Izgubili smo se na kraju, veoma lose odigrano.
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: New York Knicks
To bi bilo to, bila je fina prilika ali eto nismo uspjeli.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
asunsao je napisao/la:Sudije su vam najmanje krive za ovaj poraz.sombrero je napisao/la:**** ovo...igrač ošuta(izbaci loptu) i nakon toga minimalni kontakt = svira faul
niđe veze
nisu meni... nisam ja neki navijač...samo gledam dobru košarku. al i onaj faul Prigionia kad je mahao lijevom rukom po zraku je isto smiješan...
al to nije razlog poraza i ispadanja naravno..
Šteta ali šta se može.
Jednostavno timska igra Indiane je pobjedila individualnu NY-a.
Primjeti se napredak u ovoj ekipi, mnogo bolja sezona od prosle.
Primjeti se napredak u ovoj ekipi, mnogo bolja sezona od prosle.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Pacersi zasluženo idu dalje, Knicksi kriminalni cijelu seriju, nisu se kako treba sastvaili s loptom.
U večerašnjoj utakmici sam Melo uz pomoć Shumpa u drugom dijelu nije mogao donijeti pobjedu....Pacersi pucali skoro 50 bacanja i imali +30 sa istih, Knicksi više faula nego skokova
Veoma dobra regularna sezona i katastrofalan PO!
U večerašnjoj utakmici sam Melo uz pomoć Shumpa u drugom dijelu nije mogao donijeti pobjedu....Pacersi pucali skoro 50 bacanja i imali +30 sa istih, Knicksi više faula nego skokova
Veoma dobra regularna sezona i katastrofalan PO!
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tuga. Dobili su nas odbranom.
cica mica gotova prica
sad na pecanje, a od druga carla ocekujem prenosenje twitowa ko je šta ufatio, dal klena, soma, šarana, kecigu, štuku
po mom skromnom mišljenju utakmicu je odlucila ona monstrouzna bananko banana hiberta na melu, nakon toga se ovaj nije sastavio sa loptom, a u odbrani ni sa terenom ni sa loptom. a seriju vam je usrao smith, realno u ozbiljnim plejof ekipama takav igrac nema šta da trazi. veceras se haman lomi tekma i frajer hladno preko ruke sa 8m
sad na pecanje, a od druga carla ocekujem prenosenje twitowa ko je šta ufatio, dal klena, soma, šarana, kecigu, štuku
po mom skromnom mišljenju utakmicu je odlucila ona monstrouzna bananko banana hiberta na melu, nakon toga se ovaj nije sastavio sa loptom, a u odbrani ni sa terenom ni sa loptom. a seriju vam je usrao smith, realno u ozbiljnim plejof ekipama takav igrac nema šta da trazi. veceras se haman lomi tekma i frajer hladno preko ruke sa 8m
nema potpisa
Ne znam šta bih rekao nakon ovakih 6 minuta, a vodili smo dva razlike. Carmelo je zakazao u zadnjoj četvrtini, malo neuobičajno za njega, ali šta je, tu je. On je najmanji krivac za ovaj poraz. Dok su ostali promašivali šuteve, on je jedini pogađao. Kasnije Shump, pa Cope, ali sve je to tanko.
O suđenju ne treba trošiti riječi. Pa samo da se pogleda koliko su više faulova svirali nama, a svi znaju da je Indiana mesarski tim i ako nisu žešće išli na nas onda su približno jednako, a 34-16 je u faulovima. Smiješno na neki način, ali nisu sudije GLAVNI krivac.
Woodson je taj koji je kriv za ovaj poraz. Forsiranje JRa, Kidda... Nepotrebno, krajnje nepotrebno. Posebno JRa. Čovjek je ludovao svaku noć i on ga opet ubacuje. Pa garantujem da bi James White bio produktivniji. Nadam se da je ovo bila zadnja utakmica JRa u narandžasto-plavom dresu.
Chandler je također bio kriminalan. Ne mogu da zamislim da je prošle godine bio DPOY, a sada ga Hibbert čini trubom običnom. K-Mart je pravi borac i pokazao je kako se bori za tim, za suigrače, za navijače. K-Mart +10, a Chandler -17 u plus/minut kategoriji. To je to.
Baš me zanima šta će biti s Woodsonom. Vjerovatno da će ostati i on i JR obzirom da je prvi veliki i dugogodišnji prijatelj Glunwalda, a drugi igra golf s Dolanom.
Vidimo se sljedeće sezone, bilo bi poželjno s novim trenerom kojem se napadi ne zasnivaju na izolacijama i koji preferira odbranu.
O suđenju ne treba trošiti riječi. Pa samo da se pogleda koliko su više faulova svirali nama, a svi znaju da je Indiana mesarski tim i ako nisu žešće išli na nas onda su približno jednako, a 34-16 je u faulovima. Smiješno na neki način, ali nisu sudije GLAVNI krivac.
Woodson je taj koji je kriv za ovaj poraz. Forsiranje JRa, Kidda... Nepotrebno, krajnje nepotrebno. Posebno JRa. Čovjek je ludovao svaku noć i on ga opet ubacuje. Pa garantujem da bi James White bio produktivniji. Nadam se da je ovo bila zadnja utakmica JRa u narandžasto-plavom dresu.
Chandler je također bio kriminalan. Ne mogu da zamislim da je prošle godine bio DPOY, a sada ga Hibbert čini trubom običnom. K-Mart je pravi borac i pokazao je kako se bori za tim, za suigrače, za navijače. K-Mart +10, a Chandler -17 u plus/minut kategoriji. To je to.
Baš me zanima šta će biti s Woodsonom. Vjerovatno da će ostati i on i JR obzirom da je prvi veliki i dugogodišnji prijatelj Glunwalda, a drugi igra golf s Dolanom.
Vidimo se sljedeće sezone, bilo bi poželjno s novim trenerom kojem se napadi ne zasnivaju na izolacijama i koji preferira odbranu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Consigliere
- Kontakt:
Ona nevjerovatna blokada je promjenila tok meca totalno. Ako nista, Indiana je bolji matchup Heatu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
igrac koji je najvise kriv za neprolazak je naravno jr ali svi ostali imaju prste (mozemo reci da amare nema samo
) u tome pa i carmelo, felton u nekima nazabija poena a sinoc 0 ravno iz igre, nisu konstantni jednostavno i to je najveci problem, ekipa ocekuje od svakoga nesto i kada ti toj ekipi jednu noc das takav doprinos a odmah iducu taj isti doprinos bude ravan nicemu onda sta ocekivati, ne moze se svaku noc neko drugi buditi iz mrtvih, mora nekoliko igraca biti konstantno u svojoj igri a to ova ekipa knicksa nije imala
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
kad smo vec kod blokadeConsigliere je napisao/la:Ona nevjerovatna blokada je promjenila tok meca totalno. Ako nista, Indiana je bolji matchup Heatu.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Čovjeka koji s najneinteligentnijom ekipom lige dobije playoff seriju i bude drugi na istoku treba zadržati.Carlo je napisao/la: Vidimo se sljedeće sezone, bilo bi poželjno s novim trenerom kojem se napadi ne zasnivaju na izolacijama i koji preferira odbranu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pojma ti nemaš. Jedino da JR ima manjka mozga u ovoj ekipi.LBJ MVP je napisao/la:Čovjeka koji s najneinteligentnijom ekipom lige dobije playoff seriju i bude drugi na istoku treba zadržati.Carlo je napisao/la: Vidimo se sljedeće sezone, bilo bi poželjno s novim trenerom kojem se napadi ne zasnivaju na izolacijama i koji preferira odbranu.
Kako god, najuspješnija sezona nakon 13 i kusur godina, ali opet... Morala se Indiana dobiti jer smo kvalitetniji od njih, ali šta je, tu je. GO NY GO!
Po svemu prikazanom u ovih 6 utakmice niste, sinoc bi dosta ranije izgubili utakmicu da onaj teletabis nije gadjao trojke 4/4 za par minuta, prve dvije nakon sretno odbijene lopte pravo u ruke. Sinoc niste promasili slobodno bacanje, trice mensecini 12/18Carlo je napisao/la:Pojma ti nemaš. Jedino da JR ima manjka mozga u ovoj ekipi.LBJ MVP je napisao/la:Čovjeka koji s najneinteligentnijom ekipom lige dobije playoff seriju i bude drugi na istoku treba zadržati.Carlo je napisao/la: Vidimo se sljedeće sezone, bilo bi poželjno s novim trenerom kojem se napadi ne zasnivaju na izolacijama i koji preferira odbranu.
Kako god, najuspješnija sezona nakon 13 i kusur godina, ali opet... Morala se Indiana dobiti jer smo kvalitetniji od njih, ali šta je, tu je. GO NY GO!
nema potpisa
Kvalitetniji ste sigurno,iako na 4 od 5 pozicija imaju bolje igrače od vas.Malo jaču klupu imate,al to ne igra neku ulogu u playoffu pogotovo ako je JR glavni igrač te klupe.Carlo je napisao/la:Pojma ti nemaš. Jedino da JR ima manjka mozga u ovoj ekipi.LBJ MVP je napisao/la:Čovjeka koji s najneinteligentnijom ekipom lige dobije playoff seriju i bude drugi na istoku treba zadržati.Carlo je napisao/la: Vidimo se sljedeće sezone, bilo bi poželjno s novim trenerom kojem se napadi ne zasnivaju na izolacijama i koji preferira odbranu.
Uostalom sinoć se sve vidjelo,imate nenormalnu noć Mela,još se dodaju i 2 šutera,pogodite 13 trica i izgubite.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Treba biti optimista što se tiče sljedeće sezone. Neki deal napraviti s Novakom, Cambyjem (pošto ga Woodson ne koristi) i još par igrača.
Smith je sinoć rekao da bi volio ostati u Knicksima do kraja karijere. Može ako će ostati na 2.9 miliona i smanjiti mu minutažu do 20 minuta, sve preko je smrt za ekipu.
Meni je najviše žao Mela. Čovjek koliko se god trudio neko će ga iznevjeriti. Sada ga je iznevjerio trener, mogu slobodno reći. Specijalista za odbranu sebi ne smije dopustiti da primi preko 100 poena od najgore ofanzivne ekipe lige, ali sad je sve to šuplja priča i priča u prazno.
Ostaviti:
1. Felton
2. Shump
3. Melo
4. Amare
5. Prigioni
6. Martin
7. Cope
8. Chandler (ako ne zaslužuje po prikazanom)
9. će biti draftovan igrač
10. vjerovatno Chris Smith, brat onog luđaka ako i JR potpiše.
Smith je sinoć rekao da bi volio ostati u Knicksima do kraja karijere. Može ako će ostati na 2.9 miliona i smanjiti mu minutažu do 20 minuta, sve preko je smrt za ekipu.
Meni je najviše žao Mela. Čovjek koliko se god trudio neko će ga iznevjeriti. Sada ga je iznevjerio trener, mogu slobodno reći. Specijalista za odbranu sebi ne smije dopustiti da primi preko 100 poena od najgore ofanzivne ekipe lige, ali sad je sve to šuplja priča i priča u prazno.
Ostaviti:
1. Felton
2. Shump
3. Melo
4. Amare
5. Prigioni
6. Martin
7. Cope
8. Chandler (ako ne zaslužuje po prikazanom)
9. će biti draftovan igrač
10. vjerovatno Chris Smith, brat onog luđaka ako i JR potpiše.
martina nije pametno ostaviti, vjeruj mi, nije njemu sve cisto u glavi, to se promjeniti ne moze
Kakav god da je ne može biti gori od Chandlera. Martin je ako ništa igrao odličnu odbranu nad Hibbertom, a manji je sigurno 20 cm od njega. Martin je igrač kakav nam treba sljedeće sezone.LenBias je napisao/la:martina nije pametno ostaviti, vjeruj mi, nije njemu sve cisto u glavi, to se promjeniti ne moze
slazem se da je on na terenu pokazivao nesto ali imam osjecaj da dosta vise negativnog donosi u svlacionici i van terena, on je takva osoba, lud, nepopravljiv, takvi se trpe samo kada su u primeu karijere, ako se ne poprave u kasnijim godinama nije ih pametno drzati ali eto, nije da mi je stalo da ide iz knicksa nego samo onako kazem 
Ma dobar je on i izvan terena. Svi igrači, čak i Woody je govorio da je Martin fantastičan saigrač. Ipak je njemu 35 godina, nema on 20 godina pa da neki nemir unosi. Svi pozitivno govore o njemu i na terenu, a i izvan njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.