NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
brate ja sam bio 2 puta soldier field jednom gledao utakmicu Milana i jednom reko sam ti protiv Miamia Bearsi....tad protiv Miamia bilo je lijepo vrijeme, ali brate kako je na stadionu hladnoooooo ja ti to ne mogu opisati...ebiga blizu jezero i onda puse mnogo...prosle godine kada su igrali Packersi i Bearsi vjeruj mi da je bilo -20C ili je to bilo preprosle sezone..bilo kako bilo ludilo nas sutra ocekuje
, a zatim Giantsi ponovo Sunday night 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sakriva se sada sandiegochargers isto kao i ono kad su zijanili u prvom koluSaltCityAttack je napisao/la:nema chargersa, a cisto sumnjam da spava ebiga...probudit ce se Chargersi na polovici sezone i onako nemaju neku tesku diviziju, ali evo imaju Kanzas City koji su raspolozeno usli ove sezone
... iznenadili su me pravo sa ovim rekordom 3:0
Ne vjerujem da je iko, čak ni među najvatrenijim navijačima Kanzasa, mogao pretpostaviti da će Chiefsi otvoriti sezonu sa 3 pobjede. Ali svaka im čast. Zadnjih nekoliko sezona su radili na stvaranju nove, mlade ekipe i izgleda da to sada uspjeva.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kanzas ima izrazito dobre navijace i vjerne
...njihov stadion s anjima izgleda ubjedljivo najmocnije od svih majkemi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sad ce se sandiegochargers probudit pa ste ga najebali sto ste ga prozivali
...evo bogami sve je u njihovim rukama i haman ce i dobit utakmicu 
edit:
sta je ovo nisu score na red zone?...St louis samljese Washingtona
...los i ovaj Washington u pm....arizona ce isto zijanit kuci od Raidersa
i ova Arizona nije vise Qurcu
edit:
Izugbi San Diego...Rivers ebote cak 53 puta bacao za 455 yardi... vala da je bacio i par yardi manje bilo bi razocaravajuce za cak 53 pokusaja
edit:
sta je ovo nisu score na red zone?...St louis samljese Washingtona
edit:
Izugbi San Diego...Rivers ebote cak 53 puta bacao za 455 yardi... vala da je bacio i par yardi manje bilo bi razocaravajuce za cak 53 pokusaja
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
sandiegochargers
- Kontakt:
takticaru nisam vruc htio uzeti tastaturu u ruke i nemam obicaj da pisem kada igra ekipa za koju navijam. nije problem rivers. jedna presjecena je gatesova greska za drugu ga također ne krivim jer je morao pokusati nesto. nije kriva ni odbrana. ali brate ovo sa specijalnim timovima moramo rijesiti sto prije. i protiv kansasa smo primili punt return touchdown ovaj put primili dva kickoff return touchdowna. trebali bi poceti nabijati dalje od returnera jer bolje je da izbiju u aut nego da prime ovakva jeftina sranja. ipak ne brinem se za chargerse. prosle sezone denver je nakon 6 imao 6-0 a mi 3-3 pa smo na kraju zavrsili na 13-3 a denver naravno ispao iz playoffa. sporo pocinju sezonu ali dobro je zavrsavamo.rivers mislim u karijeri ima 1 poraz u decembru. popravni protiv arizone sljedece nedjelje. takticaru vidjecu vas protiv pitsburga.
Vick je u top formi.
....Sinoć je imao 291 yard, 17-31, 3 TDs, i TD trčanjem
...Fantastična predstava i demoliranje Jaguarsa 28-3 na njihovom terenu....Veliki Asante Samuel je imao interception, Jackson 5 hvatanja za 151 yard i TD, Maclin 4 hvatnja za 83 yarda i 2 TDs....Odlična odluka Reida da Vick bude starter, jer očigledno je da je uspio izbaciti neke svoje mušice iz glave koje ga prate čitavu karijeru....Naredni meč je doma protiv Crvenokožaca koji su sinoć izgubili od očajnih Ramsa....Vidjećemo kako će se Smješko ponašati pred svojim.
.....Ekipe iz divizije su jako loše startale i pobjeda u ovom meču protiv rivala iz iste bi nam mnogo značila...
Večeras veliki derbi, i navijaću za Packerse koji su mi poslije Eaglesa najdraži.(@Salty nemoj se ljutiti
...Packerse gotivim otkako pratim ovaj sport, prvenstveno radi Favrea
koji je tad igrao....Inače, najbolji meč koji sam gledao je bio konferencijsko finale između njih i Giantsa na Ledenoj tundri u surovim uslovima prije 3 sezone...Meč je otišao u produžetke, Favre je bio očajan, a gosti su dobili field golom Tynesa u produžetku, iako je promašio zicer u regulranom vremenu na kraju meča...
Večeras veliki derbi, i navijaću za Packerse koji su mi poslije Eaglesa najdraži.(@Salty nemoj se ljutiti
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Bilo je malo šale na tvoj račun, nemoj to uzeti za zlosandiegochargers je napisao/la:takticaru nisam vruc htio uzeti tastaturu u ruke i nemam obicaj da pisem kada igra ekipa za koju navijam. nije problem rivers. jedna presjecena je gatesova greska za drugu ga također ne krivim jer je morao pokusati nesto. nije kriva ni odbrana. ali brate ovo sa specijalnim timovima moramo rijesiti sto prije. i protiv kansasa smo primili punt return touchdown ovaj put primili dva kickoff return touchdowna. trebali bi poceti nabijati dalje od returnera jer bolje je da izbiju u aut nego da prime ovakva jeftina sranja. ipak ne brinem se za chargerse. prosle sezone denver je nakon 6 imao 6-0 a mi 3-3 pa smo na kraju zavrsili na 13-3 a denver naravno ispao iz playoffa. sporo pocinju sezonu ali dobro je zavrsavamo.rivers mislim u karijeri ima 1 poraz u decembru. popravni protiv arizone sljedece nedjelje. takticaru vidjecu vas protiv pitsburga.
Ja sam u svojoj prognozi za ovu sezonu rekao da Baltimore vidim u SB-u i ostajem pri tome. Zbog toga očekujem pobjedu u svakoj utakmici pa i u ovoj protiv Steelersa. Biće munja i gromova, ali na putu do SB-a moramo dobijati takve tekme.
Nema se šta prigovoriti Eaglesima za pobjedu, ali ipak ona nije neko mjerilo jer su Jaguarsi za sada očajni.Hare_BvB je napisao/la:Vick je u top formi.....Sinoć je imao 291 yard, 17-31, 3 TDs, i TD trčanjem
...Fantastična predstava i demoliranje Jaguarsa 28-3 na njihovom terenu....Veliki Asante Samuel je imao interception, Jackson 5 hvatanja za 151 yard i TD, Maclin 4 hvatnja za 83 yarda i 2 TDs....Odlična odluka Reida da Vick bude starter, jer očigledno je da je uspio izbaciti neke svoje mušice iz glave koje ga prate čitavu karijeru....Naredni meč je doma protiv Crvenokožaca koji su sinoć izgubili od očajnih Ramsa....Vidjećemo kako će se Smješko ponašati pred svojim.
.....Ekipe iz divizije su jako loše startale i pobjeda u ovom meču protiv rivala iz iste bi nam mnogo značila...
Večeras veliki derbi, i navijaću za Packerse koji su mi poslije Eaglesa najdraži.(@Salty nemoj se ljutiti...Packerse gotivim otkako pratim ovaj sport, prvenstveno radi Favrea
koji je tad igrao....Inače, najbolji meč koji sam gledao je bio konferencijsko finale između njih i Giantsa na Ledenoj tundri u surovim uslovima prije 3 sezone...Meč je otišao u produžetke, Favre je bio očajan, a gosti su dobili field golom Tynesa u produžetku, iako je promašio zicer u regulranom vremenu na kraju meča...
U vašoj diviziji idalje tipijem na Dallas. Čini se da se sada bude. Volim Giantse, ali sinoć sam objasnio da se niko nema razloga bojati ih se. Redskinsi su takođe bili ispod očekivanja do sada. Znači Eaglesi imaju veoma dobre izglede za drugo mjesto i možda i wild card.
Salty, kako teku pripreme za večeras? Ostalo je još samo 7-8 sahata do početka tekme 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Taktičar je napisao/la:Salty, kako teku pripreme za večeras? Ostalo je još samo 7-8 sahata do početka tekme
brate hladno je danas ovdje
Ovdje na ulicama guzva ludnica je mogu ti samo reci
Nego sto se tice same utkamice ja se pribojavam ebiga ipak oni igraju iz utakmice u utakmicu dobro, dok mi odigramo 2, pa nas onda nema nigdje u trecoj i td
Stose tice offense , tu nisu nesto dominantni, kao sto su mnogi ocekivali....sto se tice RB, oni ipak prave u prosjeku 111,5 yard po utkamici i trenutno su 17ti tangirani u NFL...sto se tice pass, Rogers ima 211,0 yardi po utkamici sto je skromno i po tom pitnaju su 17ti rangirnai u NFL
.sto se tice njihovog offense oni imaju prosjek 111,5 yardi po utakmici sto je dosta dobro...Rogers iznenadjujuce ima svega 211.0 yardi po utkamici , a ukupno offense pravi 322,5 i 16ti su rangirani u NFL...sve ukupno njihov offense pravi u prosjeku 322,5 yarda po utakmici i 16ti su rangirnai tim lige....nisu u napadu odsevili, ali ne mora znaciti da protiv nas nece pronaci svoju igru koji vjerovanto jos uvjek traze.
Sto se tice Bearsa statistika u prve dvije utkamice glasi ovako:
Bearse odbrana u prosjeku protivnickim RB dozvoljava da uzme u prosjeku mizernih 28.0 yardi po utakmici
Sto se tife offense, iznenadjujuce dobro kotiraju, s obzirom kakav offense line imaju i poprilicno neiskusne resivere....sto se tice rushing yards tu imamo mizernih 69,5 yardi po utakmici i 29ti rangirani tim smo u ligi...Cutler u prosjeku baca 316,0 yardy po utakmici i Bearsi su 4ti rangirani u NFL...ukupno offense Bearsa je 6ti rangirani tim u NFL sto je iznenadjujuce dobro
toliko za sada nocas se vidimo kad nastane ludilo i ako bog da mi cemo valjda pobijediti
BVB care ma navijaj ti za Packerse nema to veze.... i ovo su nam ba virualne ekipe, necemo se zbog njih ljutiti... meni iskreno samo Sloboda je slrcu prirasla i to je ono sto iskreno volim, a ovo ostlao brate manje vise samo da se interesujem za sport ebiga
Nego kazu da se juce nije moglo prici Green Bayu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ok, Salty hvala na ovom obilatom uvodu u tekmu iz prve rukeSaltCityAttack je napisao/la:Taktičar je napisao/la:Salty, kako teku pripreme za večeras? Ostalo je još samo 7-8 sahata do početka tekme
brate hladno je danas ovdje... kisica nekakva pada i ovo je jos veca draz ja mislim i zbog toga ocekujem jos bolju utakmicu.
Ovdje na ulicama guzva ludnica je mogu ti samo reci... evo ja se vracao iz downtowna imao jednu turu vozio i gore je pisalo da treba oko 58m do airporta sto je oprilike i do moje kuce, jer ne zivim daleko odatle....inace 15 min ti je do moje kuce , ali vjerovanto pripreme za utakmicu....slusam radio i prepurucuju onima koji imaju ulaznice da budu najkasnije u 6 na svojim stolicama, jer tesko ce se probiti do njih ako budu barem malo kasnili
...najsmjesnije je bilo, kada kaze ukoliko zele u WC da 15 minuta prije kraja druge cetvrtine vec krenu tamo, jer ako malo zakasne sumljaju da bi se mogli zavrsiti svoju nuzdu prije kraja utakmice
Nego sto se tice same utkamice ja se pribojavam ebiga ipak oni igraju iz utakmice u utakmicu dobro, dok mi odigramo 2, pa nas onda nema nigdje u trecoj i td...nadam se da nasi RB mogu nesto napraviti...inace Packersi imaju odlicnu odbranu, ali ove sezone do sada RB su im u prosjeku pravili 136,5 yardi sto ih svrstava kao 25ti rangirani tim u NFL(gdje vidim nasu sansu), dok pass odbrani su bili nesto bolji i protivnickim QB su dozvoljavlai da prave svega 116,5 yardi i trenutno su prvi rangirani,,znaci ukoliko Cutler uzme 300 yardi u ovoj utkamici on ce automatski biti MVP
...sve ukupno njihova odbrana ima 253.9 yarda po utakmici i druga su rangirana ekipa u ligi.
Stose tice offense , tu nisu nesto dominantni, kao sto su mnogi ocekivali....sto se tice RB, oni ipak prave u prosjeku 111,5 yard po utkamici i trenutno su 17ti tangirani u NFL...sto se tice pass, Rogers ima 211,0 yardi po utkamici sto je skromno i po tom pitnaju su 17ti rangirnai u NFL
.sto se tice njihovog offense oni imaju prosjek 111,5 yardi po utakmici sto je dosta dobro...Rogers iznenadjujuce ima svega 211.0 yardi po utkamici , a ukupno offense pravi 322,5 i 16ti su rangirani u NFL...sve ukupno njihov offense pravi u prosjeku 322,5 yarda po utakmici i 16ti su rangirnai tim lige....nisu u napadu odsevili, ali ne mora znaciti da protiv nas nece pronaci svoju igru koji vjerovanto jos uvjek traze.
Sto se tice Bearsa statistika u prve dvije utkamice glasi ovako:
Bearse odbrana u prosjeku protivnickim RB dozvoljava da uzme u prosjeku mizernih 28.0 yardi po utakmicii tu su ubijedljivo vodeci tim lige...sto se tice pass odbrane tuu smo katastrofalni i ovdje se bojim da ne izgubimo utakmicu
...protivnicki QB u prosjeku su nam bacali 261,0 yardi sto je vise nego duplo sto Packersi dozvoljavaju drugima ..u ovom segmentu odbrane smo 27 rangirani tim lige.....ukupno nasa odbrana u prosjeku daje 289.0 yardi i 9ti su rangirani tim lige.
Sto se tife offense, iznenadjujuce dobro kotiraju, s obzirom kakav offense line imaju i poprilicno neiskusne resivere....sto se tice rushing yards tu imamo mizernih 69,5 yardi po utakmici i 29ti rangirani tim smo u ligi...Cutler u prosjeku baca 316,0 yardy po utakmici i Bearsi su 4ti rangirani u NFL...ukupno offense Bearsa je 6ti rangirani tim u NFL sto je iznenadjujuce dobro![]()
toliko za sada nocas se vidimo kad nastane ludilo i ako bog da mi cemo valjda pobijediti
BVB care ma navijaj ti za Packerse nema to veze.... i ovo su nam ba virualne ekipe, necemo se zbog njih ljutiti... meni iskreno samo Sloboda je slrcu prirasla i to je ono sto iskreno volim, a ovo ostlao brate manje vise samo da se interesujem za sport ebiga
Nego kazu da se juce nije moglo prici Green Bayu... kazu u prodavnicama gdje se prodaju dresovi narod cekao one koji kupe dresove Bearsa napadali ih
.. ja kad sam ovo citao jutros u pm
...gore i ovdje su strasni fanatici, apogotov gore jer je mali grad ebiga... ovdje ipak imas 10m ljudi u gradu zivi, pa i ne mozes to vidjeti kao gore vjerujem
Vidim atmosfera se već uveliko zagrijava tako da je i mi u Evropi skoro možemo osjetiti zahvaljujući tvom izvještaju
Ja se nadam da ću uspjeti pogledati cijelu tekmu.
A ovo u vezi klubova koje podržavamo si pravo dobro pojasnio. Bar to i ja tako vidim. Kad igra BiH onda moje srce iskreno drhti, a ostali klubovi koje simpatiziram, a ima ih u svakoj ligi i u svakom sportu koji pratim, su samo ukras interesa za sport. Iako se naravno zapalim nekada navijajući, ali opet nema ništa što bi se za mene moglo uporediti sa repkama naše domovine. Tek tada dolazi do izljeva najiskrenijih emocija. A ti si iz Tuzle pa naravno da u tu ravan svrstavaš i svoj lokalni klub.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
90% ljudi, cak i navijaca Bearsa smatraju da ce Packersi dobiti... novinari takodjer, ali da ce biti izjednacena utakmica.... nadam se da ce ih Cutler i comp. iznenaditi, kao sto su i Dallasa 
ja sam spreman
.. zena je spremila mezu, ima tu alkoholnih i vrlo malo bezalkoholnih pica
.... sad jos ocekujem drustvo da polahko zapocnemo monday night football
...zeni sam reko da ide negdje , da rahat ovo mogu gledat,jer ona me pocne zajebavat samo ako kojim slucajem gubi moja ekipa, jer ja ono budem nervozan
....ostari me isto zove kaze da dodje i on, a njemu nisam dao da dolazi jer je peh covjek
.
Kad god sam sa njim gledao utkamicu bilo o kome da se radi ili je bilo napeto ili smo izgubili
....skoro svaku utkamicu Bearsa gubili smo, reprezetacija nasa kada je igrala sa Portugalom,Francuskom i td mi smo gubili, a kada ne gledam sa njim mi pojedemo Belgiju na strani i kuci
.....ona cuvena utkamica, takodjer monday night football, kada su nas ljudi vodili 23:0 i kada smo se vratili i pobjedili takodjer smo skupa gledali.Zanimljivo je istaci da smo gubili 3 minute do kraja 10 poena i Arizona je imala loptu ja sam izasao i kreno svojoj kuci.... nije proslo 2 minute zove me covjek vristi kaze vodimo 4 razlike napravili smo kaze 2 TD
.... Znaci kada nismo skupa ima rezultata, tako da mu nisam dao da dolazi nocas 
Edit:
zaboravio sam rec da se razvedrilo i da nece biti kise... nesto malo je i toplije ali ne bog zna nesto
...dole je jos duplo hladnije to sam vec objasnjavao zbog cega
.... bice onihs to se i goli skidaju garant
... snijeg do koljena oni su citavu utakmicu tako prate
koji su to manijaci u pm
Jedna jos zanimljivost, ato da Bearsi igraju u starim dresovima iz 194... i neke godine,a isti su se koristili i 1985 po kojima su i dobili cuveni naziv "MONSTERS OF THE MIDWAY"
Neznam sta se desilo ovo, pa treneri su odlucili da Tomi Harris ne igra nocas
...neznam kakva je ovo glupost...jest da nije on onaj stari Harris, ali samo kad ga vidis teze se nosis na terenu, nego li nekog drugog koji ce ga zamjeniti... ebiga mislim da ce nam nedostajati...ne radi se o nikakvoj povredi uglavnom,vec kazu da je to odluka trenera...nisu izgleda sretni sta pruza, a toliko su ga platili....to ti je u ovom americkom sportu i najgore... svi igraju dok ne potpisu ugovore i kad potpisu posebno u footballu njih vise nema... oni znaju da ovo nije kosarka i da ce potpisivat ugovore 3-4 puta, vec dva maksimalno i treci je zaista sretan
....Takodjer nocas nece igrati ni po meni najbolji nas reciver Aromashodu...protiv Dallasa je igrao povredjen, zato mu Cutler i nije bacao lopte samo jednom...ebiga vec nemamo 4 startera u utakmici, valjda ce ovi sta izvuci 
ja sam spreman
Kad god sam sa njim gledao utkamicu bilo o kome da se radi ili je bilo napeto ili smo izgubili
Edit:
zaboravio sam rec da se razvedrilo i da nece biti kise... nesto malo je i toplije ali ne bog zna nesto
Jedna jos zanimljivost, ato da Bearsi igraju u starim dresovima iz 194... i neke godine,a isti su se koristili i 1985 po kojima su i dobili cuveni naziv "MONSTERS OF THE MIDWAY"
Neznam sta se desilo ovo, pa treneri su odlucili da Tomi Harris ne igra nocas
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:90% ljudi, cak i navijaca Bearsa smatraju da ce Packersi dobiti... novinari takodjer, ali da ce biti izjednacena utakmica.... nadam se da ce ih Cutler i comp. iznenaditi, kao sto su i Dallasa
ja sam spreman.. zena je spremila mezu, ima tu alkoholnih i vrlo malo bezalkoholnih pica
.... sad jos ocekujem drustvo da polahko zapocnemo monday night football
...zeni sam reko da ide negdje , da rahat ovo mogu gledat,jer ona me pocne zajebavat samo ako kojim slucajem gubi moja ekipa, jer ja ono budem nervozan
....ostari me isto zove kaze da dodje i on, a njemu nisam dao da dolazi jer je peh covjek
.
Kad god sam sa njim gledao utkamicu bilo o kome da se radi ili je bilo napeto ili smo izgubili....skoro svaku utkamicu Bearsa gubili smo, reprezetacija nasa kada je igrala sa Portugalom,Francuskom i td mi smo gubili, a kada ne gledam sa njim mi pojedemo Belgiju na strani i kuci
.....ona cuvena utkamica, takodjer monday night football, kada su nas ljudi vodili 23:0 i kada smo se vratili i pobjedili takodjer smo skupa gledali.Zanimljivo je istaci da smo gubili 3 minute do kraja 10 poena i Arizona je imala loptu ja sam izasao i kreno svojoj kuci.... nije proslo 2 minute zove me covjek vristi kaze vodimo 4 razlike napravili smo kaze 2 TD
.... Znaci kada nismo skupa ima rezultata, tako da mu nisam dao da dolazi nocas
Edit:
zaboravio sam rec da se razvedrilo i da nece biti kise... nesto malo je i toplije ali ne bog zna nesto...dole je jos duplo hladnije to sam vec objasnjavao zbog cega
.... bice onihs to se i goli skidaju garant
... snijeg do koljena oni su citavu utakmicu tako prate
koji su to manijaci u pm
Neznam sta se desilo ovo, pa treneri su odlucili da Tomi Harris ne igra nocas...neznam kakva je ovo glupost...jest da nije on onaj stari Harris, ali samo kad ga vidis teze se nosis na terenu, nego li nekog drugog koji ce ga zamjeniti... ebiga mislim da ce nam nedostajati...ne radi se o nikakvoj povredi uglavnom,vec kazu da je to odluka trenera...nisu izgleda sretni sta pruza, a toliko su ga platili....to ti je u ovom americkom sportu i najgore... svi igraju dok ne potpisu ugovore i kad potpisu posebno u footballu njih vise nema... oni znaju da ovo nije kosarka i da ce potpisivat ugovore 3-4 puta, vec dva maksimalno i treci je zaista sretan
....Takodjer nocas nece igrati ni po meni najbolji nas reciver Aromashodu...protiv Dallasa je igrao povredjen, zato mu Cutler i nije bacao lopte samo jednom...ebiga vec nemamo 4 startera u utakmici, valjda ce ovi sta izvuci
Sad sigurno znam da ću gledati tekmu uživo. Jednostavno čitajući tvoje tekstove kod vas tamo (i kod tebe kod kuće i u Chicagu generalno) baš sam se i ismijao i razbudio i zapalio za gledanje.
Svaka čast za opažanje svih detalja oko gledanja tekme sa starim
Gledam tekmu, pa sutra kako bude sa svim obavezama običnog radnog dana
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ahahaha jasta brate nema mu doci veceras, neka ga njegovoj kuci neka gleda...ma vazda brate nam se rezultati nisu svidjali, kada god smo skupa sta gledali.....samo brate brine me sto nema Harrisa u pm, pa gdje ce njega izostavljati u jednoj ovakvoj utakmici cccccc....ne mogu bas reci da nije bio dobar, jer bio je solidan, ali eto od njega haman traze mnogo vise sto se ja i slazem...daj boze da veceras ovo prodje dobro, ali nesto nisam bas optimistican
..ove su utakmice drugacije od ostalih i svasta se moze desiti... vidjeli smo to prosle godine tamo kod njih, kada smo izgubili dobijenu utkamicu za 30 sekundi i jos izgubili 4 igraca iz prve postave za sezonu i to Urlachera koji je jedini pravi istinski MVP uz naravno Lewisa...Njih dvojica jedini svake godine su konstantni i rade stvari koje drugi ne rade iz godine u godinu....njih dvojicu treba svake godine proglasiti za MVP , uz postovanje prema drugima ipak koji nisu ni blizu ovoj dvojici
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja mislim kao i većina ostalih da će biti gutavo do samog kraja, ali iako Packersi izgledaju pravo jako mislim da Bearsi imaju iste šanse za pobjedu jer su uhvatili momentum u prve 2 tekme. Ako bih trebao tipovati igrao bih na remi 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
gledas li ovu najavu brate na espn? ... to prije utakmice pocne sat vremena ranije ..... joj jos 10 minTaktičar je napisao/la:Ja mislim kao i većina ostalih da će biti gutavo do samog kraja, ali iako Packersi izgledaju pravo jako mislim da Bearsi imaju iste šanse za pobjedu jer su uhvatili momentum u prve 2 tekme. Ako bih trebao tipovati igrao bih na remi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Evo ganjam kanale, nisam nažalost vidio uvod.SaltCityAttack je napisao/la:gledas li ovu najavu brate na espn? ... to prije utakmice pocne sat vremena ranije ..... joj jos 10 minTaktičar je napisao/la:Ja mislim kao i većina ostalih da će biti gutavo do samog kraja, ali iako Packersi izgledaju pravo jako mislim da Bearsi imaju iste šanse za pobjedu jer su uhvatili momentum u prve 2 tekme. Ako bih trebao tipovati igrao bih na remi
Ah, evo ga, ESPN. Sad sam spreman.
Najviše volim tekme gledati preko ESPN-a. Najbolje prenose tekme. I košarku i fudbal. Bar u odnosu na ostale kanale koje mogu gledati.
Jesi li vidio tipove ESPN-ovih eksperata? 5 za Bearse, 3 za Packerse.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Taktičar je napisao/la:Jesi li vidio tipove ESPN-ovih eksperata? 5 za Bearse, 3 za Packerse.
jesam evo gledo sam
evo dole malo nize ovog stadiona je i stadion White sox koji je prazan, jer svi gledaju Bearse
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
presjece me sad kad vidje loptu da ispade Forteu
.... dobro je za sada Cutler 2 od 2 
ebiga profulasmo FG ccccccccccc
ebiga profulasmo FG ccccccccccc
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.