AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Sutra bi pobjeda potvrdila pobjedu protiv daleko kvalitetnijih protivnika u prethodna dva izdanja.
Sampdoria je puna iskusnih igrača, mislim da im jedno 8 igrača ima preko 30 godina.
Prošli vikend su opucali 5 puta u okvir gola protivnika i 4 puta su bili precizni. Solidna ekipa koju ne treba uzeti za šalu. Ali Milan je daleko jači.
Sampdoria je puna iskusnih igrača, mislim da im jedno 8 igrača ima preko 30 godina.
Prošli vikend su opucali 5 puta u okvir gola protivnika i 4 puta su bili precizni. Solidna ekipa koju ne treba uzeti za šalu. Ali Milan je daleko jači.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Abd sutra sa pobjednom preuzimamo prvu poziciju 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako budu igrali kao protiv Intera u drugom i Lazia u svih 90 minuta, Sampdoria može samo završiti meč sa 2-3 gola u mreži. Samo da se ne desi neki meč tipa Spezia. Kad jednostavno sve unaprijed ide kontra tebe i znaš da nećeš dobiti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Forza Milan sad jače nego ikad ranije. Toliko nam pobjeda treba, jest da se igra u najglupljem terminu i zato će bit nekako teže.
Pobjeda 2-1 taman.
Pobjeda 2-1 taman.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- OldFashioned
- Kontakt:
Kad skontaš, dvije yebene sezone nas sprči ta Spezia.
Prošle sezone su nas i skroz nadigrali i to je bila jedna od naših najgorih predstava, nismo se mogli sastati sa loptom, baš frustrirajuća tekma.
Prošle sezone su nas i skroz nadigrali i to je bila jedna od naših najgorih predstava, nismo se mogli sastati sa loptom, baš frustrirajuća tekma.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
celikmilan
- Kontakt:
Šta se dešava sa Berardijem i njegovim ugovorom? Da li bi on mogao da bude to desno krilo koje trebamo?
- Beduin
- Kontakt:
Jel Torino kaznjava Belotia zbog neproduzavanja ugovora ili je nesto drugo pa nije toliko standardan?
Od one povrede i povratka sam vise puta primjetio da je na klupi i skroz nezainteresovan kad ulazi, a evo i veceras.
Pobega sasvim korektan veceras, dosta aktivan kad krecu u napad, narocito kad idu u (polu)kontru on je uvijek naprijed sa loptom, dug korak, dobre lopte naprijed i dosta naprijed orjentisan veznjak, iako igra tog nekog centralnog.
Od one povrede i povratka sam vise puta primjetio da je na klupi i skroz nezainteresovan kad ulazi, a evo i veceras.
Pobega sasvim korektan veceras, dosta aktivan kad krecu u napad, narocito kad idu u (polu)kontru on je uvijek naprijed sa loptom, dug korak, dobre lopte naprijed i dosta naprijed orjentisan veznjak, iako igra tog nekog centralnog.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sloši mi se kad vidim ovaj termin u 12:30 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako Milan bude na svom nivou, Sampdoria se ništa tu ne pita. Ako bude iole potcijenjivanja od strane igrača Milana, bit će problema.
Jer ekipa Sampdorie je puna iskusnih igrača koji znaju kako treba igrati i "prljavo" da bi se dočepali bodova.
Prošle sedmice protiv Sassuola su imali skoro tri puta manje šuteva. Daleko manje opasni a rezultat je bio 4-0 za njih. Dakle samo maksimalno ozbiljno i jako od starta. Drugačije ne treba i ne može.
Jer ekipa Sampdorie je puna iskusnih igrača koji znaju kako treba igrati i "prljavo" da bi se dočepali bodova.
Prošle sedmice protiv Sassuola su imali skoro tri puta manje šuteva. Daleko manje opasni a rezultat je bio 4-0 za njih. Dakle samo maksimalno ozbiljno i jako od starta. Drugačije ne treba i ne može.
Ova postava koja je najvljena je i sluzbena,sad samo da li ce Calabria desno ili lijevo vidjecemo.
Drago mi je da Benaser starta ispred Kessiea,ja bi ga do kraja klupirao,davao mu sanse kad nemas druge opcije.
Ubacio bi i Bakayoka ispred,ali to bi samo ja,a svi znamo da ce igrati u prvoj postavi vecinu tekmi do kraja
Drago mi je da Benaser starta ispred Kessiea,ja bi ga do kraja klupirao,davao mu sanse kad nemas druge opcije.
Ubacio bi i Bakayoka ispred,ali to bi samo ja,a svi znamo da ce igrati u prvoj postavi vecinu tekmi do kraja
Zasto nije Kalulu umjesto mrtvog Florenzija ali ajde
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- OldFashioned
- Kontakt:
Meni se Kalulu nimalo ne sviđa na beku, bilo lijevo ili desno, barem ono što sam do sada vidio od njega na toj poziciji.
Nekako mi sigurnije djeluje kao stoper i ako poradi malo na postavljanju pogotovo prilikom prekida, nebo je granica.
Nekako mi sigurnije djeluje kao stoper i ako poradi malo na postavljanju pogotovo prilikom prekida, nebo je granica.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Realno Florenzi je bolja opcija na beku od Kalulua i u zadnjih par utakmica Florenzi je bio bas na visokom nivou.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bitno je da uzmu 3 boda. Ko je ne beku nije važno u ovom trenutku.
Moraju odigrati na 100% svojih mogućnosti. Nije Sampdoria bauk. Slabiji su neuporedivo od Intera i Lazia koje je Milan dobio. Takav pristup im treba i danas.
Moraju odigrati na 100% svojih mogućnosti. Nije Sampdoria bauk. Slabiji su neuporedivo od Intera i Lazia koje je Milan dobio. Takav pristup im treba i danas.
- muha milanez
- Kontakt:
Samo pobjeda 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- OldFashioned
- Kontakt:
Ybt kad vidim ovog Giampaola, tačno me neka tuga uhvati gdje smo bili ne tako davno..
Arena Sport 3 mi jučer nestala, mislim crna slika kad prebacim, sve ostale su ok, i evo ni danas je nema i naravno baš na tom kanalu Milan. Prije je nedjeljom RTRS prenosio Seriju A u ovom terminu, to više nije slučaj?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
msat, ova mtelova televizija.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.