Transferi, igrači Premijer Lige BiH
-
- Kontakt:
Re: Transferi,igrači Premijer Lige BiH
Izgleda da jedan igrac seli u ligu petice,,,zavezane su mi ruke,,stvarno ne smijem otkrit koji je klub u pitanju 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Malopre sam pricao sa rodjakom iz I.Sarajeva i kaze da je Djermanovic napustio Slaviju i da ce najverovatnije se vratiti u Sloveniju jer nije zadovoljio upravu,a na njegovo mesto se sprema vratiti Spalevic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- kosewsko hill
- Kontakt:
Phill Jackson je napisao/la:Izgleda da jedan igrac seli u ligu petice,,,zavezane su mi ruke,,stvarno ne smijem otkrit koji je klub u pitanju
ma hajd nećemo nikome reći

Željo - My first love!!!
Izgleda da će nas napustiti Tabi koji je potpisao samo do kraja polusezone,a trener smatra da nije pokazao dovoljno za produženje ugovora. Za sada se ne spominju nikakvi odlasci-dolasci mada će vjerojatno otići svaki igrač koji dobije konkretnu ponudu, baš kao i u svakom drugom klubu.
-
- Kontakt:
Samo cu rec da 5 slova ima taj klub i da je krajem 90-ih i pocetkom ovog vijeka pravo jak bio i nije Bundesligaskosewsko hill je napisao/la:Phill Jackson je napisao/la:Izgleda da jedan igrac seli u ligu petice,,,zavezane su mi ruke,,stvarno ne smijem otkrit koji je klub u pitanju

-
- Kontakt:
Re: Zimski prelazni rok !!!
Uostalom sam Dzeko vrijedi ko cijelo FK Sarajevo ikada
ha ha ha ha ha da te nema trebalo bi te izmisliti.
pa kako vas nije stid da se kitite tudjim perijem i da nesto sebi pripisujete a nema te zasluge ni 2%
Dzeko da je osto kojim slucajem u zelji vjerovatno bi propao. On se mora zafaliti onom fiseku sto ga odvede, inace bi jos uvijek ganjo loptu po ovim nasim livadama. Ne kazem da je sad los i da nema pojma, ali tvrdim da ga zeljo nikad nebi napravio igracem ovakvog kalibra. Stvarno mi je zao ali realnos je realnost na grbavici je bio KLOC kod svakog navijaca.
pa kako vas nije stid da se kitite tudjim perijem i da nesto sebi pripisujete a nema te zasluge ni 2%
Dzeko da je osto kojim slucajem u zelji vjerovatno bi propao. On se mora zafaliti onom fiseku sto ga odvede, inace bi jos uvijek ganjo loptu po ovim nasim livadama. Ne kazem da je sad los i da nema pojma, ali tvrdim da ga zeljo nikad nebi napravio igracem ovakvog kalibra. Stvarno mi je zao ali realnos je realnost na grbavici je bio KLOC kod svakog navijaca.
SAMI PROTIV NJIH
Pitarski je lagat ali nije ljudski...dobit ces fobiju od tolikog komplexa...suad_pitar je napisao/la:Uostalom sam Dzeko vrijedi ko cijelo FK Sarajevo ikada
Rascic je bio kloc i na taj nadimak ima autorska prava...a dzeku je zovnulo tako par likova zbog visine a ne zbog igranja...to sto se raja prihvatila te zajebancije je stvar njihovog intelekta i njihove zavisti...
Bolje se ti brini sto ste zvali svoj ponos "Slino"
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
Kako te nije stid da pricas gluposti. Pa citav stadion ga zvao KLOCEM i vecina vas je govorila da nikad gori igrac nije zaigro na grbavici. ZA SVE STRUMFOVE nikad nisam reko da Dzeko nije vas igrac, on jest vas ali niste ga vi napravili igrace i to je prava istina. A sto se tice "sline" mora da si neki klinjo pa neznas sto je prozvan, a ako te interesuje pitaj starije mozda ti neko i kaze.Seyo_TM je napisao/la:Pitarski je lagat ali nije ljudski...dobit ces fobiju od tolikog komplexa...suad_pitar je napisao/la:Uostalom sam Dzeko vrijedi ko cijelo FK Sarajevo ikada
Rascic je bio kloc i na taj nadimak ima autorska prava...a dzeku je zovnulo tako par likova zbog visine a ne zbog igranja...to sto se raja prihvatila te zajebancije je stvar njihovog intelekta i njihove zavisti...
Bolje se ti brini sto ste zvali svoj ponos "Slino"
SAMI PROTIV NJIH
naravno da sam klinjo i novopeceni navijac, a ti nemoj lagati i izmisljati...sve sto nabrajas je govoreno za rascica, a ne za Dzeku...previse pratite Zelju pa vam se malo pomjesalo...brini se o svojoj avliji...
______________________________/end od mene ipak je tema transferi P. ljige
Navijac sam Zelje i smatrao sam da je Dzeko los igrac dok je bio u Zelji,jer je lose igrao i nije se dalo naslutiti da ce postati igracina ali...Jos bi dodao da je on u Zelji napravio prve fudbalske korake,Zeljo ga je naucio primit dodat i zabit i Zeljino je dijete,pa nije on poceo igrat u teplicama...
...nisu mogli da te ugase!!!
vecina koja nisu ni isla tad na tekme...naravno da imas vece znanje, zato i necu vise pricat o ovome...za onog sam klinjo za tebe neznalica...kako to da uvijek pitari imaju tako skromno misljenje o sebi...nadam se da cu i ja kad porastem spoznati tajne svemira i smisao zivota...Gerrard je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:naravno da sam klinjo i novopeceni navijac, a ti nemoj lagati i izmisljati...sve sto nabrajas je govoreno za rascica, a ne za Dzeku...previse pratite Zelju pa vam se malo pomjesalo...brini se o svojoj avliji...
Kako to da vecina Manijaka ovdje napise da je i Dzeko bio u kategoriji kloceva samo ti suprotno ... treba da ti vjerujemo
Eto i na ovoj stranici vecina kaze da su ga zvali klocem gdje ti zivis samo Bog dragi zna i mislim da o Zelji ja imam vece znanje od tebe !
-
- Kontakt:
Pa kako te nije stid, sam Dzeko je u interviju izjavio da ste ga zvali klocem a sad se nesto pravdate. A to sto pratimo sve timove u ovoj bijednoj ligi je nas problem i vjeruj da nismo nista pomijesali. A sto se Rascica tice vama nije valjo, nama je bio prosjecan. Ima tu jos dosta igraca koje ste vi otpisali ali se pokazalo suprotno npr. Emir Obuca je otjeran sa grbavice, nedugo zatim je bio prvi strijelac ove nase lige. Tako da ostaje na vama problem sto nemate osjecaja ko je talenat a ko nije.Seyo_TM je napisao/la:naravno da sam klinjo i novopeceni navijac, a ti nemoj lagati i izmisljati...sve sto nabrajas je govoreno za rascica, a ne za Dzeku...previse pratite Zelju pa vam se malo pomjesalo...brini se o svojoj avliji...
I nemoj molim te da se javljas je samo sebe ofiras sa svojim glupim izjavama.
SAMI PROTIV NJIH
Koeln?Phill Jackson je napisao/la:Samo cu rec da 5 slova ima taj klub i da je krajem 90-ih i pocetkom ovog vijeka pravo jak bio i nije Bundesligaskosewsko hill je napisao/la:Phill Jackson je napisao/la:Izgleda da jedan igrac seli u ligu petice,,,zavezane su mi ruke,,stvarno ne smijem otkrit koji je klub u pitanju
Koeln nije, jer napisa da nije bundesligas
Mozda Lazio
Mozda Lazio
U brzini mi se učinilo da je rekao bundesligaš, a ne vidjeh da je u stvari kontra. Onda, možda si i u pravu, a da nije Parma? Ili možda Leeds (doduše više nije u premier ligi, ali...)?santos je napisao/la:Koeln nije, jer napisa da nije bundesligas
Mozda Lazio
-
- Kontakt:
paris,parma,lazio,genoa,siena,nancy,lille,...
-
- Kontakt:
Svaka cast junacesantos je napisao/la:Koeln nije, jer napisa da nije bundesligas
Mozda Lazio

Nista to jos nije gotovo al eto nisam mogo izdrzat da ne kazem

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Vidim da pojedinci (pitari) pisu kako se vecina navijaca (simpatizera) Zelje na forumu izjasnila da su Dzeku nazivali klocem. Vrlo rado cu vam to povjerovati ako nekako DOKAZETE. Koja je to vecina? Koji su to clanovi? Gdje su ti postovi? Dok se to sve ne dokaze i dok sve bude vasa "realna" procjena ona ce ostati samo jedna velika LAZ!
NACIONAL: Prije nekoliko dana izjavili ste “Gdje su sada oni koji su me zvali smoto i kloc?”. Zar su vas doista smatrali netalentiranim dok ste bili mlađi i što je to kloc?
- Kloc je balvan. Ja sam bio vrlo mlad, imao sam 17 godina kada sam debitirao za prvu momčad Željezničara. Znate kako to ide kod nas, odmah se očekuje puno od svakog igrača, da preko noći bude uspješan. Nitko ne gleda u budućnost, ljudi ne shvaćaju da se postupno dolazi do uspjeha. Tada sam bio mlad i neiskusan, ali dio publike je bio nestrpljiv pa je bilo povika kloc i slično. Ja to za vrijeme utakmica nisam čuo, ali su mi prijatelji kasnije govorili da su mi neki to vikali. No to su bili oni navijači koji se ni najmanje ne razumiju u nogomet. Takvi gledaju nogomet samo zato jer im je netko rekao da je to zanimljiv sport. Ali ja sam uvijek vjerovao u sebe i nisam dopustio da me itko demoralizira u mojim nastojanjima. Sada sam svima pokazao koliko vrijedim.
Obratiti paznju na rijeci "DIO" i "NEKI" ...
NACIONAL: Tko je prvi primijetio da niste nogometni balvan, odnosno da biste mogli igrati vrhunski nogomet?
- Moram priznati da su me svi treneri hvalili, ali i stariji igrači poput kapetana Željezničara Almira Gredića i Dželaludina Muharemovića. Bilo je to 2002. godine kada je Željezničar došao do trećeg kola pretkvalifikacija za Ligu prvaka i ispao od Newcastlea. Uvijek su mi govorili "samo radi i postat ćeš pravi igrač".
Obratiti paznju na "SVI TRENERI" i "ALI I STARIJI IGRACI" ..
Tema nema nikakve veze sa Dzekom i njegovom prosloscu!
NACIONAL: Prije nekoliko dana izjavili ste “Gdje su sada oni koji su me zvali smoto i kloc?”. Zar su vas doista smatrali netalentiranim dok ste bili mlađi i što je to kloc?
- Kloc je balvan. Ja sam bio vrlo mlad, imao sam 17 godina kada sam debitirao za prvu momčad Željezničara. Znate kako to ide kod nas, odmah se očekuje puno od svakog igrača, da preko noći bude uspješan. Nitko ne gleda u budućnost, ljudi ne shvaćaju da se postupno dolazi do uspjeha. Tada sam bio mlad i neiskusan, ali dio publike je bio nestrpljiv pa je bilo povika kloc i slično. Ja to za vrijeme utakmica nisam čuo, ali su mi prijatelji kasnije govorili da su mi neki to vikali. No to su bili oni navijači koji se ni najmanje ne razumiju u nogomet. Takvi gledaju nogomet samo zato jer im je netko rekao da je to zanimljiv sport. Ali ja sam uvijek vjerovao u sebe i nisam dopustio da me itko demoralizira u mojim nastojanjima. Sada sam svima pokazao koliko vrijedim.
Obratiti paznju na rijeci "DIO" i "NEKI" ...

NACIONAL: Tko je prvi primijetio da niste nogometni balvan, odnosno da biste mogli igrati vrhunski nogomet?
- Moram priznati da su me svi treneri hvalili, ali i stariji igrači poput kapetana Željezničara Almira Gredića i Dželaludina Muharemovića. Bilo je to 2002. godine kada je Željezničar došao do trećeg kola pretkvalifikacija za Ligu prvaka i ispao od Newcastlea. Uvijek su mi govorili "samo radi i postat ćeš pravi igrač".
Obratiti paznju na "SVI TRENERI" i "ALI I STARIJI IGRACI" ..

Tema nema nikakve veze sa Dzekom i njegovom prosloscu!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Posto sam pogodio kao nagradu trazim da kazes o kom se igracu radiPhill Jackson je napisao/la:Svaka cast junacesantos je napisao/la:Koeln nije, jer napisa da nije bundesligas
Mozda Lazio,,al pravicemo se da nisi pogodio
![]()
Nista to jos nije gotovo al eto nisam mogo izdrzat da ne kazem

Trenutno korisnika/ca: Proximic, sarajevo19461987 i 6 gostiju.