legenda reala je napisao/la:Pa znao sam ja da Mađarska ne može dalje, jednostavno oni ne bi ni u polufinale prošli da nije bilo limitirane Islandske odbrane, šta očekivati od tima kojeg Laslo izrešeta
Nisam gledao danas , ali vjerovatno su Švedi odigrali 5:1 sa Kalmanom na prednjem, koji je stalno vršio pritisak na Lasla koji nije imao šansi, jednostavno dva beka koja se najlakše zaustavljaju su Laslo Nagy i Pascal Hens
Švedi predvođeni Kimom Andersonom koji igra rukomet života(ove sezone) su zaslužili ovu medalju
Kako je Ekberg odigrao ??
Jeli Csazar bio najbolji Mađar i jeli Mocsai opet pogriješio što je sina ostavio na klupi i stavio Lasla prije njega

Potcjenjuješ malo Mađare legendo.
Odigrali su oni itekako dobro ono 1/4 finale,pa 10 sekundi prije kraja Fazekaš brani sedmerac i onda izjednačenje.
Csazar danas jeste bio najbolji,odmah tu je i Putics.Ali Csazar se povrijedio i nije igrao zadnjih 10-15 minuta.
Mogu ti reći da je Mocsai igrao više od Nagya,ali obojica su bili jako loši.Mocsai 1/5 Nagy 0/6
Ekberg nije odigrao ništa posebno ovu utakmicu.Šut 6/11 čak je i sedmerac jedan fulio.
Francuska je zaista večeras bila briljantna.Omeyer je nabio još kompleksa Hrvatima večeras.19 obrana
I to pojedine odbrane zaista sjajne.Uz Karabatića i Dinara u odbrani jednostavno Hrvati nisu imali rješenja.U prvom poluvremenu rješenja su bila uglavnom u krilima i to Horvatu i Štrleku.Niko od Hrvata nije bio na nivou.Ne znam zašto Ivano nije više igrao,na njemu se vidjelo koliko želi pobjedu,momak je fantastičan a zna i podvaliti loptu u ključnom trenutku.Bičanića,Kopljara,Buntića jednostavno neću da komentarišem.
Accambray je u ključnim trenucima dao 3 gola.

Još jednom sam uvidio da je Abalo zaista fenomen.Kako se taj čovjek olako diže,kako je brz,sve je to zapanjujuće.I onaj Barachet je veliki borac.Zaista kada se oproste Dinar,braća Žil te Fernandez imaće Francuzi i dalje potencijala.
Šta očekivati od naredna dva meča ?
Što se tiče meča za bronzu,ja ću naravno navijati za Mađarsku.Rekao sam već da su oni momci,pogotovo golman pridobili moje simpatije.Eh sad,koliko je realno očekivati da Mađari mogu do bronze u to ne bi da ulazim.No izvjesno je da nas čeka neizvjesna utakmica.

Neće Hrvatima biti lako.
Što se tiča finala,očekujem 5+ razlike za Francusku,Švedska je preslaba.
You'll never walk alone.