Make love no warrio_Ferdy88 je napisao/la:Seksualna revolucija se desila 60ih, tako da su i ti seksualni odnosi postali prihvaćena pojava u mass medijima od tada, pojavile se pilule za kontracepciju, napredak u medicini, posebno u ginekologiji i akušerstvu i ta tzv baby boom generacija, što je sve zajedno donijelo promjenu u odnosu prema sexu, tako da on više nije bio tabu temaNeutral je napisao/la:Misterija je ko je počeo sa seksualnim odnosima u filmovima.
Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najveće svjetske misterije
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Tribalian je napisao/la:Evo jedne zanimljive.
"SS Ourang Medan": U februaru 1948. godine poslan je SOS poziv koji je primilo nekoliko brodova u blizini Indonezije, a koji je došao s holandskog teretnjaka "SS Ourang Medan". Poruka od koje su se mnogi ježili glasila je: "Svi oficiri, uključujući i kapetana, su mrtvi. Moguće je da je cijela posada mrtva." Nakon ove poruke uslijedilo je neuhvatljiv Morzeov kod, a potom i posljednja jeziva poruka: "Umirem!"
Kad je do teretnjaka stigao prvi spasilački brod, s "Ourang Medana" niko se nije javljao. Ono što je spasilačka ekipa zatekla pri ukrcavanju na brod bilo je jezivo. Kompletna posada broda bila je mrtva, oči su im bile otvorene, lica okrenuta prema suncu, ruke raširene, a na licima izraz užasa. Na tijelima su bile vidljive povrede. Kad je spasilačka ekipa došla, osjetila je jezu iako je temperatura bila 43 stepena u plusu. Odlučili su odvući brod do prve luke, ali prije nego što su uspjeli izvesti tu akciju, na brodu je izbio požar. Spasilačka ekipa jedva je uspjela pobjeći s broda i prerezati konopac kojim su brodovi bili povezani prije nego je "Ourang Medan" eksplodirao i potonuo. Tačna sudbina posade broda, kao i uzroci njihove smrti ostali su misterija.
Gdje nalaziš ove misterije, pravo su zanimljive a nikad za njih nisam čuo?
- el-fighter
- Kontakt:
Jedna od boljih tema u zadnje vrijeme. Cautinho je ovaj put ipak pogodio
Najjaci komentar mi je bio da je najveca svjetska misterija Google+
Ima dosta stvari o kojima se moze govoriti na ovu temu i lijepo je diskutovati o tome. Neki drugi put i ja cu se ukljuciti u raspravu.
Najjaci komentar mi je bio da je najveca svjetska misterija Google+
Ima dosta stvari o kojima se moze govoriti na ovu temu i lijepo je diskutovati o tome. Neki drugi put i ja cu se ukljuciti u raspravu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Najveće svjetske misterije
Ja pogađam svaki put.el-fighter je napisao/la:Jedna od boljih tema u zadnje vrijeme. Cautinho je ovaj put ipak pogodio![]()
Najjaci komentar mi je bio da je najveca svjetska misterija Google+![]()
Nije ovo prvi put da sam izdominirao
Keep walking.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ova Tribova, Ourang Medan, najvjerovatnije da je taj brod prevozio neko biološko oružje, nervni gas ili tako nešto, koje je veoma nestabilno tako da se desila neka neka havarija sa tim što je i razlog zašto je posada bila u tom položaju kad su je pronašli. Neki kažu da su prevozili neko biloško oružje koje je zloglasna Jedinica 731 i Dr.Ishii testirala za vrijeme i prije 2 sv rata na ljudima 
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 21 nov 2013, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Egzorcizam, nije niko spominjao
Vjerujete li vi u to ili ste ipak na strani medicine (psihijatrije/pshihologije) i njenih objašnjenja o istome
Vjerujete li vi u to ili ste ipak na strani medicine (psihijatrije/pshihologije) i njenih objašnjenja o istome
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
to je stvarnorio_Ferdy88 je napisao/la:Egzorcizam, nije niko spominjao![]()
Psihologije, sve je to u glavi, jer postoji trenuci kada naša mozak nije svjestan i proizvodi sulude halucinacije, kao što su vrisci, demoni, i ostale pi.ch.ke materne, a da tih trenutaka dolazi prilikom nekih traumi, nesanice itd.rio_Ferdy88 je napisao/la:Egzorcizam, nije niko spominjao![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Šta te zanima?rio_Ferdy88 je napisao/la:Egzorcizam, nije niko spominjao![]()
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
-
gojzerica
- Kontakt:
a drameSaurman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nije fake, ovaj dokumentarac je bio i na Animal Planet.gojzerica je napisao/la:a drameSaurman je napisao/la:[youtube][/youtube]al u komentarima kažu fake..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
rio_Ferdy88 je napisao/la:Seksualna revolucija se desila 60ih, tako da su i ti seksualni odnosi postali prihvaćena pojava u mass medijima od tada, pojavile se pilule za kontracepciju, napredak u medicini, posebno u ginekologiji i akušerstvu i ta tzv baby boom generacija, što je sve zajedno donijelo promjenu u odnosu prema sexu, tako da on više nije bio tabu temaNeutral je napisao/la:Misterija je ko je počeo sa seksualnim odnosima u filmovima.
Nije tabu tema ali dijete od 8 godina gleda neku komediju, a oni se "handre"
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Jestel' vidjeli facu ovog "stvorenja" sto stavi ovu peraju na ovu podmornicu il sta je vec pa onda otpliva ? Jezivo do bola..ako nije fakeSaurman je napisao/la:Nije fake, ovaj dokumentarac je bio i na Animal Planet.gojzerica je napisao/la:a drameSaurman je napisao/la:[youtube][/youtube]al u komentarima kažu fake..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa dobro, zašto služe ove oznake na svakom filmu, nego da bi roditeljima olakšali posaoNeutral je napisao/la:
Nije tabu tema ali dijete od 8 godina gleda neku komediju, a oni se "handre"
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Evo procitah sad 15 stranica, koje sam propustio. @Len i @Neutral me odusevlajvaju sa svojim shvatanjima i slazem se s vecinom onog sto su napisali.
Sve to oko svemira i njegovog istrazivanja sto nam je nepoznato ce biti smijesno ljudima za nekih 1000 ili 2000 godina isto kao sto su nama smijesne sada neke stvari tipa "cuj nije se znalo da je zemlja okrugla" i sl.
Cautinho bravo za temu
Sve to oko svemira i njegovog istrazivanja sto nam je nepoznato ce biti smijesno ljudima za nekih 1000 ili 2000 godina isto kao sto su nama smijesne sada neke stvari tipa "cuj nije se znalo da je zemlja okrugla" i sl.
Cautinho bravo za temu
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
zanima mene sve, ti to poznaješ s islamske strane, ja sam gledao na yt, nevjerovatno fakat, al' vjeruj da se ništa ne razlikuje od katoličkog egzorcizma, bio sam jednom crkvi na malti, msm da je crkva presvetog srca Isusova, i bio je jedan fra. Pavić, egzorcist. Majke mi, počne na nekom jeziku nešto "truniti" (strah te ufatiHenderson je napisao/la:Šta te zanima?rio_Ferdy88 je napisao/la:Egzorcizam, nije niko spominjao![]()
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Tu se misli na džine. No dobro, to je već religijska tema.
Sinoc se bas napisali dosta.
I to jako zanimljiva pitanja postavljena bice ovdje dosta polemike. A vidim rijesili ste vec jednu misteiju
A po nekim postovima se da zakljuciti da imamo jake filozofe na forumu...
Definitivno najbolja tema. Cautinho konacno ubo sa temom mada i to je samo po sebi misterija?!
Evo za one koje ne mrzi da citaju jos jedan zanimljiv text (ne znam dali bi objava linka bloga bilo po pravilima) o tamnoj strani mjeseca.
Ne znam jeli ko objavio vec ovaj dokumentarac:
[youtube][/youtube]
Definitivno najbolja tema. Cautinho konacno ubo sa temom mada i to je samo po sebi misterija?!
Evo za one koje ne mrzi da citaju jos jedan zanimljiv text (ne znam dali bi objava linka bloga bilo po pravilima) o tamnoj strani mjeseca.
[youtube][/youtube]
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.