Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce
aBd da sutra komšije opale Dance po glavi da se opamete, uz max trud i zalaganje, rezultatat neće izostati 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Tovarite svi na Dansku, pa kad ih prodjemo sutra milina.badblueboylivno je napisao/la:Danska će nas rasturit... ali ajde, možda pobijedimo kad sutra stavim 20-30 maraka na Dance za izvlačenje.

...Život za Široki...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Win-win situacija, nema ljepšeg nego radi svoje momčadi potrošit pare... jedino bi X pa prolaz Danaca u overtimeu bila šamarčina. 

Hayley <3
patološki mrzim goluzu, ali organski ne mogu nečiju prepotenciju, pa bih volio da hrvati dobiju... što neće biti lako, a bojim se ni moguće...
igraću na golove...
filip ko filip jeziv tip... nema avatar nema potpis, a ponekad napiše 2 rečenice... ko utvara iz nekog horora... ništa strašno niti čudno, malo jezivo, ali ovo je net...
igraću na golove...
filip ko filip jeziv tip... nema avatar nema potpis, a ponekad napiše 2 rečenice... ko utvara iz nekog horora... ništa strašno niti čudno, malo jezivo, ali ovo je net...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zato budeš odigr'o dvoznak.badblueboylivno je napisao/la:Win-win situacija, nema ljepšeg nego radi svoje momčadi potrošit pare... jedino bi X pa prolaz Danaca u overtimeu bila šamarčina.
@dantes Sta je tebi Goluza skrivio? Pa barem vam je on dao srebro
...
Ja znam da cu odigrat Hansena manje pa sta bude
.

Ja znam da cu odigrat Hansena manje pa sta bude

RIP CITY!
Domaći teren je ipak ogromna prednost. Uzmimo da je kojim slučajem ovo polufinale u Hrvatskoj,nebi baš davali velike šanse Dancima. Ali pošto je u Danskoj...
ne volim što potiče šovinizam... A vaši su mi igrači svi odreda dragi... pogotovo cupko i drago( koji ne igra)Lillard0 je napisao/la:@dantes Sta je tebi Goluza skrivio? Pa barem vam je on dao srebro![]()
...
Ja znam da cu odigrat Hansena manje pa sta bude.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:patološki mrzim goluzu, ali organski ne mogu nečiju prepotenciju, pa bih volio da hrvati dobiju... što neće biti lako, a bojim se ni moguće...
igraću na golove...

...Život za Široki...
- alan_kardec
- Kontakt:
šta se vi bunite, nije ni vas puno zakin`o. dao vam je bronzu.Lillard0 je napisao/la:@dantes Sta je tebi Goluza skrivio? Pa barem vam je on dao srebro![]()
...

a zar nas nisu sudije pogurale domaćinskim suđenjem kad su puštali Momira i ekipu da guslaju napade od dvije minute, što reče Vori nakon utakmice.

@dantes. šta ćeš igrati na golove? znaš li koliko će biti ponuđeno?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
hm poluvrijeme ako bude 25+...alan_kardec je napisao/la:šta se vi bunite, nije ni vas puno zakin`o. dao vam je bronzu.Lillard0 je napisao/la:@dantes Sta je tebi Goluza skrivio? Pa barem vam je on dao srebro![]()
...
![]()
a zar nas nisu sudije pogurale domaćinskim suđenjem kad su puštali Momira i ekipu da guslaju napade od dvije minute, što reče Vori nakon utakmice.
@dantes. šta ćeš igrati na golove? znaš li koliko će biti ponuđeno?
možda manje golova čupića, a više duvnjaka, ali sve zavisi...
@ŠB Fidelis tako nekako...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
Danci će zgazit Hrvate. Sve je na njihovoj strani kvalitet, domaći teren, iskustvo.. Bit će 5,6 golova razlike.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Ti si nacionalista!!!!Vandelanoite je napisao/la:Danci će zgazit Hrvate. Sve je na njihovoj strani kvalitet, domaći teren, iskustvo.. Bit će 5,6 golova razlike.

Momče Hercegovče
Hajmo Hrvati, veceras svi za susjede..... 

Danci ce pobjediti danas samo zbog Goluze.
Onakav levat nije hodao planetom Zemljom od antickih dana.
Onakav levat nije hodao planetom Zemljom od antickih dana.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Titova-Juga
- Kontakt:
Imam osjecaj da bi Hrvatska mogla iznenaditI danas iako su u ovom mecu Danci ti koji su blagi favoriti. Mora se pokusati vise sa krila, a ne se oslanjati samo na to sta ce Dule napraviti.poseban pozdrav ovim sto kofol radi jednog covjeka ne vole cijelu repku.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Uzimaju ovo danas hladno Danci, bolji su, ne moze Duvnjak sam igrati protiv svih svaku utakmicu, al nekako msm da ce Franci ipak na kraju uzeti prvenstvo... Karabatic i J. Fernandez opet pokazuju ebacku klasu...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Danci jesu u naletu, u maloj su prednosti, ali ovo je rukomet, dobra noć golmana, par raspoloženih igrača i sve se mijenja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kao i obično svim srcem ću navijati za Hrvatsku i nadam se da mogu pobijediti ali realno, teško je za očekivati...
imam dojam da ovoj generaciji nešto fali kad je najbitnije, jeste tu kvalitetna ekipa, međutim ni danci ništa ne zaostaju, naprotiv
nekako imam osjećaj, godinama gledajući ova prvenstva i presudne utakmice uvijek kad zapne hrvatima fali plan B ili neki igrač koji bi uskočio iz drugog plana i malo poremetio protivnika
Alilović se redovno izgubi, Duvnjaka i Balića svojevremeno pretuku i zaustave i to je to
zaista teško susjedi mogu do pobjede, Danska je opasna, jaka, igraju brzo, imaju strašnu ekipu, domaći teren
ko će povući kad Duvnjak ne bude mogao sam - Buntić, Kopljar, Bičanić???
a znamo da bez bekova nema pobjede...
teško, teško...ali ipak - naprijed Kockasti
imam dojam da ovoj generaciji nešto fali kad je najbitnije, jeste tu kvalitetna ekipa, međutim ni danci ništa ne zaostaju, naprotiv
nekako imam osjećaj, godinama gledajući ova prvenstva i presudne utakmice uvijek kad zapne hrvatima fali plan B ili neki igrač koji bi uskočio iz drugog plana i malo poremetio protivnika
Alilović se redovno izgubi, Duvnjaka i Balića svojevremeno pretuku i zaustave i to je to
zaista teško susjedi mogu do pobjede, Danska je opasna, jaka, igraju brzo, imaju strašnu ekipu, domaći teren
ko će povući kad Duvnjak ne bude mogao sam - Buntić, Kopljar, Bičanić???
a znamo da bez bekova nema pobjede...
teško, teško...ali ipak - naprijed Kockasti
Undici stelle - ACM 1899
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Hajde opet malo uvodite pravila zbog čega neko mora ili ne smije navijat za Hrvatsku/Srbiju.
Nisam simpatizer ni jednih ni drugih, a ni Špance ne mirišem, do kraja sam uz Francuze.
Nisam simpatizer ni jednih ni drugih, a ni Špance ne mirišem, do kraja sam uz Francuze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.