Dwight se može uzet dodžaba za klupe. Westbrook će prvo sjebat ekipu, nabijat statse i uzet paletu para.BuffonGigi je napisao/la:Ko god ga uzme, kao i Westbrooka, samo sebi narusava sanse za bilo kakvu ozbiljnu pricu.
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
njega su i Dubsi odbili da "poprave"NEZALAGANJE je napisao/la:Dwight Howard : “I used to really hate how Draymond (Green) plays, but what I noticed watching him during these playoffs was that he does everything for the team. I want to be that person.I don’t have an ego — it’s dead. I’ve grown up.”![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dosao sebi kad se raspao.Treba se opet nekim jadnicima uvaliti.![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kakva steta, a bio je sila...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Steta pa se zaboravi tako kako su neki igraci dobri bili zbog loseg kraja karijere
Melo Dwight T mac Iverson
Melo Dwight T mac Iverson
- Barbarossa
- Kontakt:
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
E najozbiljnije govorim ono sto je Dwight igrao za Wizardse je sasvim solidno odradio, cak mogu reci da je bio od bolji u katastrofalnom pocetku moje ekipe. Mislim da taj lik ima jos mjesta u ovoj ligi.
- camparinho
- Kontakt:
Hajde Dwighte i ti u Clippe, pa da imaju petorku najcudnijih psiha na svijetu
Clutch city be safe rage hard!
Lakers, Warriors, Knicks,Thunder, Bucks, Pistons and Wizards are among teams attending Amare Stoudemire and Monta Ellis’ workouts, per @ChrisBHaynes
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Lonnie Tunes IV early MIP contender?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
GeriOldman
- Kontakt:
zafalilo para ?JHam je napisao/la:Lakers, Warriors, Knicks,Thunder, Bucks, Pistons and Wizards are among teams attending Amare Stoudemire and Monta Ellis’ workouts, per @ChrisBHaynes
Knicks lmao
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Kome, njima ili timovima?Torres_9 je napisao/la:zafalilo para ?JHam je napisao/la:Lakers, Warriors, Knicks,Thunder, Bucks, Pistons and Wizards are among teams attending Amare Stoudemire and Monta Ellis’ workouts, per @ChrisBHaynes
Ray Allen to LAL confirmed
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Boga mi je NOP odradio dobar posao ove off sezone.Sinoc 2 pika(Hayes i Alexander) izgledali odlicno.Prvi ima nevjerovatnu atletiku i gradju.Dosta je lagan,ali se krece odlicno,sve oko kosa kuca,a u odbrani odlicno stiti obruc.
Alexander ima NBA spremno tijelo,igra pod kontrolom,solidan sut.Sinoc su bas izdominirali njih dvojica i to u svojoj 1.tekmi.Bas me zanima kako ce izgledati u drugoj!?
Alexander ima NBA spremno tijelo,igra pod kontrolom,solidan sut.Sinoc su bas izdominirali njih dvojica i to u svojoj 1.tekmi.Bas me zanima kako ce izgledati u drugoj!?
- invincible1921
- Kontakt:
Ko je ovaj bijelac kod nas , Brazdeikis ili kako vec jel ga pratio ko
vidim dade 30 sinoc
=\_1921_/=
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nisam ga pratio na koledzu,ali vidim da ga neki ljudi hvale.Super je odigrao tekmu,pored svih vasih zvijezda u rosteru.invincible1921 je napisao/la:Ko je ovaj bijelac kod nas , Brazdeikis ili kako vec jel ga pratio kovidim dade 30 sinoc
- camparinho
- Kontakt:
A mene par pojedinaca napusavalo kad sam govorio za Nickeila... momak osim kreiranja suteva sebi i ponekad konstantnosti i nema prevelikih problema u igri
Clutch city be safe rage hard!
Mogu li Lakersi s 4 All-Star igraca, onda jednim od boljih mladih igraca koji mogu igrati od 2 do 4, jednom od boljih odbrambenih igraca na bekovskim pozicijama, jednom od boljih sutera u ligi, se prosetati do finala? Jel to sad ocekujemo od njih kao i od GSW sto smo ocekivali? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.