Jetzt ist es offiziell! Hansi Flick sagt bei @SkySportDE, dass er heute der Mannschaft gesagt hat: Er will am Ende der Saison raus aus seinem Vertrag. Abschied vom Sextuple-Trainer!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Jetzt ist es offiziell! Hansi Flick sagt bei @SkySportDE, dass er heute der Mannschaft gesagt hat: Er will am Ende der Saison raus aus seinem Vertrag. Abschied vom Sextuple-Trainer!
Ne mogu da vjerujem Brazzo hebem li ti sve mrs u Jablanicu konobaru kretenskiBREAKING! Flick tells Sky that he will not fulfill the contract beyond this season. He has also notified the players
Vjerojatno je to i razlog selektor Njemačke otkako je low najvio odlazak pocela su sva ova natezanja Brazzo Flickmuhamedhulk je napisao/la: ↑17 apr 2021, 18:14Oh ode cojk dje moze birati koga ce „dovesti“ u ekipu; ode za selektora Njemacke. Sretno!
Daj Strebera.![]()
Cudno jest' ali kako god i da nismo ispali od Pariza trazio bi da se ukine ugovor, covjek hoce da trenira repkuFranckRibery je napisao/la: ↑17 apr 2021, 18:12ovo je meni pravo supacki od strane Flicka. Potpisao ugovor u Aprilu 2020. do Jula 2023.godine i sad hoce da ide
Sve funkcionisalo u klubu do trenutka kada su DFB i Löw izasli sa izjavama o odlasku. Onda krecu razni razlozi konflikta sto je po meni bas smijesno. Trazio je Flick nekako nacin da izadje iz kluba a da prikaze kao da on nije "kriv" iako su svi podjednako krivi, takav dojam ostavlja cijela ova situacija ali hajde bice Baye i poslije njega. Steta sto je napustio jer ce naljeto biti remont ekipe. Zao mi je koliko god su me nervirali i on i Brazzo.Nerminovic je napisao/la: ↑17 apr 2021, 18:22Cudno jest' ali kako god i da nismo ispali od Pariza trazio bi da se ukine ugovor, covjek hoce da trenira repkuFranckRibery je napisao/la: ↑17 apr 2021, 18:12ovo je meni pravo supacki od strane Flicka. Potpisao ugovor u Aprilu 2020. do Jula 2023.godine i sad hoce da ide
ovdje samo moze jedan preuzeti i njegovo ime je Nagelsmann Julian![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.