I prije Susica i poslije Susica ja cu ostati isti. Doci ce sutra neki novi selektor i ja vec unaprijed mogu reci da ce imati moju podrsku ako bude imao pozitivan efekt na nas fudbal. Znaci ako bude imao uspjeh kao Susic.Principatus je napisao/la:Koji si ti mangup covjece. Bar to mislis o sebi.calcio je napisao/la: Makar ne sirim negativnu energiju kao pojedini. Ti to radis svjesno sa ovakvim postovima, zelis da atmosfera bude negativna. Nema potrebe da negiras, svima je jasno sta ti je cilj.
Moj stav je uvijek bio poznat. Da nas vodi najgora propalica, ako ostvaruje uspjeh, imace moju podrsku.![]()
Tako mozes argumentovati protiv djece iz obdanista. Meni to nije vrijedno da napisem nesto kontra. Nije vrijedno ove elektronske tinte. Boli me znas sta.
Negativnu energiju siri kriminalac i glupan na kormilu reprezentacije, a ne oni koji kritikuju taj bezobrazluk.
A ti i dalje lizi, nije ti ostalo nista drugo, suvise si se duboko uvukao Safetu, da bi se sada mogao izvlaciti, niko to ovdje vise i ne uzima za ozbiljno, nadam se da ces to bar to shvatiti, ako nista drugo.
Tvoj problem je sto mislis da znas vise o fudbalu od Susica. Vec u startu si znaci pao, sve sto moze doci poslije toga je duboko deformisano.