ligi. Zvijezda je najposjećenija sa 458 gledalaca po utakmici.gol-man je napisao/la:Da i ja nešto napišem.moranjak je napisao/la:Još jedan novi Olimpic šta je nogomet bez publike ...reddragon001 je napisao/la:sve je to ok ali jos mnogo mnogo ima da se igra... Mi smo pokazali se kao slabi muljatori, ne znamo ni sudije sebi nastimati dok ste se vi u tome pokazali kao jako iskusni svaka vam cast... Samo objektivno klub koji ima 20 gledalaca ne znam sta ce u premijer ligi kad ce sutra ispasti.
Metalleghe je imao prosjek od oko 400-600 gledala po utakmici. Prvih nekoliko kola je bilo i po 800 (obzirom kako je klub slabo podržan od ljudi u gradu ovo je fina cifra)
Koliki je prosjek ostalih ekipa u ovoj šugavoj ligi? Koliki je prosjek Zvijezde?
Prosjek Premijer lige za ovu sezonu vam je :
Stvarno zanimljivo , nema stakovacic je napisao/la:Zanimljivo je da bi završilo 0:1 da su igrači Bratstva odlučili da ne napadaju sudiju, 0:2 da sudija nije prekinuo igru, a sada će biti 0:3
Ljudino ne seri,penal čist kao suzareddragon001 je napisao/la:imal penala posto je penal? hhahaha jadna ste vi ekipa ...
Trenutno rade na unistavanju i ono malo trave sto je ostaloFoSte95 je napisao/la:Radi li vam se sta na stadionu, kakav je teren?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.