FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

nidjo_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la nidjo_barca » 09 feb 2010, 21:26

Robovlasnik je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Auuuuu belaj.

Nema Abidala,Piquea i Alvesa,jos treba i Puyol da se povrijedi :shock:

Bice j.ebeno pravo protiv Atletica.

Ma nemoj da se brines :)

Valdes - Maxwel desno - stoperi Cigra i Yaya - i lijevo Millito --- ispred Xavi --- ispred njega keita i iniesta --- i jos naprijed Pedro --- Ibra --- Messi :) ( ovi ce u napadu da nadomire sve sto odbrana propusti )

p.s. smijel se ko kladiti sa mnom .... ja garantujem da ce Ibra zabiti 3 gola ili 2 gola i asist :)
Nema jarane ni Tourea ;)

@Mirza_Hordas

Igramo protiv Atletica
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 09 feb 2010, 21:27

donji :D ste na calderonu :mrgreen: jel ono muniesta odbrandbeni igrac ? :?
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 09 feb 2010, 21:29

super nema pola tima :mrgreen: sad mozemo da ubijemo atletiko ko ljudi :mrgreen: daj bolan sta ste se prepali imam neki predosjecaj koji me uvijek zahebe da cemo pobjediti :mrgreen:
p.s ozbiljno mislim da ce biti 3-2 za nas......
Zadnja izmjena: -Barcelona-, dana/u 09 feb 2010, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 09 feb 2010, 21:29

Koliko ja mogu da vidim, nekoliko odbranbenih igraca Barce je jos zdravo. Dakle, odbrana moze igrati. U cemu je problem?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 feb 2010, 21:30

Ma kad smo protiv Mancestera izgurali sa slabijom odbranom,izgurat cemo i protiv ovih...nema frke,na muci se poznaju junaci :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 09 feb 2010, 21:32

CRNI_SA je napisao/la:donji :D ste na calderonu :mrgreen: jel ono muniesta odbrandbeni igrac ? :?
jarane za kog ti navijas :D :?:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 09 feb 2010, 21:32

Trasimaco je napisao/la:Koliko ja mogu da vidim, nekoliko odbranbenih igraca Barce je jos zdravo. Dakle, odbrana moze igrati. U cemu je problem?
u agueru ,forlanu,simaou, reyesu :D moja prognoza 3-1 ;)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 feb 2010, 21:33

-Barcelona- je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:donji :D ste na calderonu :mrgreen: jel ono muniesta odbrandbeni igrac ? :?
jarane za kog ti navijas :D :?:
crni_sa - izdajica :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 feb 2010, 21:34

Trasimaco je napisao/la:Koliko ja mogu da vidim, nekoliko odbranbenih igraca Barce je jos zdravo. Dakle, odbrana moze igrati. U cemu je problem?
Ma kakvi jarane...Ne igraju Pique i Marquez zbog crvenih iz prošle utakmice...Abidal i Alves su svakako van stroja - ozljede kod obojice...Toure,koji bi mogao eventualno uletiti u zanju liniju silom prilika ali i on takođe ozljeđen.
Evo sad najnovija vijest da je i kapiten Puyol povrijeđen :evil: :twisted: tako da ostaju fakticki samo 3 odbrambena igraca (Maxwell,Milito i Chygrynskiy) s tim da Chygrynskiy je jedva sakupio 3 nastupa u dresu Barse i njegovo igranje riziki,po meni.
Ovo je neko sihre gadne bacio...nevjerovatno da smo za 7 dana ostali bez pola tima :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 feb 2010, 21:35

pa onda igrajte sa tri odbranbena igrača i to je to :D nema vam druge
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 feb 2010, 21:37

a ono, jos dodate i aguera i forlana koji barcu skoro uvjek jebu u mozak, barem na vicente calderonu.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 09 feb 2010, 21:37

El Barcelona ya ha llegado a un acuerdo por Cesc, según la Cadena SER
De acuerdo a la información, el club azulgrana tendría ya el sí definitivo del centrocampista para incorporarse a la plantilla de Pep Guardiola el próximo mes de junio y tan sólo faltaría el acuerdo con el Arsenal, que ha escrito una carta al Barcelona para que detenga su campaña mediática.
Evo ovako, prema ovome, Barcelona je postigla dogovor sa Cescom Fabregasom koji zeli da predje u Barcu ali jos uvijek se ceka odgovor Arsenala.

Samo da jos dodam da je Cadena SER medij koji je neutralan kada je rijec o pisanju o Realu i Barceloni. Znaci on nije kao Marca sklon Realu niti kao Sport koji je sklon Barceloni.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 feb 2010, 21:37

Mirza_Hordas je napisao/la:pa onda igrajte sa tri odbranbena igrača i to je to :D nema vam druge
e pa onda se možemo komotno pripremiti i da primimo 3 komada :?
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 09 feb 2010, 21:38

Wolverine je napisao/la:a ono, jos dodate i aguera i forlana koji barcu skoro uvjek jebu u mozak, barem na vicente calderonu.
a na camp nou forlan redovno sukne :o :?
Zadnja izmjena: CRNI_SA, dana/u 09 feb 2010, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 feb 2010, 21:39

drop je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:pa onda igrajte sa tri odbranbena igrača i to je to :D nema vam druge
e pa onda se možemo komotno pripremiti i da primimo 3 komada :?
kad igramo sa svom cetvoricom primimo 4, a kamoli sad sa trojicom.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 09 feb 2010, 21:40

Casillas je napisao/la:
El Barcelona ya ha llegado a un acuerdo por Cesc, según la Cadena SER
De acuerdo a la información, el club azulgrana tendría ya el sí definitivo del centrocampista para incorporarse a la plantilla de Pep Guardiola el próximo mes de junio y tan sólo faltaría el acuerdo con el Arsenal, que ha escrito una carta al Barcelona para que detenga su campaña mediática.
Evo ovako, prema ovome, Barcelona je postigla dogovor sa Cescom Fabregasom koji zeli da predje u Barcu ali jos uvijek se ceka odgovor Arsenala.

Samo da jos dodam da je Cadena SER medij koji je neutralan kada je rijec o pisanju o Realu i Barceloni. Znaci on nije kao Marca sklon Realu niti kao Sport koji je sklon Barceloni.
nebil bog dao :mrgreen:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 09 feb 2010, 21:41

drop je napisao/la:Ma kakvi jarane...Ne igraju Pique i Marquez zbog crvenih iz prošle utakmice...Abidal i Alves su svakako van stroja - ozljede kod obojice...Toure,koji bi mogao eventualno uletiti u zanju liniju silom prilika ali i on takođe ozljeđen.
Evo sad najnovija vijest da je i kapiten Puyol povrijeđen :evil: :twisted: tako da ostaju fakticki samo 3 odbrambena igraca (Maxwell,Milito i Chygrynskiy) s tim da Chygrynskiy je jedva sakupio 3 nastupa u dresu Barse i njegovo igranje riziki,po meni.
Ovo je neko sihre gadne bacio...nevjerovatno da smo za 7 dana ostali bez pola tima :oops:
Care, ne moras meni pricati o povredama. Vise mi ih je preko glave za ovu sezonu. Svjedocio sam ove sezone nizu povreda u Unitedu kakve nikad u zivotu nisam vidio. Samo je jedan odbranbeni igrac igrao u ekipi nekoliko kola.

Govorim da ovdje Barca nece imati problema, jer ipak ima nekoliko odbranbenih igraca koji ce nastupiti. Ostatak tima ce ih pokriti malo jace i to je to.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 09 feb 2010, 21:45

Nadam se da ce napad odradit svoje,pritom mislim da se Ibra razigra u tandemu s Messiem.Ovi sto budu igrali u odbrani,moraju igrat jako,poztrvovano.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 09 feb 2010, 21:46

Sad tek vidimo kakvu su gluposti napravili Pique i Marquez :evil:
Hajd onaj crveni što je zaradio Pique i nekako...bila je u žaru borbe,nije se iskontrolisao i gotovo.
Ali Marquezov je presmiješan...kreten zna da je zadnja minuta nadoknade i opet fasova crveni-nevjerovatno :o
mada je i sudija usro stvar do kraja...moglo se onda svirati penal i dati žuti i vozdra - svakako je utakmica bila gotova...ovako nas je osakatio totalno :(

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 09 feb 2010, 21:47

ma bice puno golova igrajte na kladionici 3+ Atletico ima ocajnu odbranu i barca je u problemima a oba tima imaju napade medju najjacim na svijetu bice to spektakl :o :?
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.