FK Sloboda (opšte diskusije)
Re: FK Sloboda (opšte diskusije)
ako vec neces niko od nas da te odvuce, imas autobus na bilo koju stanicu na juznu da stanes, ako nista imas taksi plati 20 km i rahat si
imas opcija milion ha ja

1919 <3
- firefirefirely
- Kontakt:
Ma necu da zahmetim nikog drug, pogotovo drugi dan Bajrama, uzivajte, hvala ko da i jeste odvukli.. Jedino ovaj momak ako vec bude isao gore, pa ce javiti, a ima bus, i njim mogu.. Uglavnom hvala svima jos jednom, i da ne tusimo ovdje vise temu 

-
- Kontakt:
Jesul pare il kompenzacija1922VFC1981 je napisao/la:Dogovorise nam se uprave izgleda

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
@Fire Preporucuje se 2 sata priej leta da budes na aeorodromu. Pola sata prije leta je ukrcavanje. Tako sam barem ja kad sam letio u London iz Sarajeva.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Kazu da se pocelo nesto radit na stadionu da bude usminkan do pocetka sezone,garant lovaklasik je napisao/la:Jesul pare il kompenzacija1922VFC1981 je napisao/la:Dogovorise nam se uprave izgleda

#musvdg
- firefirefirely
- Kontakt:
Zabi vas Amar Rahmanovic Hajduku 2 gola u prvom poluvremenu 

Kupio Azmir pakete Ditinih proizvoda, da imate cime dresove prati i posudje poslije mezeta.1922VFC1981 je napisao/la:Kazu da se pocelo nesto radit na stadionu da bude usminkan do pocetka sezone,garant lovaklasik je napisao/la:Jesul pare il kompenzacija1922VFC1981 je napisao/la:Dogovorise nam se uprave izgleda

Ma i za vjerovati je da ce ostati kod nas jer je odradio vrhunske pripreme i steta bi ga bilo sad pustiti. A moglo bi se zaraditi na njemu u dogledno vrijeme.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Pokidao je nema stafirefirefirely je napisao/la:Zabi vas Amar Rahmanovic Hajduku 2 gola u prvom poluvremenu

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN TUZLACI
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Allah Razi Olsun :*MCMXLVI je napisao/la:BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN TUZLACI
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
zar nismo vas uzeli prosle godine ?dzelllo je napisao/la:Nek ste i vi nekog dobili u gostima![]()

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nema sta, dobri ste. Uzeti bodove sa strane kod bilo koga ove sezone nije mala stvarSaltCityAttack je napisao/la:zar nismo vas uzeli prosle godine ?dzelllo je napisao/la:Nek ste i vi nekog dobili u gostima![]()
.. zar nismo i Zelju udaljili od titule i td ..imamo mi od prosle sezone posebno drugog dijela sezone veoma dobra gostovanja
..treba se spomenut i Travnik koji tamo ne gubi od nikoga cak su eto i sad Sarajevo uzeli ljudi a mis mo im recimo tamo hladno tricu uvalili
...ima tu napredska ako pratis PL vidjet ces da nismo vise neka ekipa koja lahko pada na gostovanju..nekad je i Velez bio jako los na gotovanju dobar niz godina pa od onog ispadanja malo su se trzli bas kao i mi sad

Vidimo se tamo negdje 7 ili 8 kola

lezVe do bagro
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Bod po bod...30 bodova. ...i onda opet federalnadzelllo je napisao/la:Nek ste i vi nekog dobili u gostima![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Cestitam na 3 boda sa gostovanja. To je velika stvar ove godine.
Care, preporucio bih ti da ne preskaces terapije.staragarda je napisao/la:Bod po bod...30 bodova. ...i onda opet federalnadzelllo je napisao/la:Nek ste i vi nekog dobili u gostima![]()
...i onda opet sa jaranima iz gabele
lezVe do bagro
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vi niste pobjedili u gostima vec 15 mjesecidzelllo je napisao/la:Nek ste i vi nekog dobili u gostima![]()

Cak nas spominjete i na vasoj temituzlak1987 je napisao/la:Vi niste pobjedili u gostima vec 15 mjesecidzelllo je napisao/la:Nek ste i vi nekog dobili u gostima![]()

Kompleks level 100000
lezVe do bagro
De procitaj opet i idi pokri se dekom pa na spavanjedzelllo je napisao/la:Cak nas spominjete i na vasoj temituzlak1987 je napisao/la:Vi niste pobjedili u gostima vec 15 mjesecidzelllo je napisao/la:Nek ste i vi nekog dobili u gostima![]()
![]()
Kompleks level 100000

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: rishovski, Tatamata1946 i 38 gostiju.