Cartman je napisao/la:Ma yebo gol razliku, prihvatio bi i 1:0 u obe tekme.
Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Samo da ne bude 1:0 i 0:1.gringobih je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ma yebo gol razliku, prihvatio bi i 1:0 u obe tekme.Nemoj ba po 1-0 neka bude 0-1 i 1-0
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Ovaj Nedimko opasanNedimko je napisao/la:Samo da ne bude 1:0 i 0:1.gringobih je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ma yebo gol razliku, prihvatio bi i 1:0 u obe tekme.Nemoj ba po 1-0 neka bude 0-1 i 1-0
Re: Real Madrid C.F.
Pjanić kad odvede BIH na veliko takmičenje tek tada može u istu rečenicu sa Modrićem,do tada je samo ligaški fudbaler.
❤ si baš. CMOKić
Pa kad se pogledaju rezultati u zadnju godinu i vise pa spisak ne bi me ni to cudiloNedimko je napisao/la:Samo da ne bude 1:0 i 0:1.gringobih je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ma yebo gol razliku, prihvatio bi i 1:0 u obe tekme.Nemoj ba po 1-0 neka bude 0-1 i 1-0
De nam reci svoj spisak i ko bi to igrao u prvih 11Pa kad se pogledaju rezultati u zadnju godinu i vise pa spisak ne bi me ni to cudilo
❤ si baš. CMOKić
Ne mozes tek tako upasti i nesto trazitiSe7en je napisao/la:De nam reci svoj spisak i ko bi to igrao u prvih 11Pa kad se pogledaju rezultati u zadnju godinu i vise pa spisak ne bi me ni to cudilo
Moja idealna ofanzivna...
--------------------------Begovic---------------------------
Vranjes.O-------Spahic------Zukanovic-----Mujdza
Stevanovic----Pjanic--------Salihovic------Lulic
---------------Vedo--------------Dzeko------------------
Idealna Defanzivna...
-------------------------Begovic---------------------------
O.Vranjes---Spahic-----------Zukanovic-----Mujdza
---------------Ljevakovic------Salihovic----------------
Stevanovic-----------Miske/Pjanic----------------------Lulic
-------------------------Dzeko-----------------------------
Klupa:
Visca,Cocalic,Pandza,Mahmutovic,Zahirovic,Buric,Kvesic,Hadzic,I.Hajrovic,Zec,Bicakcic...Itd
A to za te papire (Hadzic,Bicakcic) itd nek pricaju nekom drugom to se moze zavrsiti za 20 dana ako to selektor zeli...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
@gringo, pa koliko pljujes po Susicu covjek bi pomislio da bi tvoja idealna ekipa bila dosta razlicita od njegove, a vidi skoro su pa identicne...
--------------------------------------Begović-------------------------------------
Mujdža----------------Pandža-------------------Spahić------------------Lulić
Stevanović-----------Pjanić......Misimović------Salihović...........Višća
---------------------------------------Ibišević......................................
---------------------------------------Ibišević......................................
Vidi prijatelju,koliko god u slaboj formi bio Dzeko ne ide bez njega prva postava,dzaba..Prvo nema daMu niko to da uradi,drugo on je nasa najveca zvijezda a takve igraju bez obzira na formu u svim repkama,a kamoli u ovoj nasoj,u svjetskim okvirima,maloj reprezentacijiNedimko je napisao/la:--------------------------------------Begović-------------------------------------
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Tvoja idealna ofanzivna i defanzivna
Kontam taj Zukanovic - Terry, Ljevakovic - Xabi Alonso
tako je bila prica i za ovog Vrancica..
pa taj bjezi od lopte
Hadzic,I.Hajrovic, Bicakcic
nista posebno, bolje imamo i sad na klupi..
Uostalom neka izganjaju papire, a ne godinama se provlaci prica kako ocekuju poziv od selektora.

Kontam taj Zukanovic - Terry, Ljevakovic - Xabi Alonso
CocalicKlupa:
Visca,Cocalic,Pandza,Mahmutovic,Zahirovic,Buric,Kvesic,Hadzic,I.Hajrovic,Zec,Bicakcic...Itd
A to za te papire (Hadzic,Bicakcic) itd nek pricaju nekom drugom to se moze zavrsiti za 20 dana ako to selektor zeli..
Hadzic,I.Hajrovic, Bicakcic
Uostalom neka izganjaju papire, a ne godinama se provlaci prica kako ocekuju poziv od selektora.
treba zapeti tih 20dana ali prpa nekome..moze zavrsiti za 20 dana
@gringo, pa koliko pljujes po Susicu covjek bi pomislio da bi tvoja idealna ekipa bila dosta razlicita od njegove, a vidi skoro su pa identicne.
Zadnja izmjena: Se7en, dana/u 28 avg 2012, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
❤ si baš. CMOKić
Ajde da i to cujem da Safet, Usanovic imaju udjela od ovih "menađersko jaranskih" spiskova.nihco je napisao/la:doveo nas je u odvratnu situaciju. covjek je svjestan da ovakav nacin rada ne smije biti nagradjen plasmanom na ep, jer ce to biti model za unistavanje bih fudbala u narednih 20 godina, s druge strane, tesko je navijati protiv svoje drzave.......gringobih je napisao/la:Apsolutno se slazem...nihco je napisao/la:susic je svojim neznanjem, nekarakterom i bezobrazlukom doveo reprezentaciju u stanje u kom je bila u vrijeme pasalica. pola tima su igraci po menadzerskojaranskoj liniji, ko misli da takva reprezentacija moze i treba da se negdje plasira , vara se. treba to zasluziti, a inertnost, glupost bosanaca su daleko od toga. poslije ce biti krivi srbi, hrvati,izrael , masoni,fifa,uefa.......
I opet moram ponoviti da su svi zaboravili ciji selektor igrac i ko ga je doveo...
Pored menadzera i Uske ima dosta udjela u svakom spisku...
Ali od nacije u kojoj "vazovi" igraju kljucnu ulogu u kreiranju nacina razmisljanja a samim tim i nacina zivota sta se moze i ocekivati?????
Da mi je samo znati kojeg bi to vi selektora postavili umjesto Safeta, pa da ta taj neko zaslzuzuje plasman na prvenstvo a Safet ne. I sta je to rjesenje za BH fudbal.
Kao da gledam da cete vas dva nakon svake pobjede velicati igrace koje također pljujete, Safea necete spomenuti, ali zato nakon poraza zna se ko ce biti krivac.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Znam,samo ovo je moja želja drugo je šta selektor kaže,ja ću ovako u manageru pa nek se Džeko ljuti.Rios je napisao/la:Vidi prijatelju,koliko god u slaboj formi bio Dzeko ne ide bez njega prva postava,dzaba..Prvo nema daMu niko to da uradi,drugo on je nasa najveca zvijezda a takve igraju bez obzira na formu u svim repkama,a kamoli u ovoj nasoj,u svjetskim okvirima,maloj reprezentacijiNedimko je napisao/la:--------------------------------------Begović-------------------------------------
Ne pljujem ja po njemu nego on po nama svima!!!calcio je napisao/la:@gringo, pa koliko pljujes po Susicu covjek bi pomislio da bi tvoja idealna ekipa bila dosta razlicita od njegove, a vidi skoro su pa identicne...
A vidis kod mene ne vazi ona nasa glupa Bosanska koja nas uvijek previse kosta "ko tebe kamenom ti njega hljebom"!!!
Ali su zato Sesar,Svraka,D.Vrancic,Zahirovic,Medunjanin(AMATER,REKREATIVAC) sve same kopije Maskerana...Se7en je napisao/la:Tvoja idealna ofanzivna i defanzivna![]()
Kontam taj Zukanovic - Terry, Ljevakovic - Xabi Alonsotako je bila prica i za ovog Vrancica..
CocalicKlupa:
A to za te papire (Hadzic,Bicakcic) itd nek pricaju nekom drugom to se moze zavrsiti za 20 dana ako to selektor zeli..pa taj bjezi od lopte
Hadzic,I.Hajrovic, Bicakcicnista posebno, bolje imamo i sad na klupi..
treba zapeti tih 20dana ali prpa nekome..moze zavrsiti za 20 dana
@gringo, pa koliko pljujes po Susicu covjek bi pomislio da bi tvoja idealna ekipa bila dosta razlicita od njegove, a vidi skoro su pa identicne.
I za tebe exluziva niko nikad nije ovdje spomenuo Damira Vrancica nego njegovog brata Marija za kojeg ti i ne znas...
Padobranac zaobidji me
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Eto ne pljujes, nemoj sad da citiram sta si sve pisao na njegov racun.gringobih je napisao/la:Ne pljujem ja po njemu nego on po nama svima!!!calcio je napisao/la:@gringo, pa koliko pljujes po Susicu covjek bi pomislio da bi tvoja idealna ekipa bila dosta razlicita od njegove, a vidi skoro su pa identicne...
A vidis kod mene ne vazi ona nasa glupa Bosanska koja nas uvijek previse kosta "ko tebe kamenom ti njega hljebom"!!!
Ma nista, ocekivao sam od tebe neke revolucionarne ideje, ili da ces imati bar jednog dzokera, tipa Izet Zahirovic ili nesto slicno.
Ja se smijem kladit da od svih ovi sto ih nabroja gringo 2-3 imaju kvlaitetu za A tim. Sem toga na osonvu cega njima daje te jak "rejting"? Ili se vodite logikom "igraju u evropi ajde odmah u reprezentaciju".Zukanovic,Ljevakovic,Visca,Cocalic,Mahmutovic,Buric,Kvesic,Hadzic,I.Hajrovic,Zec,Bicakcic...Itd
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 28 avg 2012, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
Gringobih tebe treba zaobići u širokom luku nista osobno
malo vise realnosti prema Papetu, Osimu & Co..
❤ si baš. CMOKić
Ma ne kandidat je ova ekipacalcio je napisao/la:Eto ne pljujes, nemoj sad da citiram sta si sve pisao na njegov racun.gringobih je napisao/la:Ne pljujem ja po njemu nego on po nama svima!!!calcio je napisao/la:@gringo, pa koliko pljujes po Susicu covjek bi pomislio da bi tvoja idealna ekipa bila dosta razlicita od njegove, a vidi skoro su pa identicne...
Ma nista, ocekivao sam od tebe neke revolucionarne ideje, ili da ces imati bar jednog dzokera, tipa Izet Zahirovic ili nesto slicno.Pa da pokazes Susicu kako se pravi ekipa. Razocaran sam tvojom ekipom, pa to je isto kao i kod Susica. Samo umjesto jednog stopera stavis drugog stopera slicnog kvaliteta (mozda cak za nijansu slabijeg) i sta, sad smo kandidat za medalju na svjetskom? A sa Susicevom ekipom smo taraba.
-----------------------------------------Hasagic(slomljenog prsljena)-------------------------------------------
Zahirovic(2liga RUSIJE)------Jahic(sve sam ne stoper)-----------Spahic---- ---Salihovic(DM/CM)
-----------------------Rahimic(dedo,Rekreativac)-Medunjanin(CM,Amater,Rekreativcac)-----------------
Pjanic(OM) ---------------------------------Miske------------------------------------------------------Lulic
----------------------------------------------Dzeko--------------------------------------------------------------------------
Cuvaj te Brazilci dolazimo po zlato.....
Vidis za razliku od Zahirovica i Vrancica Ljevakovic igra u prvoj ligiElegant je napisao/la:Ja se smijem kladit da od svih ovi sto ih nabroja gringo 2-3 imaju kvlaitetu za A tim. Sem toga na osonvu cega njima dajete jak "rejting"? Ili se vodite logikom "igraju u evropi ajde odmah u reprezentaciju".Zukanovic,Ljevakovic,Visca,Cocalic,Mahmutovic,Buric,Kvesic,Hadzic,I.Hajrovic,Zec,Bicakcic...Itd
Jel da da covjek ne povjeruje
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 28 avg 2012, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
Nije to bas uvjek mejrilo kvalitete, ima igraca u top 5 liga u velikim klubovima a nisu ni za PL BiH.gringobih je napisao/la:Vidis za razliku od Zahirovica i Vrancica Ljevakovic igra u prvoj ligiElegant je napisao/la:Ja se smijem kladit da od svih ovi sto ih nabroja gringo 2-3 imaju kvlaitetu za A tim. Sem toga na osonvu cega njima dajete jak "rejting"? Ili se vodite logikom "igraju u evropi ajde odmah u reprezentaciju".Zukanovic,Ljevakovic,Visca,Cocalic,Mahmutovic,Buric,Kvesic,Hadzic,I.Hajrovic,Zec,Bicakcic...Itd
Jel da da covjek ne povjeruje
Elegant@ Moram te pitati zasto ti je tako tesko prihvatit logicno razmisljanje???Elegant je napisao/la:Nije to bas uvjek mejrilo kvalitete, ima igraca u top 5 liga u velikim klubovima a nisu ni za PL BiH.
Jeli tesko shvatiti da ces ako ulazis u mutnu vodu izaci prljav????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.