FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Mozda zato sta ovo vise nisu 90e u doba Moratti kad je on jer mu je dosadno kupova igrace za masne pare, nema se prebijene pare i potrosilo se 40 mil na Kondogbiu, 15 na Mirandu samo da bi se zadovoljilo apetite Mancinia i sad on place i kuka zbog FFP-a i prodaje Kovacica. Koji qurac trosis ako nemas. Vi ako mislite da ce Kondogbia bit ta prevaga u veznom redu onda se varate, grdno se varate. Na kraju krajeva pokazale su ove prijateljske na cemu smo a mi smo upravo u ovom prijelaznom roku prodali jedina 2 igraca koja su u mogucnosti napravit nesto prema naprijed.
Ja sam reka, oprostit cu im ovo jedino ako dovedu neko zvucno ime. Vidim spominje se Nasri koji je prevara od igraca, nije odigra postenu utakmicu u zadnjih 5 godina i jos k tome ima 28 godina.
Ovo je prelijevanje iz supljeg u prazno, vec 5 godina, od one fantasticne 2010 do prosjecnog serie A kluba, i ne postoji ni promil sanse da se nesto promjeni, mi bi se i sa Kovacicem borili za tu LP sa drugim klubovima ovako sigurno necemo.
Ja sam reka, oprostit cu im ovo jedino ako dovedu neko zvucno ime. Vidim spominje se Nasri koji je prevara od igraca, nije odigra postenu utakmicu u zadnjih 5 godina i jos k tome ima 28 godina.
Ovo je prelijevanje iz supljeg u prazno, vec 5 godina, od one fantasticne 2010 do prosjecnog serie A kluba, i ne postoji ni promil sanse da se nesto promjeni, mi bi se i sa Kovacicem borili za tu LP sa drugim klubovima ovako sigurno necemo.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Po meni je ovo dobar potez ovakvs ponuda se ne odbija lako ni za kvalitetnije i bolje igrace, a kamoli za jednog samo jos uvijek talentovanog igraca...
Sada se okrenuti Perisicu, Perottiu i Criscito/Coentrao i dosta za ovaj mercato...
-------------------Handa
Montoya - - Miranda - - Murillo - - Criscito
- - - - - - Kondogbia - - - Medel
Perotti- - - - - - - Jovetic - - - - - - Perisic
- - - - - - - - - - - - -Icardi

Sada se okrenuti Perisicu, Perottiu i Criscito/Coentrao i dosta za ovaj mercato...
-------------------Handa
Montoya - - Miranda - - Murillo - - Criscito
- - - - - - Kondogbia - - - Medel
Perotti- - - - - - - Jovetic - - - - - - Perisic
- - - - - - - - - - - - -Icardi
Cini se da Genoa uzima Diega Capela, tako da vjerovatno mozemo ocekivati Perottija kao novog polovnjaka u nasem timu..
- Interista02
- Kontakt:
Stvarno ljudi koji vam je.....
Bilo je Intera i prije Kove, bit će i poslije. Meni lično jedan od najdražih igrača zadnjih sezona, ali šta je, tu je.
Cifra od 35+5 miliona uopšte nije loša, fine su se pare izvukle ako ništa. Nije prodat kao Cou za 10.
Sad dovesti Perottia, koji će usput da bude najbolja kupovina ovog prelaznog roka, kvalitetnog lijevog beka (Coentrao), te se trampiti sa Napoliem Mertens-Juan. Ako se može i Ljajića dovesti umjesto Ambrozija, i pravo fina ekipa bi to bila. Naravno riješiti se Hernanesa, jer frajer nenormalno usporava igru. Neka Guarina cige (iako ga mrzim iz dna duše), sigurno nećemo naći bolji back-up za 10-ak miliona, koliko bi dobili za njega (ako i toliko). Dovesti jednog špica za klupe (čitaj Denis, Pinilla), i eto ga. TOP 3 nije toliko daleko.
Kada nisam smanjio sa praćenjem Intera nakon svih ovih sramnih sezona, neću ni sada. To je jednostavno jače od mene, a i od vas htjeli vi to priznati ili ne. Mi smo zaljubljeni u pogrešnu ženu, baš kao i veliki Massimo
Bilo je Intera i prije Kove, bit će i poslije. Meni lično jedan od najdražih igrača zadnjih sezona, ali šta je, tu je.
Cifra od 35+5 miliona uopšte nije loša, fine su se pare izvukle ako ništa. Nije prodat kao Cou za 10.
Sad dovesti Perottia, koji će usput da bude najbolja kupovina ovog prelaznog roka, kvalitetnog lijevog beka (Coentrao), te se trampiti sa Napoliem Mertens-Juan. Ako se može i Ljajića dovesti umjesto Ambrozija, i pravo fina ekipa bi to bila. Naravno riješiti se Hernanesa, jer frajer nenormalno usporava igru. Neka Guarina cige (iako ga mrzim iz dna duše), sigurno nećemo naći bolji back-up za 10-ak miliona, koliko bi dobili za njega (ako i toliko). Dovesti jednog špica za klupe (čitaj Denis, Pinilla), i eto ga. TOP 3 nije toliko daleko.
Kada nisam smanjio sa praćenjem Intera nakon svih ovih sramnih sezona, neću ni sada. To je jednostavno jače od mene, a i od vas htjeli vi to priznati ili ne. Mi smo zaljubljeni u pogrešnu ženu, baš kao i veliki Massimo
Perotti da je valjao ostao bi u Sevilli..
Lijevi bek nam je prijeko potreban, ako ne mislimo gledati Jesusa na toj poziciji..
Lijevi bek nam je prijeko potreban, ako ne mislimo gledati Jesusa na toj poziciji..
- Interista02
- Kontakt:
Isto kao što bi T. Motta ostao u A. Madridu da je valjao, Milito bi napravio veću karijeru prije Genoe da je valja, Palacio također....
Perotti će biti naše najbolje pojačanje ovog ljeta, dobro zapamtite moje riječi. Čovjek je svemirac za sve naše ofanzivce
Perotti će biti naše najbolje pojačanje ovog ljeta, dobro zapamtite moje riječi. Čovjek je svemirac za sve naše ofanzivce
Videcemo da li ce Mertens zavrshiti u Interu.
Slazhem se sa @Tritoloneom glede Kovachica. Inter je imao najbolji mercato ovog leta do tog poteza. Jeste kinta dobra, ali se zhrtvuje buducnost, kreativnost i kichma (uz Icardija) novog Intera. A ima tu i do samog Kovachica. I njemu karijera mozhe da stagnira, ako ga se zakuca za klupu u RMu.
Slazhem se sa @Tritoloneom glede Kovachica. Inter je imao najbolji mercato ovog leta do tog poteza. Jeste kinta dobra, ali se zhrtvuje buducnost, kreativnost i kichma (uz Icardija) novog Intera. A ima tu i do samog Kovachica. I njemu karijera mozhe da stagnira, ako ga se zakuca za klupu u RMu.
Ništa, sinoć nisam mogao dugo zaspat ali jbg šta je tu je. Kove nema i nama je i dalje ostat sa ovim kakvim-takvim Interom. Ajd da vidimo šta se može učinit pa da ova lakrdija od ekipe na nešto liči i da se ipak imamo čemu nadat ove sezone.
Prije svega ne smijemo ostati pri dosadašnjoj 4-3-1-2 formaciji jer ako budemo igrali sa 4 bivola u veznom redu piši propalo. Znači trebamo preći u modernu formaciju 4-2-3-1 tako da Kondo i još neki bivol budu jedina 2 vežnjaka u ekipi a da gore 4 napadačke pozicije popune napadači (tj. da ne bude hebeni Hernanes na AM-u).
Znači ovako nekako (4-2-3-1): Handa - Montoya, Miranda, Murillo, Santon - Kondo, Guaro - Perotti, Jova, Perišić - Icardi.
Prije svega ne smijemo ostati pri dosadašnjoj 4-3-1-2 formaciji jer ako budemo igrali sa 4 bivola u veznom redu piši propalo. Znači trebamo preći u modernu formaciju 4-2-3-1 tako da Kondo i još neki bivol budu jedina 2 vežnjaka u ekipi a da gore 4 napadačke pozicije popune napadači (tj. da ne bude hebeni Hernanes na AM-u).
Znači ovako nekako (4-2-3-1): Handa - Montoya, Miranda, Murillo, Santon - Kondo, Guaro - Perotti, Jova, Perišić - Icardi.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Alo ba ljudi ponudu je poslao Real Madrid, skoro iste su hladno odbijene od bbilana i Liverpoola...nema vise Zanettia i slicnih da kaze ne ja necu tamo, jos kad uzmes situaciju u nasem klubu, gdje se za titulu neces boriti jos zadugo, a tamo ces biti u poziciji da sve osvojis, pa sta bi vi izabrali, a jos tome dodas i ekstra pare i klubu, a sigurno i Kovi sa novim ugovorom...pravite se ludi bez veze...
Ako je vec neko morao ici bolje i Kova nego Handa ili ne daj boze Icardi koji su tri puta korisniji ekipi od njega...
Ako je vec neko morao ici bolje i Kova nego Handa ili ne daj boze Icardi koji su tri puta korisniji ekipi od njega...
Liverpool nije slao ponudu za Kovacica,da smo ga zeljeli dobili bi smo ga kao Coutinha.
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
- suptilnirocker21
- Kontakt:
Ma gdje ste giganti iz mersisajda. Vidim kupujete koga hocete, zadrzavate koga hocete.KopLfc je napisao/la:Liverpool nije slao ponudu za Kovacica,da smo ga zeljeli dobili bi smo ga kao Coutinha.
Bolje ti je broji golove bentekea nego sto se ovdje prosipas
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
A pisem ono sto se pisalo po medijima...nesto mi i nije bitno gdje god da je otisao, samo da se ove pametno iskoriste za dva tri igraca i ja zadovoljan
Nista lose nisam napisao. Jedan Leicester ima vecu kupovnu moc od vas,da ne pricam o gigantu Liverpoolu. Trenutno smo finansijski spejs satl za vas.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Nije sve u paramaKopLfc je napisao/la:Nista lose nisam napisao. Jedan Leicester ima vecu kupovnu moc od vas,da ne pricam o gigantu Liverpoolu. Trenutno smo finansijski spejs satl za vas.
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 17 avg 2015, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
I sa ovim se moze osvojit skudeto, pogledaj sa cime je Conte u prvoj sezoni postao prvak neporazen.Trener je kljuc.Biscione je napisao/la: Znači ovako nekako (4-2-3-1): Handa - Montoya, Miranda, Murillo, Santon - Kondo, Guaro - Perotti, Jova, Perišić - Icardi.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- suptilnirocker21
- Kontakt:
To je poredjenje liga a ne klubova. A da ste vi space shuttle kovacic bi izabrao vas a ne real madrid.KopLfc je napisao/la:Nista lose nisam napisao. Jedan Leicester ima vecu kupovnu moc od vas,da ne pricam o gigantu Liverpoolu. Trenutno smo finansijski spejs satl za vas.
To je najveci problem, tacno bi se bolje Leonardo snasao sa ovim igracim i bolje igrao od ovog bisera...on je poput ovih talijanskih trenera Mazzari-Gasparini ima nesto u sta samo on vjeruje i nesto sto samo on vidi, a nedo bog nikom tog njihovogSissoko je napisao/la:I sa ovim se moze osvojit skudeto, pogledaj sa cime je Conte u prvoj sezoni postao prvak neporazen.Trener je kljuc.Biscione je napisao/la: Znači ovako nekako (4-2-3-1): Handa - Montoya, Miranda, Murillo, Santon - Kondo, Guaro - Perotti, Jova, Perišić - Icardi.
@Biscione 24 ne pamtim,ali nisam ja gloryhunter.
@ovajdrugi Zato nas je Cou odabrao koji je mnogo veci talenat od Kovacica koji nije prakticki nista pokazao u Interu i sta je Realu dati tolike pare za nekog ko nece odigrat ni 15 utakmica u sezoni. Jos jedan precijenjeni igrac kojeg su napuhali uvijek "objektivni" Hrvati. Nesta kao Halilovic.
Al heeej dobar je Kova zna dobru predasistenciju dati
@ovajdrugi Zato nas je Cou odabrao koji je mnogo veci talenat od Kovacica koji nije prakticki nista pokazao u Interu i sta je Realu dati tolike pare za nekog ko nece odigrat ni 15 utakmica u sezoni. Jos jedan precijenjeni igrac kojeg su napuhali uvijek "objektivni" Hrvati. Nesta kao Halilovic.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Yep, al Mancio neće tako igrat. On će igrat ovako: Handa - Santon, Miranda, Ranokija, Jesus - Kondo, Medel, Guaro - Herna - Jova, Ikac.Sissoko je napisao/la:I sa ovim se moze osvojit skudeto, pogledaj sa cime je Conte u prvoj sezoni postao prvak neporazen.Trener je kljuc.Biscione je napisao/la: Znači ovako nekako (4-2-3-1): Handa - Montoya, Miranda, Murillo, Santon - Kondo, Guaro - Perotti, Jova, Perišić - Icardi.
- suptilnirocker21
- Kontakt:
A vi ste inace poznati po prepoznavanju talenata, a da ne pricamo o vec afirmisanim hardcore premiership napadacima ( carrol, benteke, lambert...)KopLfc je napisao/la:@Biscione 24 ne pamtim,ali nisam ja gloryhunter.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.