i Hadzic u napad.Ibrahim je napisao/la:Druga varijanta je da Vrsajevic igra desno, Mujdza lijevo, a umjesto Visce Lulic.
16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
Zašto misliš da je to loša opcija ?bvb je napisao/la:i Hadzic u napad.Ibrahim je napisao/la:Druga varijanta je da Vrsajevic igra desno, Mujdza lijevo, a umjesto Visce Lulic.
Walk on, with hope in your hearts.
- adriano_leite
- Kontakt:
+1emir79 je napisao/la:Wales sigurno nije dzaba na svijetu 29. To im niko nije poklonio. Problem je sto mi od nase reprezentacije pravimo velesilu i da smo od svih bolji.Goalgetter je napisao/la:Pred kvalifikacije ste ih spustili dva nivoa ispod nas, a sad odjednom Wales u nasem rangu. Gdje zapelo?
Kiks je Kipar, remiji protiv Walesa na strani i protiv Belgije kuci je sasvim OK.
Pisalo se ovdje i da ce nas Belgija rasuti 4-0, 5-0 pa se ne desi.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Vas dvojica ste ko Lolek i Bolek. 
Taj Wales da je kakva reprezentacija valjda bi nekada prismrdili velikom takmičenju, igrali bi baraž ili nešto tako. U prošlim kvalifikacijama onakva Hrvatska bez igre ih rutinski dobije obje tekme, a još gora Srbija im u dvije utakmice dadne 9 (devet) golova.emir79 je napisao/la:Wales sigurno nije dzaba na svijetu 29. To im niko nije poklonio. Problem je sto mi od nase reprezentacije pravimo velesilu i da smo od svih bolji.Goalgetter je napisao/la:Pred kvalifikacije ste ih spustili dva nivoa ispod nas, a sad odjednom Wales u nasem rangu. Gdje zapelo?
Kiks je Kipar, remiji protiv Walesa na strani i protiv Belgije kuci je sasvim OK.
Problem je što mi imamo nesposobnog selektora koji igra u nekim idiotskim formacijama, ne zove najbolje igrače, stavlja neke polovnjake u prvi tim, vrijeđa nam svima inteligenciju, a jedini koji su gori od njega su oni koji ga podržavaju
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jedina varijanta za Vrsajevica treba da bude tribine. Poslije one utakmice protiv Amerike nije trebao dobijati poziv, covjek dodaje amerikancima lopte vise puta. Ono njegova spetljavnje protiv Kipra je katastrofa. Ako Susic konta da ekperimentise nek stavi Hajrovica i Lulica lijevo, Mujzdu i Bicakcica desno tj ako hoce da igra defanzivu. Ako hoce napad onda Visca i Lulic lijevo, Hajrovic i Mujzda desno.Ibrahim je napisao/la:Druga varijanta je da Vrsajevic igra desno, Mujdza lijevo, a umjesto Visce Lulic.
Wales je beton armirani. Imal gdje onaj smajli sto udara vuglom od zid ?emir79 je napisao/la:Wales sigurno nije dzaba na svijetu 29. To im niko nije poklonio. Problem je sto mi od nase reprezentacije pravimo velesilu i da smo od svih bolji.Goalgetter je napisao/la:Pred kvalifikacije ste ih spustili dva nivoa ispod nas, a sad odjednom Wales u nasem rangu. Gdje zapelo?
A nije bitno sto su oni beton, mi bi njima nesto i mogli da nismo tako ogranicena selekcija.
Irony off, sad se skontaj zasto smo mi ogranicena selekcija i pored boljih i iskusnijih i tehnicki potkovanijih igraca ?
Ili ti je razmisljanje ograniceno i nerada aktivnost, kao i idolu ti ?!
2/9, podravki se blizi kraj, ispuco je srecu. Kuku se nama s njim...
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Uvjek ima prvi put, ali zato smo mi bili u barazu i na velikom takmicenju, i to sve zaslugom selektora.FaraonTM je napisao/la:Taj Wales da je kakva reprezentacija valjda bi nekada prismrdili velikom takmičenju, igrali bi baraž ili nešto tako. U prošlim kvalifikacijama onakva Hrvatska bez igre ih rutinski dobije obje tekme, a još gora Srbija im u dvije utakmice dadne 9 (devet) golova.emir79 je napisao/la:Wales sigurno nije dzaba na svijetu 29. To im niko nije poklonio. Problem je sto mi od nase reprezentacije pravimo velesilu i da smo od svih bolji.Goalgetter je napisao/la:Pred kvalifikacije ste ih spustili dva nivoa ispod nas, a sad odjednom Wales u nasem rangu. Gdje zapelo?
Problem je što mi imamo nesposobnog selektora koji igra u nekim idiotskim formacijama, ne zove najbolje igrače, stavlja neke polovnjake u prvi tim, vrijeđa nam svima inteligenciju, a jedini koji su gori od njega su oni koji ga podržavaju
a majku yebo 3 gola dade za pola sata 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dzeko se povredio,sreca pa imamo zamjenu.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Mi smo jaki i bez Đeke.emil02in je napisao/la:Dzeko se povredio,sreca pa imamo zamjenu.
Hadžić, Tinček, Vrške sve to može u špicu da igra bez problema
Safete, tele je inžinjer za tebe
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
I onda kazu muslimani ne vole zidove, evo mi im darovali odlazak na EP. Izvolite gospodo, odma provjerite ima li kakvih dobrih kosher restorana u Parizu. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dzeko povreda. Ermin povreda. Mujdza povreda, bolestan. Jel Spaha dolazi. Hajrovic na klupi.
Znaci mozda izgleda ovako Visca, Susic, Pjanic, Medo, Besic, Prcic, Lulic, Sunjic, Hadzic i Avdija
....
Jedan stoper i 10 veznjaka. Poznata formacija 1-10-0
Znaci mozda izgleda ovako Visca, Susic, Pjanic, Medo, Besic, Prcic, Lulic, Sunjic, Hadzic i Avdija
Jedan stoper i 10 veznjaka. Poznata formacija 1-10-0
Zadnja izmjena: soko, dana/u 08 nov 2014, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Cartman je napisao/la:I onda kazu muslimani ne vole zidove, evo mi im darovali odlazak na EP. Izvolite gospodo, odma provjerite ima li kakvih dobrih kosher restorana u Parizu.
vole i zidovi dzeku kao sto kaze onaj iz centrotransa
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Hebo te život šta nam hajvan uradi od reprezentacije 
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Eto, ovo je razlog zašto je trebao biti pozvan treći centarfor 
- skyisthelimit
Formacija 4-2-1-3
Lulic___________Visca__________Hajrovic
______________Pjanic
_________Medunjanin____Besic
_________NEBITNO__________________________
Lulic___________Visca__________Hajrovic
______________Pjanic
_________Medunjanin____Besic
_________NEBITNO__________________________
15.10 - 15.06 ...
TELE CE OPET DA SE IZVLACI NA POVREDE
Onda ce to u izvedbi naseg seljaktora izgledati ovako:
-----------Besic--------------------Medunjanin----------
----------------------Pjanic--------------------------------
-----Izet------------Visca---------------Susic-----------
Od ovog "napada" ne strahuje ni Turbina iz Jablanice, ali ljudi ne zaboravite
Visca>Gotze
-----------Besic--------------------Medunjanin----------
----------------------Pjanic--------------------------------
-----Izet------------Visca---------------Susic-----------
Od ovog "napada" ne strahuje ni Turbina iz Jablanice, ali ljudi ne zaboravite
Susic>Ribery"Barcelona zna ponekad igrati bez klasičnog napadača, a itekako su ofanzivni. Bayern isto tako igra sa jednim napadačem itd", zaključio je Pape.
Visca>Gotze
Tesko nama ako dzeke ne bude.