Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH - SUSPENZIJA

Post Postao/la VanBasten » 13 maj 2011, 10:53

jbg, Graciću, nije vrijeme za ideale.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 13 maj 2011, 11:00

Gacica razumijem, po prvom prijedlogu statuta odluke bi se donosile prostom vecinom glasova, da se ne lazemo bosnjaci bi tu bili u najvecoj prednosti, sto bi znacilo vecina srdstava bi zavrsavala u SA klubovma samim tim i njegovom OlimpiC(k)u, tako da je meni njegova reakcija sasvim uredu i razumljiva.

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 13 maj 2011, 11:01

Reprezentacija ce igrati u Rumuniji i nastaviti kvalifikacije,klubovi ce igrati Evropu,legendarni Ovica Osim dominira,ali vecini forumasa (cast izuzecima) na celu sa moderatorom, to nije dovoljno jer nije rasformiran FSRS,i za srpske i hrvatske predstavnike nece biti postavljeni posteni pasic,barbarez,akrapovic i glavas,vec ce i dalje maloumni srbi i hrvati sami birati svoje predstavnike!A nisu ni svjesni kako bi im super bilo da im lijepo bosnjaci izaberu prave i postene srbe i hrvate koji ce zastupati njihove interese!
Zadnja izmjena: Denis Ispušlić, dana/u 13 maj 2011, 11:04, ukupno mijenjano 2 puta.
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 13 maj 2011, 11:03

SrdjanBL je napisao/la:Gacica razumijem, po prvom prijedlogu statuta odluke bi se donosile prostom vecinom glasova, da se ne lazem bosnjaci bi tu bili u najvecoj prednosti, sto bi znacilo vecina srdstava bi zavrsavala u SA klubovma samim tim i njegovom OlipiC(k)u, tako da je meni njegova reakcija sasvim uredu i razumljiva.
Da. Tipicni egoista. Previse se egoisticki gledalo od pocetka zato smo i zavrsili u ovoj situaciji.

On hoce da se sada i njemu ide na noge, jer bila je fora, sta god Bosnjaci ce glasati ZA, zbog toga sto najvise osjecaju prema repki, tako da sad vadi onu, nemoze dogovor i bez nas...
Glasace ZA, kad porazgovara par ljudi sa njim, on hoce da se i njega nesto pita, kad shvati sta znaci glasati protiv predomislice se.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 13 maj 2011, 11:10

cirkus se nastavlja....
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 maj 2011, 11:48

Megamon je napisao/la:
Komitet za normalizaciju N/FS BiH na čelu sa Ivicom Osimom, održao je jučer u Cirihu sastanak sa čelnim ljudima FIFA-e i UEFA-e Seppom Blatterom i Michelom Platinijem.

Dobili su obećanje i podršku da će evropska i svjetska krovna nogometna kuća dodatno pomoći oko usvajanja Statuta.

Najavljeno je da će FIFA i UEFA prihvatiti ustupke kada su u pitanju određeni amandmani na Statut N/FS BiH, a koje su tražili FS RS-a i pojedini kantonalni savezi. To se odnosi na kvorum i način odlučivanja u Skupštini i Izvršnom odboru N/FS BiH.

Ipak, postoji mogućnost da na Skupštini koja će se održati 26. maja dođe do obrnute situacije.

Kako sada stvari stoje pojedini delegate iz reda bošnjačkog naroda mogli bi glasati protiv predloženih amandmana.

“Ovo je neprihvatljivo za nas. Ja ću glasati protiv, a ima još dosta onih koji razmišljaju kao ja. Nazovite ih pa ih pitajte”, rekao je za Sarajevo-x.com Nijaz Gracić, delegat ispred Nogometnog saveza Kantona Sarajevo.

Prvi čovjek sarajevskog Olimpica smatra da su napravljeni preveliki ustupci i da to nije dobro.
:roll: :roll:
Covjek je istraumirana seljacina! Dokle vise ovakvi papci? Derpe!! Faca sve kaze. Lihnjo! Tokmak!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 13 maj 2011, 11:54

Edo_77 je napisao/la:Novi statut donosi mnogo lijepih stvari.

Ukida troclano predsjednistvo. Donosi jednog predsjednika.
Skupstina i IO u kojoj niko nece moci biti preglasan il se zaliti zbog necega. Potpuna ravnopravnost, postovanje svih regiona i zastita svih klubova iz svih regiona.

Da vas napomenem, svaki selektor je izabran jednoglasno. Tako ce biti i za predsjednika, vidite da niko ne prica ni o rotiranju. Rotiranje je nebitno jer ce svi podrzati predsjednika. Da li imamo takvih ljudi, imamo ih dosta.

Malo realnosti nebi bilo na odmet, ovo je maksimalno sto se moglo izvuci za sve narode u BIH, sad se niko nemoze zaliti, a imamo i strucne ljude u vrhu koji su uradili vise za 4-5 sastanaka nego one glavonje za godinu dana sastancenja...

RS, navijali oni il ne za BIH, oni su dio BIH i na njihovu dusu ide njihov odnos prema reprezentaciji. Novoim statutom se nemogu zaliti ni za sta. Imaju poptunu zastitu svojih interesa i klubova.
Bez njih se nije moglo donijeti nikakvo rjesenje.
Upravo tako i Srbi su dio države pa se valjda treba i nji nesto pitati....
Ako bude Osim predlozen za presednika glasat ce svi za njeg u to ne sumnjam
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 13 maj 2011, 11:58

...
Zadnja izmjena: Sta hoces.ba ?, dana/u 14 maj 2011, 01:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 maj 2011, 12:20

Sta hoces.ba ? je napisao/la:je*o mu Olimpic mater. Uvjeren sam da Nijaz nece glasati protiv. Zasto ? Zato sto bi to bio kraj Olimpica.
Ovo je samo pokusaj da se kakva para izvucce.

Balijsko - minderaska posla
Jes, Graciću fali para :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 13 maj 2011, 12:54

Kad pogledam na FB vijesti sa Reprezentacije i onda letimicno pregledam (ponekad) poruke sta rulja pise. Uglavnom uvijek isto, svaki dan se nekom **** mater samo sto se akteri mjenjaju.

Jos uvijek smo jako primitivni narod(i)

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 13 maj 2011, 13:13

Denis Ispušlić je napisao/la:Reprezentacija ce igrati u Rumuniji i nastaviti kvalifikacije,klubovi ce igrati Evropu,legendarni Ovica Osim dominira,ali vecini forumasa (cast izuzecima) na celu sa moderatorom, to nije dovoljno jer nije rasformiran FSRS,i za srpske i hrvatske predstavnike nece biti postavljeni posteni pasic,barbarez,akrapovic i glavas,vec ce i dalje maloumni srbi i hrvati sami birati svoje predstavnike!A nisu ni svjesni kako bi im super bilo da im lijepo bosnjaci izaberu prave i postene srbe i hrvate koji ce zastupati njihove interese!
Sve čovjek lijepo rece.Aleksandar i ovakvi bi zeljeli da Sarajevo bira postene Hrvate i Srbe,a u istom tom Sarajevu nema vise ni Hrvata ni Srba.I opet ponavljam,Bevanda je najmanji problem,sad se nitko ne moze preglasavati i odmah vam ne odgovara.Nadam se da ce se ovo usvojiti,barem sto se Hrvata i Srba tice ne bi trebalo biti problema,a vjerujem da ce i svi Bosnjaci glasati za!!! Sto se mene tice,ako ce se uvesti reda u Premijer ligu i ostale lige nek Osim bude dozivotno predsjednik.Čovjek je obisao bolestan cijelu BIH i pola Europe da bi nasao riješenje,svaka mu cast na tome,iako ga ja nisam na pocetku podrzavao jer nisam vjerovao da moze ista promjeniti,ali hvala Bogu prevario sam se!!!

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 13 maj 2011, 13:26

Ja bi ovako odgovorio Gracicu.

Kad si vec pokazao svoje pravo lice Gracicu zasto nisi zadovoljan cinjenicom da Srbi i Hrvati nece moci preglasavati Bosnjake u Skupstini a ni u Izvrsnom Odboru, u suprotnom jeli to tebi cilj da mozes njih preglasavati??

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 maj 2011, 14:11

Kako će čovjek glasati protiv amandmana, nije mi jasno ?! Koliko sam ja shvatio, neće biti nikakvog glasanja o amandmanima, nego samo o novom statutu?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 13 maj 2011, 14:15

ŠB.TRN je napisao/la:
Denis Ispušlić je napisao/la:Reprezentacija ce igrati u Rumuniji i nastaviti kvalifikacije,klubovi ce igrati Evropu,legendarni Ovica Osim dominira,ali vecini forumasa (cast izuzecima) na celu sa moderatorom, to nije dovoljno jer nije rasformiran FSRS,i za srpske i hrvatske predstavnike nece biti postavljeni posteni pasic,barbarez,akrapovic i glavas,vec ce i dalje maloumni srbi i hrvati sami birati svoje predstavnike!A nisu ni svjesni kako bi im super bilo da im lijepo bosnjaci izaberu prave i postene srbe i hrvate koji ce zastupati njihove interese!
Sve čovjek lijepo rece.Aleksandar i ovakvi bi zeljeli da Sarajevo bira postene Hrvate i Srbe,a u istom tom Sarajevu nema vise ni Hrvata ni Srba.I opet ponavljam,Bevanda je najmanji problem,sad se nitko ne moze preglasavati i odmah vam ne odgovara.Nadam se da ce se ovo usvojiti,barem sto se Hrvata i Srba tice ne bi trebalo biti problema,a vjerujem da ce i svi Bosnjaci glasati za!!! Sto se mene tice,ako ce se uvesti reda u Premijer ligu i ostale lige nek Osim bude dozivotno predsjednik.Čovjek je obisao bolestan cijelu BIH i pola Europe da bi nasao riješenje,svaka mu cast na tome,iako ga ja nisam na pocetku podrzavao jer nisam vjerovao da moze ista promjeniti,ali hvala Bogu prevario sam se!!!
Zar vi nemate ama baš ni jednog uspješnog fudbalera pa postavljate takve ko Lavanda i Kovačević...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 maj 2011, 14:29

Ne radi se o tome da ljudi iz Sarajeva biraju drugima članove, ali kako to da ti vaši predstavnici nemaju nikakve veze sa fudbalom :? , pa evo Jagodić izabran za selektora mlade reprezentacija svi odmah kažu uredu, jer je čovjek uspješan. Pa ima i kod vas bivsi fudbalera i sportski radnika, da se postave u tijela saveza, a ne sve neki političari, a vi još zadovoljni :? (bevanda sad neki spasilac on ima lobi ovo ono, eto on je sad zaslužan za sve ovo, a Ivica je samo onako tu :roll: )
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 13 maj 2011, 14:42

juventus 0244 je napisao/la:Ne radi se o tome da ljudi iz Sarajeva biraju drugima članove, ali kako to da ti vaši predstavnici nemaju nikakve veze sa fudbalom :? , pa evo Jagodić izabran za selektora mlade reprezentacija svi odmah kažu uredu, jer je čovjek uspješan. Pa ima i kod vas bivsi fudbalera i sportski radnika, da se postave u tijela saveza, a ne sve neki političari, a vi još zadovoljni :? (bevanda sad neki spasilac on ima lobi ovo ono, eto on je sad zaslužan za sve ovo, a Ivica je samo onako tu :roll: )
Jada ne bio,pa Bevanda predstavlja nas savez,moje zupanije.Gdje ti tu vidis problem,pa zar su u savezu sve bivsi nogometasi i legende???Čovjek je se kroz svoj rad dokazao,i ti malo vidi koliko Bošnjaka u savezu su bivse legende i zvijezde.Svatko bira svoje,pa vecina ljudi u UEFI i FIFI nisu bili neki proslavljeni nogometasi.I tko je spominjao Osima,po meni je on za ovo sto se dogovorilo najzasluzniji!!!I hvala Bogu da nam Bošnjaci ne biraju tko ce nas predstavljati,barem u nogometu!!! ;) ;)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 13 maj 2011, 14:44

Ne znam šta sad ovi serendaju, što nisu odmah rekli nego kad je pred riješenjem oni se nešto žale.....

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 13 maj 2011, 14:54

Kao da namjerno rade ovo ali ne znam koji im je cilj :x .....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 maj 2011, 14:59

ŠB.TRN je napisao/la:
''U istom tom Sarajevu nema vise ni Hrvata ni Srba'' :shock:
E pa yebote Smiljko Sagolj izvjestitelj HB sa takvim promocurnim lazima i dezinformacija.Bruko.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 maj 2011, 15:01

ŠB.TRN je napisao/la:Jada ne bio,pa Bevanda predstavlja nas savez,moje zupanije.Gdje ti tu vidis problem,pa zar su u savezu sve bivsi nogometasi i legende???Čovjek je se kroz svoj rad dokazao,i ti malo vidi koliko Bošnjaka u savezu su bivse legende i zvijezde.Svatko bira svoje,pa vecina ljudi u UEFI i FIFI nisu bili neki proslavljeni nogometasi.I tko je spominjao Osima,po meni je on za ovo sto se dogovorilo najzasluzniji!!!I hvala Bogu da nam Bošnjaci ne biraju tko ce nas predstavljati,barem u nogometu!!! ;) ;)
Nema veze koga predstavlja, ali je bit u tome da uvijek fura neku priču političara, svaki put kad sam gledao emisiju u kojoj je on gostovao tako je bilo! Znam ja da u savezu ima i Bošnjaka koji nisu sportski radnici, ali isto tako ima sportista, i još nešto dižete tog bevandu, a ja te pitam, ima te li vi ljudi iz fudbala da ih postavite da vas predstavlja? Ma nije bit ni u tome da je sportista, ali je bit u tome da pola ljudi dolazi preko stranke :roll: . Za Osima se nije odnoslilo na tebe, ali ima oni koji tako pišu!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.