FIFA/Coca-Cola World Ranking
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: FIFA/Coca-Cola World Ranking
Lista za juni, poredak prvih 30 reprezentacija svijeta:
1 Spain 1614
2 Germany 1486
3 Argentina 1287
4 Croatia 1222
5 Netherlands 1158
6 England 1150
7 Ecuador 1147
8 Portugal 1137
9 Italy 1128
10 Colombia 1123
11 Belgium 1063
12 Russia 1059
13 Côte d'Ivoire 1022
14 Switzerland 1010
15 Bosnia-Herzegovina 1008
16 Greece 1006
17 Mexico 929
18 France 922
19 Uruguay 913
20 Denmark 890
21 Ghana 887
22 Brazil 871
23 Mali 869
24 Czech Republic 853
25 Montenegro 841
26 Sweden 830
27 Chile 829
28 USA 822
29 Nigeria 814
30 Japan 796
1 Spain 1614
2 Germany 1486
3 Argentina 1287
4 Croatia 1222
5 Netherlands 1158
6 England 1150
7 Ecuador 1147
8 Portugal 1137
9 Italy 1128
10 Colombia 1123
11 Belgium 1063
12 Russia 1059
13 Côte d'Ivoire 1022
14 Switzerland 1010
16 Greece 1006
17 Mexico 929
18 France 922
19 Uruguay 913
20 Denmark 890
21 Ghana 887
22 Brazil 871
23 Mali 869
24 Czech Republic 853
25 Montenegro 841
26 Sweden 830
27 Chile 829
28 USA 822
29 Nigeria 814
30 Japan 796
kako znas
http://www.fifa.com/worldranking/rankin ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;KOLASINAC je napisao/la:kako znas
Pritisneš ovo calculate i izbaciti koliko će bodova imati narednog mjeseca. Inače Seo je legenda.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
hvala momcino znaci bicemo bolji od brazilaca po prvi put u zivotu,,ali kako cemo imati 1008 poena nije mi jasno ne igramo nikogahanniz je napisao/la:http://www.fifa.com/worldranking/rankin ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;KOLASINAC je napisao/la:kako znas
Pritisneš ovo calculate i izbaciti koliko će bodova imati narednog mjeseca. Inače Seo je legenda.
Namirili ranije.KOLASINAC je napisao/la:hvala momcino znaci bicemo bolji od brazilaca po prvi put u zivotu,,ali kako cemo imati 1008 poena nije mi jasno ne igramo nikogahanniz je napisao/la:http://www.fifa.com/worldranking/rankin ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;KOLASINAC je napisao/la:kako znas
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ni Top 10 nije daleko
.

Jest vala,toliko jaki da su nam samo dva reprezentativca docekali proljece u Evropskim kupovima sa svojim timovima.AjsKjub je napisao/la:Necemo mi vise nikada imati ovako jaku repku.
Ostali jedu malu djecu za dorucak.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
taj fifa ranking je uvijek bio i ostat ce smijesan.. dovoljno je vidjeti samo tko je sve tu u top 15.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Smjesan nesmjesan taj ranking oznacava sesir a s time i sansu za laksu grupu ili tezu,zavisno od plasmana.STEVIE je napisao/la:taj fifa ranking je uvijek bio i ostat ce smijesan.. dovoljno je vidjeti samo tko je sve tu u top 15.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@harishp: kako god, smijesan ranking oznacava i smijesne sesire za zdrijeb.. samo kad se sjetim da je ona k.arina od tima norveska bila u prvom sesiru 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
potpuno se ne slazem kad vidim igrace poput zahirovica u repkuAjsKjub je napisao/la:Necemo mi vise nikada imati ovako jaku repku.
Za razliku od glavonje inace legende koji samo zdere sudzuk i suho meso i boli ga qita za promjenu drzavljanstva i pomoci BIH repci,Zahirovic makar oznoji svoj dres sa BIH grbom.Tako da....KOLASINAC je napisao/la:potpuno se ne slazem kad vidim igrace poput zahirovica u repkuAjsKjub je napisao/la:Necemo mi vise nikada imati ovako jaku repku.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kad rusilac bude igrac bh-a i postane nas najbolji defanzivac mozes od mene kupit dres inace dajem za 150 eura ali za tebe mogu za 100harishp je napisao/la:Za razliku od glavonje inace legende koji samo zdere sudzuk i suho meso i boli ga qita za promjenu drzavljanstva i pomoci BIH repci,Zahirovic makar oznoji svoj dres sa BIH grbom.Tako da....KOLASINAC je napisao/la:potpuno se ne slazem kad vidim igrace poput zahirovica u repkuAjsKjub je napisao/la:Necemo mi vise nikada imati ovako jaku repku.
inace volim i zahirovica ali ne mogu da kazem da smo mi neka repka kad igra igrac iz dinama minska od prve minute
Zadnja izmjena: KOLASINAC, dana/u 09 maj 2013, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Zaboli me kita za klubove. Kada pricam o reprezentaciji mislim na igru iste, ne pojedinaca i njihove klubske uspjehe.harishp je napisao/la:Jest vala,toliko jaki da su nam samo dva reprezentativca docekali proljece u Evropskim kupovima sa svojim timovima.AjsKjub je napisao/la:Necemo mi vise nikada imati ovako jaku repku.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
harishp je napisao/la:Jest vala,toliko jaki da su nam samo dva reprezentativca docekali proljece u Evropskim kupovima sa svojim timovima.AjsKjub je napisao/la:Necemo mi vise nikada imati ovako jaku repku.

Zasto ti je toliko vazno umanjit kvalitet nase ekipe? Naravno zato da bi Susic imao izgovor za eventualnu neuspjeh.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
imaju igru i San Marino,nije da nemaju.AjsKjub je napisao/la:Zaboli me kita za klubove. Kada pricam o reprezentaciji mislim na igru iste, ne pojedinaca.harishp je napisao/la:Jest vala,toliko jaki da su nam samo dva reprezentativca docekali proljece u Evropskim kupovima sa svojim timovima.AjsKjub je napisao/la:Necemo mi vise nikada imati ovako jaku repku.
Ili da pojasnimo nemas igrace a imas igru,zayeabano jelde?
@Bas obrnuto @Cartmo ;)Od nicega pitu napravis a jos standardni igraci Zahirovic kojeg ti na primjer i ruakma i nogama tjeras.da ne govorim da i speed demon umoci sa minutazom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ne slazem se ni ja, kad dodje rusilac i legenda u repku... bit cemo medju top 5 reprezentacija. Inace covjek je legendaAjsKjub je napisao/la:Necemo mi vise nikada imati ovako jaku repku.

Generacijama ce se kasnije prepricavat da smo nekad imali 1000+ ... bolji od Brazilaarmin je napisao/la:Lista za juni, poredak prvih 30 reprezentacija svijeta:
1 Spain 1614
2 Germany 1486
3 Argentina 1287
4 Croatia 1222
5 Netherlands 1158
6 England 1150
7 Ecuador 1147
8 Portugal 1137
9 Italy 1128
10 Colombia 1123
11 Belgium 1063
12 Russia 1059
13 Côte d'Ivoire 1022
14 Switzerland 1010
16 Greece 1006
17 Mexico 929
18 France 922
19 Uruguay 913
20 Denmark 890
21 Ghana 887
22 Brazil 871
23 Mali 869
24 Czech Republic 853
25 Montenegro 841
26 Sweden 830
27 Chile 829
28 USA 822
29 Nigeria 814
30 Japan 796

e bas tako momciluko rusilac ce nas dogurat u veliko takmicenje i u top 10 u to sam sto posto uvjerenAlenHalilovic je napisao/la:Ne slazem se ni ja, kad dodje rusilac i legenda u repku... bit cemo medju top 5 reprezentacija. Inace covjek je legendaAjsKjub je napisao/la:Necemo mi vise nikada imati ovako jaku repku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.