Ja i dalje mislim da bi vi mogli dovesti Kevina Love-a,recimo Parsons,Jones,i pick ili dva picka mislim da bi Minesota to prihvatila.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bolje Bosh, jer mozemo zadrzati i Parsonsa. Plus ne znam bil' Love potpiso. Plus Bosh moze igrati i back up C kroz faze tekme, najvise bi volio Bosha, vise nego Mela, bolji je fit.BABADZO je napisao/la:Broussarda ne spominji bgt![]()
Ja i dalje mislim da bi vi mogli dovesti Kevina Love-a,recimo Parsons,Jones,i pick ili dva picka mislim da bi Minesota to prihvatila.
Jest buraz, ali ne mos dovesti Love bez trade-a, a u taj trade moras staviti Parsonsa, pickove, asseteBABADZO je napisao/la:Ja mislim da bi Love instant potpisao,raealno bi bili mozda i najveci contenderi uz Spurse na zapadu..Plus McHale
A nije opasnije:BABADZO je napisao/la:Meni trojka D12,KL,Beard plus Bev djeluje sasvim solidno nezz o5
Upravo na jednoj grupi na fejsu,neki amerikanci pisu kao LeBron upisao djecu u skolu u Akron,moguci povratak ? hmmm
Love nikad nije igro u PO a da bude go to guy?BABADZO je napisao/la:Ta je petorka dobra u 2K,no doci ce playoff a vi opet necete imati sigurne no.1 opcije u napadu (Harden to izgleda nije,ZA PO MISLIM)
Love bi mogao biti taj go to guy,plus sto je on sjajan dodavac takodje,te bi mogao malo rasteretiti Jamesa u napadu.
Cudno mi je da izmedju parsonsa i Love ne bi uzeo parsonsa
Melo je imo gorih izdanja od Hardena u PO ako cemo po %.BABADZO je napisao/la:To bi mu mogao biti jos jedan motiv vise..
Harden se evo vecc 3 PO ne pojavljuje (od finala sa OKC)
Po meni jbg igrac kao Love se ne moze pronaci u Ligi maltene,dok su Parsons a i Bosh itekako zamjenjivi.
i ps Harden mi je medju najdraziim igracima u ligi
Jara nea mvp diskusije dok ne pocne igrati barem prosjecnu odbranu. Hardenu treba lopta u rukama, da bi bio maximalno efektan, zato Lin I on nisu mogli igrati skupa. Zato nece PG tipa Ronda recimo, nego mu pasu Lowry, Dragic koji mogu igrati bez lopte.BABADZO je napisao/la:Nebi ni ja brato,po meni je Harden MVP kalibar,ali u oovom sistemmu Houstona on njega se jednostavno previse ocekuje.On je vama defacto playmaker,plus i prvi scorer i jos na to sve se ocekuje bar solidna odbrana(ovde se mora podhitno popraviti).Mislim da bi daleko opasniji bili sa Loveom,jel Love moze igrati strech 4,moze spustiti loptu,sjajan je dodavac,znaci rastertice Jamesa,da ovaj igra i offballa malo.Plus sto bi i Dwight mogao profitirati od toga ( I dwight polahko ulazi u ozbiljne godine)
Celikovac je napisao/la:Bosh stretch 4? Molim te reci da si mislio na to kako je u Miamiju prosle sezone igrao stretch 4... Ako ozbiljno mislis da je covjek prirodno nadaren za igranje te role, onda svaka druga diskusija o kosarci s tobom nema smisla.
Inace mediji uveliko bruje o velikom povratku LBJ u Cleveland, bila bi jako lijepa prica kad bi se vratio. Sanse za titulom bi mu tad bile ogromne uz onako talentovan sastav, a i ovi mladi igraci bi
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA · 8m
Yahoo ****: LeBron James' agent is pushing for the superstar's return to Cleveland. http://yhoo.it/1m8EFAP" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.